Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ! - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
Η ωμή αλήθεια γύρω από την εκμετάλλευση των ανθρώπινων κοινωνιών από τους εξουσιαστές που, μέσα στους αιώνες, αυτοπροσδιορίζονται ως «ιδιοκτήτες της ανθρωπότητας» (χωρίς αυτό να αποτελεί κανενός είδους υπερβολή).

Μια σύντομη αφήγηση της εξέλιξης των ανθρώπινων κοινωνιών, δοσμένη με τρόπο τέτοιο, ώστε να καταφέρει να «αφυπνίσει» ακόμα και τον πιο πειθήνιο και «δουλικό» υπηρέτη του συστήματος.


Κεντρικός στόχος του βίντεο είναι να δείξει πως αυτό που μας πλασάρουν ως ελευθερία είναι μια αόρατη φυλακή, μια κατάσταση διαρκούς εκμετάλλευσης της ανθρώπινης δημιουργικότητας (που παράγει κέρδη και εξουσία για τα μεγαοαφεντικά του πλανήτη) και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ελευθερία. Αλλά αν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε ελεύθεροι, είναι αδύνατο να διεκδικήσουμε την ουσιαστική μας απελευθέρωση

Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που αναφέρονται στο βίντεο και διαδώστε το


Ελευθερία είναι να ξέρεις τι θες, αν ξέρεις τι θες ξέρεις και που θέλεις να πας, ως επόμενο σε κάνει να συνειδητοποιείς που είσαι και στην συγκεκριμένη περίπτωση…

Αλλά για να ξέρεις τι θες πρέπει πρώτα απ όλα να έχεις τον ελεύθερο χρόνο να το καταλάβεις, αλλά όταν ο άνθρωπος δουλεύει όλη μέρα και δεν έχει χρόνο να κάνει ούτε τα βασικά πράγματα, πως να συνειδητοποιήσει τι θέλει; Καταντάει και αυτός ένα πρόβατο στο κοπάδι, που στον ύπνο του βλέπει όνειρα από ένα χαμένο μονοπάτι.

Νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι, ότι ορίζουμε τις ζωές μας, ωστόσο, το μόνο που κάνουμε είναι να ζούμε τις ζωές που κάποιοι άλλοι προγραμμάτισαν για εμάς, ακριβώς όπως προγραμμάτισαν ότι θα έπρεπε να τις ζήσουμε..

Όσοι μεγάλωσαν στη δεκαετία του ’70, θα θυμούνται καλά ότι κάποτε αρκούσε να δουλεύει ένας σε ένα σπίτι για να μη λείπει τίποτα, ότι οι μητέρες μας, θυμόντουσαν να μας αναζητήσουν μόνο την ώρα του φαγητού (γιατί ήξεραν ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για εμάς), ότι ο καθημερινός άνθρωπος τραγουδούσε μελοποιημένη ποίηση (Ελύτη, Ρίτσο κλπ, και όχι τα δουλικά σκουπίδια που μας σερβίρουν σήμερα «θα μαι καλό παιδί, θα κάνω ό,τι πεις» κ.α.), ότι οι γονείς μας άφηναν τα κλειδιά στην εξώπορτα, γιατί η μόνη τους ανησυχία ήταν να μην τα χάσουν ή κλειστούν απέξω..

Στην αρχαία Αθήνα οι Αθηναίοι πολίτες ήταν σαν τους σημερινούς ελεύθερους επαγγελματίες και αν δούλευαν για κάποιον δεν το έκαναν ποτέ πάνω από 2 χρόνια γιατί μετά ένιωθαν ότι «σκλαβοποιόντουσαν». Οι σκλάβοι ήταν σαν τους μισθωτούς!

Ενώ πλέον στην εποχή που ζούμε η μόνη φράση που περιγράφει αυτό που είμαστε σήμερα είναι (από την εισαγωγή του Γενναίου Νέου Κόσμου του Χάξλεϊ): «Οι δούλοι που αγαπούν τη δουλεία τους».

Όσο βαρύ και αν ακούγεται, τη ζωή μας την έχουν κλέψει.. πρόκειται για τους ίδιους κύκλους ανθρώπων που φρόντισαν να μεταμορφώσουν την πιο δημιουργική ανθρώπινη ενασχόληση, την εργασία, στη σύγχρονη μορφή υποδούλωσης που περιγράφει το επόμενο βίντεο και που πολύ σωστά αποκαλούμε στα ελληνικά «δουλειά» (δουλεία)…


Όμως από που ξεκινάνε όλα αυτά; Μα φυσικά από την παιδεία των πολιτών και κυρίως την εκπαίδευση που υποχρεωτικά δίνουν στα νέα παιδιά.

Δυστυχώς όμως το «παιδομάζωμα» στη σύγχρονη εκδοχή του ονομάζεται δημόσια εκπαίδευση…

Αν υπάρχει μία λύση για όλα τα προβλήματα (κοινωνικά, οικονομικά, πολιτισμικά, περιβαλλοντικά κ.α.) που αντιμετωπίζουμε ως ανθρωπότητα και έθνος, τότε αυτή είναι σίγουρα η παιδεία. Όχι όμως αυτή η παιδεία που όλοι γνωρίζουμε…

Αυτό που αποκαλούμε σήμερα δημόσια εκπαίδευση, από τα γεννοφάσκια του, δεν ήταν τίποτε άλλο από έναν καλοφτιαγμένο μηχανισμό βιομηχανικής παραγωγής υπηκόων για τα μεγαλοαφεντικά του πλανήτη.

Η ουσιαστική παιδεία έχει ως αφετηρία την Πλατωνική ρήση «χρή τον ελεύθερον ελευθέρως μανθάνειν» (ο ελεύθερος πρέπει να μαθαίνει ελεύθερα) και έχει σκοπό την απελευθέρωση των απεριόριστων δυνατοτήτων του ανθρώπου.

Η απάθειά μας σε οτιδήποτε γίνεται γύρω μας και μας αφορά, θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή! Τα σχολεία δεν πρέπει να είναι αποθήκες νέων ανθρώπων αλλά χώροι σπουδής, δημιουργίας, πνευματικής αναζήτησης και κοινωνικοποίησης με σκοπό την σωστή ανάπτυξη του ατόμου και την ομαλή ένταξή του στο κοινωνικό σύνολο.

Δυστυχώς, τα πράγματα στην ελληνική δημόσια εκπαίδευση είναι ακόμα χειρότερα… Προσωπικά, έχω διαπιστώσει με φρίκη ότι 8 στους 10 «εκπαιδευτικούς» αποδέχονται ή ενθαρρύνουν τη ρουφιανιά στα παιδιά… Θεσμοί όπως τα ολοήμερα αποτελούν στην ουσία πάρκιν ψυχών, όπου τα παιδιά μαθαίνουν πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας είναι η προστακτική και η άσκηση λεκτικής βίας… Όσο για τα βιβλία ή τις συνθήκες «διαπαιδαγώγησης», ούτε λόγος..

Τα 2 βίντεο που ακολουθούν ανήκουν στον εξαιρετικό LeftLibertarian και είναι πραγματικά συγκλονιστικά, γιατί μας δείχνουν αυτό που θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι, όχι μόνο τα σχολεία, αλλά ο κόσμος μας γενικότερα…ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ (Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)


Το πιο σημαντικό εργαλείο που χρησιμοποιείτε για να κρατάει τον κόσμο υπό έλεγχο και τους εμποδίζει να αφυπνιστούν είναι η Τηλεόραση!

Είναι το πιο διεισδυτικό υπνωτιστικό και προπαγανδιστικό εργαλείο που ανακαλύφτηκε ποτέ! Διδάσκει τους ανθρώπους τι να σκέπτονται και Όχι πως να σκέπτονται. Έχει δώσει στους ανθρώπους μια εντελώς ψεύτικη αντίληψη για την κοινωνία μας.


Στη σημερινή κοινωνία οι άνθρωποι περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο στα σύγχρονα ΜΜΕ. Τηλεόραση, κινηματογράφος, ίντερνετ, βιντεοπαιχνίδια…

Ξένες προς εμάς εικόνες και μουσικές έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, Κι όμως τούτα σου προμηθεύουν μια έκταση πληροφοριών που δέχεσαι ενσυνείδητα ή υποσυνείδητα στο μυαλό σου. Η πληροφορία στην κοινωνία παρατάσσεται από ήθη και ιδανικά και στη διαφορά ανάμεσα στο λάθος και το σωστό στον τρόπο που οι κοινωνίες και οι οικονομίες πρέπει να είναι δομημένες και σερβίρεται ενώπιών σου κάθε μέρα.

Η Αλήθεια Σχετικά με την Τηλεόραση


Τα μίντια παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της άποψης σου για τον σημερινό κόσμο και ό,τι άλλο υπάρχει έτσι ώστε κάθε μέσο που έχει τον έλεγχο της πληροφορίας έχει και την δυνατότητα να επηρεάσει και να δασκαλέψει ολόκληρο τον πληθυσμό στον τρόπο που κάποιοι θέλουν ο κόσμος να σκέφτεται.

Χρησιμοποιούν την βιομηχανία ψυχαγωγίας-διασκέδασης για να θέσουν το μυαλό της ανθρωπότητας στον δικό τους τρόπο σκέψης. Είτε φανερά είτε υποσυνείδητα!!!

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι πολλοί αλλά ο στόχος ο ίδιος : Να σου επιβάλλουν τα πιστεύω τους, την ιδεολογία τους, τα σχέδιά τους, με τέτοιο τρόπο που τελικά αρχίζεις να τα σκέφτεσαι όλα ως δικά σου.

Είναι πολύ εύκολο να βρεις αποδείξεις για όλα τα παραπάνω. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ερευνήσεις και να βρεις σε ποιους ανήκουν και ποιοι διοικούν τα ΜΜΕ.

Θα βρεις ότι είναι του ίδιου τύπου εξουσιαστικές μειονότητες και οικονομικά καρτέλ που κουμαντάρουν τις ζωές μας.

Διοικούν και κινούν τα νήματα των βιομηχανιών της μουσικής του κινηματογράφου, των τηλεοπτικών παραγωγών, της πορνογραφίας και γενικά της πρόσκαιρης διασκέδασης με μοναδικό σκοπό να σε κατηχήσουν δια μέσου του ελέγχου του νου…

Νομίζεις ότι είναι τυχαίο πως ο ίδιος όμιλος ανθρώπων είναι αυτοί οι λίγοι που έχουν όλο τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια τους? Καθόλου ειδικά αν συνειδητοποιήσεις ότι η επιβίωσή τους εξαρτάται από το αν θα υποστείς πλύση εγκεφάλου και από το αν θα κατηχηθείς.

Μπορεί μια ελεύθερα σκεπτόμενη και καλά δομημένη κοινωνία να κυβερνάται από τυράννους? Προφανώς όχι γι’αυτό εκτός από το να σε κατηχούν με τις ιδέες και τις απόψεις τους επινόησαν και εφάρμοσαν ένα μοχθηρό σχέδιο : Να σπείρουν την διαφθορά και την διχόνοια στην κοινωνία.

Γιατί μια διεφθαρμένη κοινωνία που μετατρέπεται σε χαμένη είναι πολύ εύκολο να την κυβερνήσεις. Γιατί? Γιατί κάποιος που δεν πιστεύει τίποτε μπορεί να υποστηρίξει και να ασπαστεί τα πάντα!

Η εξέλιξη και τελικά η ηθική κατάπτωση των ειδώλων-αστεριών θα έπρεπε να είναι μια ένδειξη των σχεδίων εκείνων που κρύβονται πίσω από τις πονηρές βιομηχανίες.


Ιστορικά ο έλεγχος και η χειραγώγηση της κοινής γνώμης είναι το κύριο όπλο των εξουσιαστών για να αποκτήσουν τον έλεγχο χωρών και πολιτών.

Μόλις έχουν τον έλεγχο των κυβερνώντων και πολιτικών μιας χώρας οι νόμοι και η πολιτική δομή της χώρας μπορεί να αλλάξουν για να ωφεληθεί η ατζέντα τους.

Η μεγαλύτερη απειλή για τα σχέδια όλων αυτών που οργανώνουν τα παραπάνω, μεγαλύτερη ακόμη και από έναν στρατό ή έναν νόμο είναι η απειλή ενός μυαλού που σκέφτεται ελεύθερα και ανεξάρτητα. Για να αποβάλλουν αυτήν την απειλή και να πετύχουν τον στόχο τους έστησαν το πιο ισχυρό σχέδιο που επινοήθηκε ποτέ : Τον απόλυτο έλεγχο κάθε πτυχής της ανθρώπινης ζωής. Της δικής σου ζωής!

Τα όπλα που χρησιμοποιούν εναντίων σου είναι μέσα στο ίδιο σου το σπίτι και ψυχαγωγούν εσένα και τα παιδιά σου και σταδιακά σε κατηχούν χωρίς εσύ καν να το συνειδητοποιήσεις

Πώς Λειτουργεί η Τηλεόραση – Πλύση εγκεφάλου μέσω της τηλεόρασης.


Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ : Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η πληθώρα των πληροφοριών που δέχονται οι τηλεθεατές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τους κάνει να χαζεύουν την οθόνη με βλέμμα κενό, καθισμένοι στον καναπέ έτοιμοι να βυθιστούν σε λήθαργο.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ (ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ)


ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Μια σημαντική και επί της ουσίας πολιτική ομιλία του Ρον Πολ, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους έντιμους πολιτικούς της Αμερικής.

Έκανε οδυνηρή για τη χώρα του αυτοκριτική, εκστομίζοντας αλήθειες, και επικρίνοντας αυστηρά και αδίστακτα τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, το υπάρχον σύστημα, την Παγκοσμιοποίηση, και τα αποτελέσματα αυτής.

Πολλά φυσικά από αυτά που επισημαίνει ισχύουν και για την κυβερνητική διαδρομή άλλων «πολιτισμένων» χωρών της Δύσης.

Τα ίδια άλλωστε έλεγε και ο Κένεντι και μάλιστα μπροστά σε κάμποσα εκατομμύρια κόσμο ότι δηλαδή κουμάντο κάνουν άλλοι και όχι ο λαός.

Αναμενόμενη η δολοφονία του. Κρίμα

Ο αγαπημένος πρόεδρος των αμερικανών, ο οποίος δολοφονήθηκε όχι μόνο για τις επαναστατικές του ιδέες περί ελευθερίας της βουλήσεως του ατόμου, αλλά και γιατί ξεσκέπασε και προσπάθησε να διαλύσει την τοκογλυφική Federal Reserve Bank που ληστεύει τον αμερικανικό λαό.

Η δολοφονία αυτή ήταν παραδειγματισμός για τους υπόλοιπους Προέδρους/Πρωθυπουργούς ανά τον κόσμο…..


Aναφορικά με το αν κάποιοι διεθνείς τραπεζικοί, εταιρικοί και αριστοκρατικοί κύκλοι ασκούν εξουσία στον δυτικό κόσμο ή όχι, νομίζω το πράγμα είναι αυταπόδεικτο..

Tο μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να ρίξει μια ματιά στα ονόματα που κρύβονται πίσω από τις μεγάλες πολυεθνικές (πχ φαρμακευτικές, πετρελαϊκές κλπ), το συμβούλιο Ηνωμένων Εθνών και τα «παρακλάδια» του (π.χ. Unesco), τους διεθνείς οργανισμούς και τις παγκόσμιες ομοσπονδίες και ενώσεις και κάθε σύστημα εξουσίας γενικότερα, για να αναγνωρίσει τα ίδια στερεότυπα ονόματα των τραπεζικών και αριστοκρατικών τζακιών της Ευρώπης και της Αμερικής, τα οποία μάλιστα δεν μπαίνουν καν στον κόπο να αποκρύψουν τις αποκρυφιστικές τους καταβολές και τις συγγένειές τους (π.χ. ο μπους είναι απόγονος του σατανιστή Αλιστερ Κρόουλεϋ και ξάδελφος της βασίλισσας της αγγλίας, ενώ ο ομπάμα είναι ξάλελφος του Ντικ Τσέϊνι κ.α.).. αυτά είναι πλέον πασίγνωστα και, για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχουν πολλοί τόμοι βιβλιογραφίας πάνω στο αντικείμενο..

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και κάθε κόμμα είναι εταιρία, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον δυτικό τουλάχιστον κόσμο.

Εταιρία είναι και η κυβέρνηση, όπως και ΚΑΘΕ κυβέρνηση οι οποίες ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ δικό τους χρήμα, αλλά το ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ από τους ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ τοκογλύφους

Ακολουθεί κορυφαία παρουσίαση της εγκληματικής πρακτικής των διεθνών αρπακτικών του «καπιταλισμού της καταστροφής»και της «εσχάτης προδοσίας» που έχει συντελεστεί τους τελευταίους μήνες και στη χώρα μας… (από το Ντοκιμαντέρ «Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου»)
ΔΝΤ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

Πως οι Διεθνείς Τραπεζίτες ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία μέσω αυτών των δύο οργανισμών.

Υπάρχουν 2 τρόποι υποδούλωσης ενός λαού. ο ένας είναι ο ένοπλος πόλεμος, αλλά αυτός είναι ορατός και ο επιτιθέμενος στο τέλος χάνει. Ο άλλος είναι ο σύγχρονος τρόπος, είναι ύπουλος, μουλωχτός, και λέγεται ΧΡΕΟΣ!!

Παρακάτω ο δημιουργός του περίφημου Ντοκιμαντερ Μoney Monsters αναλύει την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης, τον τελικό στόχο και τις επιδιώξεις μιας ολιγαρχίας που επιδιώκει στην τελική τον οικονομικό ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ αφανισμό των λαών.

Πραγματικά είναι μια παρουσίαση που πρέπει να μας βάλει όλους να σκεφτούμε στα σοβαρά, να εστιάσουμε στην ατζέντα και τις προθέσεις μιας ελίτ ΑΝΤΙ-ανθρώπων, και να πάψουμε να τρωγόμαστε για επιμέρους ζητήματα μεταξύ μας, που η ίδια η ελίτ πετάει στο τραπέζι για να σπέρνει διχογνωμίες μεταξύ ομάδων-εθνοτήτων-ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

H νέα υπερδύναμη, η παγκόσμια οικονομική ελίτ των ολίγων ελέγχει όλες τις κεντρικές τράπεζες, τα χρηματιστήρια, τις κυβερνήσεις, τα μμε, το χολιγουντ, τα ορυκτά, όλες τις σημαντικές πολυεθνικές εταιρίες και βιομηχανίες, τους παγκόσμιους οργανισμούς και στρατούς του νατο. H νέα τάξη είναι η δικτατορία των τραπεζιτών και των αρπακτικών κερδοσκόπων της αμερικανικής και ευρωπαϊκής ελίτ που τους ακολουθεί. Αυτός ο πλανητικός φασισμός όλους τους υπόλοιπους τους χρειάζεται μόνο ως εγκεφαλοπλυμένους σκλάβους.

Οι κύκλοι αυτοί της εξουσίας και του χρήματος, χρησιμοποιούν, μέσα στους αιώνες, ακόμα και τα ίδια σύμβολα, σε διάφορες παραλλαγές οπότε η αναγνώρισή τους καθίσταται πανεύκολη υπόθεση για κάποιον που είναι «πονηρεμένος»…


Ένα ακόμη δείγμα του τρόπου με τον οποίο οι πολυεθνικές κάνουν κουμάντο στη ζωή μας, απειλώντας την ελευθερία μας είναι και το βίντεο που ακολουθεί…

Η εταιρία Serco είναι ήδη ισχυρότερη από τα περισσότερα κράτη του πλανήτη, καθώς εκτός από το πυρηνικό οπλοστάσιο της Αγγλίας ελέγχει και πολλούς άλλους νευραλγικούς τομείς (π.χ. μεταφορές, κρατητήρια, κέντρα μετανάστευσης, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας, εκπαίδευση κ.α.) κρατών όπως η Αγγλία, η Αυστραλία και οι Η.Π..Α.

Βγαλμένο μέσα από τους χειρότερους εφιάλτες του Όργουελ, το απολυταρχικό ιδεώδες του νεοφιλελευθερισμού σε όλο του το μεγαλείο. Πώς οι κυβερνήσεις μαζί με τον εθνικό πλούτο μεταβιβάζουν και την αυτοκυριαρχία των κρατών τους στις πανίσχυρες πολυεθνικές.


Η έκφραση «μας έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί», μοιάζει υπερβολικά λίγη για να περιγράψει την πιο καλοστημένη απάτη όλων των εποχών.

Ακούστε με προσοχή τα όσα λέγονται στο παρακάτω κλιπάκι κινουμένων σχεδίων. Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουμε ιδέα ακόμα για όλα αυτά, όμως η θεωρία πίσω από τον νομικό «αχυράνθρωπο» είναι πολύ σοβαρή και έχει να δείξει ακόμα και δεδικασμένα (κυρίως σε χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία).

Όπως εξηγούν οι θεωρητικοί του «αχυρανθρώπου», ως βιολογικές οντότητες είμαστε ελεύθεροι και κανένας νόμος δεν μπορεί να μας αγγίξει χωρίς τη συγκατάθεσή μας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι θεμελιωτές των δυτικών νομικών πλαισίων φρόντισαν ώστε με την έκδοση του πιστοποιητικού γέννησής μας να δημιουργείται μια νομική οντότητα (αχυράνθρωπος), από την οποία προκύπτουν και όλες μας οι νομικές υποχρεώσεις – όμως, αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ…

Προκειμένου να μας παραπλανήσουν οι νομικές αρχές, ώστε να αναλάβουμε, ως βιολογικές οντότητες, την ευθύνη για τον «αχυράνθρωπό» μας, έχουν εισάγει στη νομική διάλεκτο μια σειρά λεκτικών όρων (σε κάθε γλώσσα), και πρακτικών, που ουσιαστικά αποσπούν τη συγκατάθεσή μας εν αγνοία μας.

Σύμφωνα με την εν λόγω θεωρία, κανένας δικαστής π.χ. δεν έχει το δικαίωμα να καταδικάσει έναν κατηγορούμενο, αν δεν σηκωθεί όρθιος ενώπιον του δικαστηρίου, αποδεχόμενος, με αυτόν τον τρόπο, ως βιολογική οντότητα την ταύτισή του με τη νομική οντότητα που κατηγορείται για κάποιο νομικό παράπτωμα.


Οι κάθε είδους «παπαγάλοι» αποτελούν τον πιο σημαντικό μηχανισμό επιβολής του συστήματος. Ο εκπληκτικός Ντέιβιντ ‘Αικ, στέκεται μπροστά από το αγγλικό κοινοβούλιο στο Γουεστμινστερ και μας εξηγεί (με όλη τη θεατρικότητα που τον διακρίνει) τον τρόπο με τον οποίο το σύστημα χρησιμοποιεί τις λεγόμενες «μορφές αυθεντίας» (authority figures) για τη χειραγώγηση των μαζών.

Ακριβώς όπως οι ηθοποιοί, έτσι και οι γιατροί, καθηγητές, δημοσιογράφοι, πολιτικοί κ.α. φορούν τα κουστούμια του ρόλου τους και μας επαναλαμβάνουν σαν παπαγάλοι αυτά που κάποιοι άλλοι τους είπαν να μας πουν (τις ατάκες του ρόλου τους), σαν να ήταν η αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

Και δυστυχώς, εμείς είμαστε από παιδιά εκπαιδευμένοι να τους ακούμε χωρίς ποτέ να τολμούμε να τους αμφισβητήσουμε, γιατί έτσι λειτουργούν οι μορφές αυθεντίας στη συνείδησή μας…

Το θέμα όμως δεν είναι τι κάνουν αυτοί, αλλά το τι κάνουμε εμείς, και για αυτό πιστεύω ότι το παρακάτω βίντεο είναι ένα πάρα πολύ καλό πρώτο βήμα…

Είναι αδύνατο να βγούμε από τη φυλακή όσο δεν γνωρίζουμε ότι είμαστε φυλακισμένοι, και τα παρακάτω βίντεο μας αποκαλύπτουν τη φυλακή…

Τέλος, αναφορικά με το τι πρέπει να κάνουμε, νομίζω η απάντηση έχει ήδη δοθεί από έναν πραγματικό γίγαντα της παγκόσμιας διανόησης, τον Noam Chomsky, ο οποίος εξηγούσε ότι πρέπει να διεκδικήσουμε βήμα – βήμα την ελευθερία μας (expanding the walls of the cage), έτσι ώστε να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα της απελευθέρωσής μας μόνο όταν θα είμαστε αρκετά ώριμοι, δυνατοί και συνειδητοποιημένοι, ώστε να «επιβιώσουμε» χωρίς αφεντικά.

Η ανυπακοή μας απέναντι σε κάθε μορφής κοινωνική αδικία, αυθαιρεσία και κατάχρηση εξουσίας πρέπει να είναι σταθερή, χωρίς οργή, συναισθηματικές εκρήξεις, βία και κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά να αποτελεί ευθεία προέκταση του είναι μας…

Την ίδια στιγμή που θα έχουμε νικήσει κάθε φόβο θα είμαστε ελεύθεροι.. και να το ξέρετε, αυτό είναι που τρέμουν.


Η Εμμονή για τα Χρήματα

Prison Planet – Πλανήτης Φυλακή

Παρακάτω θα δείτε μερικά από αυτά που ήδη έχουν σχεδιάσει και επιφυλάσσουν για μας στο εγγύς μέλλον αν δεν πάψουμε να συμμορφωνόμαστε. Αν δεν πάψουμε να συναινούμε σιωπηλά. Ένας υπαρκτός εφιάλτης που δεν πρέπει να μας φοβίζει, πρέπει να μας κάνει αποφασισμένους να τον ξορκίσουμε. Το οφείλουμε σε μας, στην ανθρωπότητα, μα πάνω απ’όλα το οφείλουμε στα παιδιά μας!

Δυστυχώς όλα αυτά έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται με τη συγκατάθεσή μας, γιατί, όπως και να το κάνουμε, η μη άρνηση είναι κατάφαση.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί διαιωνίζονται όλα αυτά τα στραβά σε κάθε δραστηριότητα της κοινωνικής μας ζωής, και μάλιστα με την ανοχή και τη συνενοχή όλων μας;

Το πείραμα των 5 πιθήκων αποτελεί ίσως την πιο ξεκάθαρη εξήγηση για όλα αυτά τα αρρωστημένα φαινόμενα, για τα οποία έχουμε τόσες φορές σκεφτεί ότι «δεν τα χωράει ο νους μας»…

Παρακολουθήστε το πολύ προσεκτικά και προβληματιστείτε…

Ακολουθώντας την τεχνική που παρουσιάζεται στο βίντεο, οι 5 πίθηκοι του πειράματος όχι μόνο αποβάλλουν την πιο φυσική τους συνήθεια (δηλ. τη θέλησή τους να φάνε μια μπανάνα) αλλά και επιτίθενται με μεγάλη μανία σε οποιονδήποτε άλλο πίθηκο διανοηθεί να κάνει αυτό που οι ίδιοι δεν τολμούν.

Στο συγκεκριμένο πείραμα «κοινωνικής μηχανικής», θα βρείτε τον λόγο, για τον οποίο π.χ. οι γιατροί χρησιμοποιούν εμβόλια και τοξικά μέταλλα όπως ο υδράργυρος και ο μόλυβδος στις «θεραπείες» τους, οι εκπαιδευτικοί ασκούν μια σειρά εκβιασμών στους μαθητές κάνοντάς τους ανελεύθερους, οι πολιτικοί λαδώνονται και κάνουν ρουσφέτια, οι δημοσιογράφοι υπηρετούν τα γνωστά διαπλεκόμενα συμμφέροντα κλπ:

Ο λόγος είναι απλός: «Γιατί έτσι γινόταν πάντα»…

Ως πότε όμως;


Τέλος στο παρακάτω βιντεάκι μπορείτε να δείτε πως το πείραμα κοινωνικής μηχανικής με τους πιθήκους βρίσκει εφαρμογή στις δικές μας κοινωνίες όπου ο άνθρωπος κάτω από την πίεση της μάζας δεν λειτουργεί φυσιολογικά και με βάση τα θέλω του αλλά «εξαναγκάζεται» να κάνει σχεδόν παράλογα πράγματα!

πηγη


http://grothia.gr/enimerosi/afypnisi-antistasi/3235/istoria-tis-ypodoulosis-sou-anthropines-farmes/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters