Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Δείτε πως πλουτίζει ο «φιλάνθρωπος» Soros και οι πράκτορές του

Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι, χωρίς να ερωτηθούν ποτέ, πλήρωσαν μέσα σε 4 χρόνια, με υπογραφή του «γλυκούλη» Obama, σχεδόν 5.000.000 δολάρια στο Σκοπιανό παράρτημα του ιδρύματος του Soros, Open Society Foundation. Και το ίδιο γίνεται για εκατοντάδες άλλες χώρες.
Έτσι διπλασίασε το Aμερικάνικο δημόσιο χρέος ο «γλυκομίλητος» Obama κι έτσι πλούτισε ο «φιλάνθρωπος» Soros. Τα χρήματα αυτά καταλήγουν σε πράκτορες-πολιτικούς, πράκτορες-δημοσιογράφους και πράκτορες-επαναστάτες.
Κι ενώ εμείς δεν μπορούμε να οργανωθούμε ούτε για μία συνάντηση σε καφετερία... οι επαγγελματίες-επαναστάτες ακολουθούν μεθοδολογία, αποτέλεσμα πανεπιστημιακών ερευνών. Και το εγχειρίδιο για την επανάσταση που οι ίδιοι οι επικυρίαρχοι του πλανήτη χρησιμοποιούν, για να στήσουν τις ψεύτικες επαναστάσεις (color revolutions)... (βλέπε OTPOR ή canvasopedia) ...συμπτωματικά πάντα ...έχει συγγράψει ένας φανατικός σιωνιστής που λέγεται Saul Alinsky, ο οποίος δούλευε για την Αμερικάνικη Κυβέρνηση ...ως ποινικολόγος. 
Το βιβλίο του λέγεται Rules for Radicals και μπορείτε να το κατεβάσετε στα Αγγλικά από ΕΔΩ.
To εγχειρίδιο των ψεύτικων «ειρηνικών» επαναστάσεων της OTPOR μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ και άλλο ένα ΕΔΩ.

Βέβαια... αυτό που δεν γράφουν... είναι ότι στις ειρηνικές διαδηλώσεις... θα ανακατευτούν ξένοι μισθοφόροι που θα κάψουν το Σύμπαν και κάποιοι ελεύθεροι σκοπευτές θα πυροβολήσουν από την πλευρά της αστυνομίας προς τους διαδηλωτές, ώστε οι συμμετέχοντες να πιστέψουν ότι δέχονται επίθεση από την κυβέρνηση... Tα σιωνιστικά ΜΜΕ εννοείται θα αποκαλούν ...«καθεστώς» την στοχοποιημένη κυβέρνηση... ενώ ο «δικτάτορας» προς ανατροπή... πάντα μα πάντα... «σκοτώνει τον ίδιο του τον λαό».

Πηγή: usaid.gov
Πηγή: opensocietyfoundations.org

Πηγή: en.wikipedia.org
Πηγή: bbc.com
Πηγή: dailymail.co.uk
Πηγή: maozisrael.org
Πηγή: historynewsnetwork.org
Πηγή: slate.com
Πηγή: telegraph.co.uk
Πηγή: bbc.com
Πηγή: milletpress.com
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters