Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ !! ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ !!!

Konstantinos Drakos
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!! ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ! !! 
Τα έζησα μέσα απ το επαμ..
Είχαμε ψαρώσει πολύς κόσμος στην αρχή, πραγματι τα ελεγε πολυ καλα ο καζακης απ την εκπομπη ΑΕ..απονηρευτοι και με αγαθες προθεσεις ολοι εμεις δραστηριοποιηθηκαμε, πηγαιναμε σε ομιλιες παντου στην αττικη και παρεμεινα στους κολπους του επαμ μεχρι και μετα το περας του δευτερου συνεδριου.
το διαστημα αυτο των 3 χρονων σημειωθηκαν αρκετα τραγελαφικα γεγονοτα, που εκ πρωτης οψεως θα μπορουσε καποιος να τα θεωρησει τυχαια!
ομως ολα αυτα τα "τυχαια" γεγονοτα ειχαν ενα κοινο παρονομαστη... να κρατιεται το ΕΠΑΜ μικρο! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?? 
οσοι απο μας λοιπον δεν ειχαμε παρωπιδες και θελαμε να βλεπουμε την αληθεια καταματα, οσο κι αν ποναει, γιατι μονο αυτη θα μας βγαλει απ τη ληθη, καταλαβαμε οτι ολα αυτα τα τυχαια γεγονοτα, οσο κι αν επιθυμουσαν καποιοι να τα εμφανιζουν ως τετοια, μονο τυχαια δεν ηταν! συμπερασματικα και παντα κατα τη προσωπικη μου αποψη, ο ρόλος του Καζακη είναι καθαρά διασπαστικος και δήθεν! επί της ουσίας ΔΗΘΕΝ.. γιατί στα λόγια πολύ καλά τα λέει. . δυστυχώς γι αυτους που είναι στο επαμ, αυτή είναι η πραγματικότητα!

Δεν ήταν τυχαίο εξάλλου που φυτρωσε κι αυτός από το κίνημα των αγανακτισμενων!!
Τον έστειλαν να προλάβει να καπέλωσει την υγιη αντιδραση, για να μη το κάνει κάποιος αληθινός ηγέτης που θα ξεπηδούσε από εκείνες τις ιστορικές πορείες! ο ίδιος ακριβώς είναι και ο ρόλος τόσο της ΛΑΈ του λαφαζανη, όσο και της πλεύσης ελευθερίας της ζωής κωνσταντοπουλου, οι οποίοι και πέρασαν από κυβερνητικούς θώκους ως υπουργος και προεδρος βουλης αντιστοιχα κι αν θυμαστε ειχαν στηριξει τη κυβερνηση τσιπρα μετα τη κωλοτουμπα, χωρις να ψηφισουν βεβαια τα μετρα. για να μην αναφερω κι αλλα κομματα και κινηματα.. αυτοι ολοι λοιπον, ενω περασαν (συμπτωματικα;) απο τη ΚΝΕ και είναι ίδιας ιδεολογιας (μεχρι και στα συνέδρια πηγαίνουν ο ένας στο κίνημα του αλλου) για κάποιο περίεργο λόγο ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΆΤΤΟΥΝ σε ένα κοινό μετωπο, ωστε να δημιουργηθει εκεινη η δυναμικη που θα ανατρεψει αυτο το καθεστως υποδουλωσης των ελληνων! ο στοχος τους προφανης.. να κομματιαζουν την ελληνικη κοινωνια και να βαζουν πλατη εμμεσα σε νέα μέτρα και στην εξοντωση του ελληνα!

Όπως ακριβώς κάνει το ΚΚΕ ή η Χ.Α! Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ σε ολα τα παραπανω, ειναι οτι ολοι αυτοι οι "επαναστατες αριστεροι και δεξιοι πατριωτες", μολις ακουσουν για τη συνθηκη του bretton woods και τους κληρονομικους λογαριασμους του ελληνικου εθνους αφριζουν, βγαζουν καντιλες, λενε οτι ειναι παραμυθια κι ενω εκατονταδες συνελληνες εχουν πραγματοποιησει επιτυχη καταθεση 1 ευρω σε καποιους απο αυτους τους λογαριασμούς οι οποίοι είναι αποδεδειγμενα υπαρκτοι και έγκυροι, σφυρίζουν αδιάφορα! !
Κι έπειτα.. Όλοι αυτοί οι αριστεροί ιδεολόγοι τι έχουν κάνει τα τελευταία 7 Χρόνια εκτός από επαναστατικα συνθηματα, λογια, διαπιστώσεις και υποσχέσεις για να ανακουφίσουν τους ελληνες?
Μπορεί να μας πει κάποιος μια πράξη, μια ενέργεια εκτός από ελεημοσύνη και αγώνες στα ειρηνοδικεια? (ενταξει,, μην ειμαστε αχαριστοι! κατι ειναι κι αυτο! χωρις ιχνος ειρωνιας)!. επειδή λοιπόν, νομικά δεν μπορεί κανείς μα κάνεις, να αμφισβητήσει τα οικονομικά εργαλεία της Ελληνων Συνελευσις τα οποία έχουν πιστοποιηθεί όχι μόνο από ελληνικά δικαστήρια αλλά και από 28 παγκόσμιους θεσμους, επειδή κανένας από όλους αυτούς τους δήθεν δεν τολμάει να πιάσει στο στόμα του, τα παγκόσμια κληρονομικα κεφάλαια του Έλληνικου έθνους, τα οποια γνωρίζει φυσικά κι ο Καζακης αλλά τα αποκρυπτει και επειδή όλο το καθεστώτικο κατεστημένο με τους πράκτορες του, διεξάγει ένα τόσο βρώμικο πόλεμο εναντίον του Αρτέμη Σωρρα και της Ελληνων Συνελευσις με πρωτοφανης συκοφαντιες και ψευτικα δημοσιευματα, με αποκορυφωμα την καταδικαστικη αποφαση κολαφο 8 ετων καθειρξεως για προσωπικη υποθεση αστικης διαφορας και οχι για τα οικονομικα εργαλεια που ειναι αδιαψευστα, έχει καταλάβει πλέον και ο πιο αφελής που δεν έχει παρωπίδες, ποιος πραγματικά (με πράξεις, όχι μόνο στα λόγια ) είναι υπέρ των ελληνων.. γρηγορειτε αδέρφια!
Είναι όλα έτοιμα! Όλοι στα γραφεία της ελληνων συνελευσις, για να κάνετε αποδοχή κληρονομιάς και να ξεχρεώσετε ότι χρωστάτε! τα εξωδικα ειναι μη αντιμετωπησιμα νομικα!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ... ΕΛΛΗΝΑ ...

ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ

Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ

Ο ΓΕΩΡΓΟΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ

Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ

Ο ΙΑΤΡΌΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ

ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ

ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ

Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ

ΕΛΛΗΝΑ .. ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ !!!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟ..

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ..!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ .. ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΡΡΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ .

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ..

ΕΧΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΜΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ..

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΑ ΔΗΜΟΥΣ...ΑΝΩ ΤΩΝ 350 ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ;;;

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ..

ΠΟΣΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ???

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ ΕΜΕΊΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΑΔΈΛΦΙΑ.. ΑΔΙΚΑ ΧΡΟΝΟΝ ΧΑΝΟΜΕΝ !!!

ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ..

ΜΠΟΡΟΥΜΕ .

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ...

ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ......
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ...... 
ΣΥΛΕΞΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.....
ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ........ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ...... ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ......
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΔΟΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.....
ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ (ΤΑΞΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ) ...
ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΕΝΩΣΗΣ .....
ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ......
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...!!!!!
ΑΝ ΞΑΝΑΣΒΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ You tube:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters