Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο… ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ένας τολμηρός πιλότος κατάφερε και πέταξε δίπλα σε ένα αεροπλάνο που έκανε αεροψεκασμό και το τράβηξε βίντεο την ώρα που άφηνε τις ουσίες στην ατμόσφαιρα.






Ένας άλλος κύριος, ο οποίος είναι ειδικός μηχανικός αεροσκαφών που έχει ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα των αεροψεκασμών, βγήκε δημόσια στην Γερμανία και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο γίνονται αυτοί οι αεροψεκασμοί.





Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Your Newswire, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εξαπέλυσε κατά μέτωπο επίθεση ενάντια στους αεροψεκασμούς που γίνονται σε πολλές χώρες της ΕΕ υποστηρίζοντας πως είναι ενάντια στη φύση, καταστρέφουν το περιβάλλον και το πιο σημαντικό, επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία των ανθρώπων.



Ο Ρώσος πρόεδρος επέκρινε έντονα τα προγράμματα επέμβασης στις κλιματολογικές συνθήκες που εφαρμόζουν διάφορες δυτικές εταιρίες, λέγοντας πως αυτό είναι διαστροφή της φύσης και ουσιαστικά απειλή για τους ζώντες οργανισμούς του πλανήτη.

Όλα αυτά σύμφωνα με τις απόψεις του προέδρου της Ρωσίας, που για πρώτη φορά έθιξε αυτό το σημαντικό θέμα, έχουν σκοπό με τη διασπορά διαφόρων ουσιών να ελέγχουν τον πληθυσμό του πλανήτη και τελικά όπως φαίνεται, να εξυπηρετούν τους σκοπούς της Νέας Τάξης.

Οι δηλώσεις αυτές γι αυτό το θέμα των αεροψεκασμών και των ανθρωπίνων επεμβάσεων στο κλίμα του πλανήτη, έχουν ιδιαίτερη σημασία να τις δηλώνει απροκάλυπτα ο ίδιος ο πρόεδρος μιας μεγάλης υπερδύναμης όπως είναι η Ρωσική Ομοσπονδία.

Με αυτές τις δηλώσεις ο Πούτιν κατέρριψε όλους τους ισχυρισμούς αυτών που ισχυρίζονται προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον κόσμο, ότι οι αεροψεκασμοί είναι κάτι το ακίνδυνο και γίνονται προς όφελος της παραγωγής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, έχει πλέον αποδειχτεί ότι οι αεροψεκασμοί που επεμβαίνουν κλιματολογικά συμβάλλουν στο φαινόμενο θερμοκηπίου προκαλώντας αύξηση της θερμότητας με όλες τις συνέπειες αυτού του γεγονότος. Το χαρακτηριστικό είναι πως σκόπιμα έχουν δημιουργήσει ένα πέπλο μυστικότητας για όλη αυτή την υπόθεση καθώς τα αεροπλάνα που επιχειρούν είναι στρατιωτικά και απροσπέλαστα από δημοσιογραφική έρευνα.

Αυτό και μόνο δημιουργεί πολλές υπόνοιες για το σκοπό των αεροψεκασμών, οι οποίες μετά από κάποιες διαρροές και τολμηρές έρευνες έχουν επαληθεύσει τις υπόνοιες αυτές.



Καπάκι σε όλα αυτά ήρθε και η επιβεβαίωση από τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Το παρακάτω βίντεο είναι χαρακτηριστικό από μια περιοχή των ΗΠΑ, όπου έγιναν έντονοι αεροψεκασμοί και μετά από λίγη ώρα βρέθηκαν στην περιοχή αυτή δεκάδες νεκρές κουκουβάγιες. Οι αρχές προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το φαινόμενο αυτό ισχυριζόμενες ότι οι κουκουβάγιες σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα.

Ο ισχυρισμός όμως αυτός κατέπεσε μετά από επί τόπου έρευνα κάποιων δημοσιογράφων που διαπίστωσαν ότι οι νεκρές κουκουβάγιες δεν εμφάνιζαν κανένα σημάδι από χτύπημα. Επομένως ήταν ξεκάθαρο ότι τα πουλιά πέθαναν από κάτι που είχαν αναπνεύσει μετά τους αεροψεκασμούς.







Στο επόμενο χαρακτηριστικό βίντεο αποδεικνύεται ξεκάθαρα πως η ίδια η γερμανική κυβέρνηση αποδέχεται πλέον ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται για τελείως διαφορετικό σκοπό από αυτόν που έχει προβληθεί επίσημα μέχρι σήμερα.



Σύμφωνα με έρευνες, 100.000 άνθρωποι ήδη έχουν προσβληθεί στην Ευρώπη και στην Αμερική από αυτήν την καινούργια ασθένεια που λέγεται Morgellons.





Ακόμη και ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Prince λίγα χρόνια πριν το θάνατό του μίλησε δημόσια για το τρομερό αυτό φαινόμενο των αεροψεκασμών.









ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

μέσω katohika.gr
https://www.diadrastika.com/2017/05/aeropsekasmi-vlantimir-poutin.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters