Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Ακασικά Αρχεία | Το Βιβλίο της Ζωής


Άντζελα Κρητικού
Πιστεύεται ότι κάθε σκέψη, συναίσθημα, πράξη και γεγονός της ζωή μας καταγράφεται σε μια Παγκόσμια βιβλιοθήκη γνωστή ως Ακασικά Αρχεία.

Η λέξη Ακασικά προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη Ακάσα (Akasha) που σημαίνει «χώρος-αιθέρας-ουρανός» και πιστεύεται ότι σε έναν κρυμμένο χώρο ή σε μια σφαίρα μέσα στο Σύμπαν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο βιβλίο της ζωής μας.


Τα Ακασικά Αρχεία υπάρχουν σε ένα ενεργειακό ή υποσυνείδητο επίπεδο, αλλά μπορούν να προσεγγιστούν μέσα από βαθιά διαλογιστική κατάσταση.

Τα Ακασικά Αρχεία περιέχουν πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι και την αποστολή της ψυχής σας σε αυτή τη ζωή. Παρέχουν πληροφορίες με ποια ενέργεια έχετε έρθει για να μάθετε και να αφήσετε σε αυτόν εδώ το φυσικό κόσμο. Περιέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τη ζωή σας στη γη, για τους ανθρώπους που θα συναντήσετε και τον τρόπο ζωής που προορίζεστε να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας.

Ένας εύκολος τρόπος για να αντιληφθείτε τι είναι τα Ακασικά Αρχεία είναι να τα δείτε ως έναν υπερ-υπολογιστή του Σύμπαντος που αποθηκεύει πληροφορίες για κάθε ψυχή σε αυτόν τον πλανήτη.

Τα Ακασικά Αρχεία δημιουργούνται συνεχώς και ενημερώνονται. Δεν υπονοούν ότι το μέλλον σας έχει γραφτεί σε πέτρα. Αντιθέτως, περιέχουν πληροφορίες για τα πνευματικά σας διδάγματα και την εξέλιξή σας σε αυτή τη ζωή αλλά και από προηγούμενες ζωές.
Ακόμα κι αν τα Ακασικά Αρχεία είναι γνωστά ως το «Βιβλίο της Ζωής», δεν είναι στην πραγματικότητα γραμμένα ως βιβλίο. Αντιθέτως, αποτελούν ένα αποθηκευμένο ενεργειακό αποτύπωμα της συχνότητας σας που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες αυτές τις πληροφορίες.

Το συμβόλαιο της ψυχής σας συμεπεριλαμβάνεται επίσης στα Ακασικά Αρχεία και μπορεί να σας προσφέρει διαφώτιση και διορατικότητα σχετικά με το πώς να ευθυγραμμιστείτε με το ανώτερο μονοπάτι σας και το πως να προχωρήσετε στη ζωή σας.

Όσοι έχουν αποκτήσει πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία λαμβάνουν συχνά βαθιές ενοράσεις για το ταξίδι της ψυχής τους, τις προηγούμενες ζωές τους και τις διάφορες ενέργειες που τις περιβάλλουν.

Οι πληροφορίες στα Ακασικά Αρχεία μας βοηθούν να φέρουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον στο “τώρα”. Με την πρόσβαση σε αυτά, μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να απελευθερώσουμε οτιδήποτε δημιουργήσαμε το οποίο έχει εξελιχθεί σε μπλοκάρισμα στην παρούσα ζωή μας.

Μπορούμε να δούμε γιατί έχουμε επαναλαμβανόμενα μοτίβα, γιατί επιλέγουμε τις σχέσεις που κάνουμε, γιατί έχουμε υιοθετήσει κάποιες περιοριστικές συνήθειες και πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε δράση στη ζωή μας και όχι αντίδραση. Η θεραπευτική ενέργεια των Ακασικών Αρχείων μας επιτρέπει την ελευθερία να επιλέγουμε τη χάρη σε όλα τα πράγματα. Επομένως, διαλύει την ψευδαίσθηση που δημιουργήσαμε, ότι δεν είμαστε ένα με την Πηγή. 


Ολόκληρος ο σκοπός της ζωής στη Γη είναι να εξελιχθεί μια Ψυχή. Σκοπός μας είναι να βιώσουμε ποιοι είμαστε πραγματικά, να εξελιχθούμε από τη μια ζωή στη άλλη, να αποκτήσουμε σπουδαία ψυχική επίγνωση και, τελικά, να είμαστε σε θέση να επιτύχουμε τη Διαφώτιση.


Το μονοπάτι της εξέλιξης μιας ψυχής είναι τα διδάγματα της ζωής και όλες οι δοκιμασίες, οι δυσκολίες, τα εμπόδια, οι προκλήσεις και ο πόνος που συσσωρεύουμε από τη μια ζωή στην άλλη. Αν μια ζωή φτάσει στο τέλος και εκείνη η ψυχή, ο άνθρωπος δεν έχει εξισορροπήσει τα μαθήματά του, εάν δημιουργεί πιο αρνητικό κάρμα, εάν δεν είναι σε θέση να συγχωρήσει, τότε η ευκαιρία θα προκύψει σε μια μελλοντική ζωή για να το αντιμετωπίσει και πάλι και να καθαρίσει το κάρμα από την προηγούμενη ζωή. Επαναλαμβανόμενα μοτίβα εμφανίζονται ξανά και ξανά μέχρι η ψυχή να περάσει τα μαθήματα με σκοπό να μεταβεί σε ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας.

Ο πραγματικός σκοπός της πρόσβασης των Ακασικών Αρχείων είναι η αναζήτηση συμβουλών και καθοδήγησης για να εμπνευστούμε, για να εξελίξουμε τη δημιουργικότητα μας, για να κοιτάξουμε πιο βαθιά στον εσωτερικό μας κόσμο, για να εξερευνήσουμε και τελικά να θεραπευτούμε.


Η πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία μας βοηθάει να δημιουργήσουμε μια εκπληκτική ζωή καθώς και να μοιραστούμε με άλλους όλα αυτά τα υπέροχα που έχουμε διδαχθεί. Έτσι, μπορούμε να έχουμε διαύγεια και να αναγνωρίζουμε ότι είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής με αποτέλεσμα να κάνουμε αυτόν εδώ τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.


Η πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία μας βοηθάει να μάθουμε πού και πώς τα πάντα ταιριάζουν, ποιο είναι το σχέδιο των πραγμάτων και συγχρόνως μας δίνει τη δυνατότητα να ρίξουμε μια ματιά στη μεγαλύτερη εικόνα του κόσμου. Όλα αυτα φυσικά πάντα με τη δική μας συγκατάθεση και το δικό μας ρυθμό!


Εάν είστε έτοιμοι να δείτε ποιες είναι οι προκλήσεις της ζωής σας στο παρελθόν και το παρόν, εάν είστε έτοιμοι να λάβετε καθοδήγηση για να μάθετε πώς να αντιμετωπίσετε και να διαχειριστείτε αυτές τις προκλήσεις καλύτερα, αν είστε έτοιμοι να δείτε καθαρά και να διερευνήσετε τις δυνατότητες της ψυχής σας, τότε είστε σε θέση να ανυψώσετε την συνειδητότητα σας του ποιοι πραγματικά είστε.


Αυτό σημαίνει οτι είστε σε θέση να αφήσετε τον πόνο πίσω, όλο τον πόνο, συναισθηματικό, πνευματικό, νοητικό. Αυτό σημαίνει ότι είστε σε θέση να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε καλύτερα τον φυσικό πόνο ώστε να λάμψετε το ανώτερο δικό σας Φως και με αυτό να δημιουργήσετε τη ζωή των ονείρων σας.



Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε  για το εργαστήριο Mindfulness – Διαλογισμός – Ακασικά Αρχεία που πραγματοποιείται την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στην Κέρκυρα, από την Αγγελική Κρητικού.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters