Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Nicos Kastanias
Το Γοργόνειον χρησιμοποιήθηκε κατά την μεγάλη σύγκρουση Διός - Κρόνου και στον Μαραθώνα, στην Σαλαμίνα και στους Δελφούς..
Αποτελείτο από πλέγμα κρυστάλλων που λειτουργούσαν με την συσσώρευση κασμικής και γήινης ενέργειας με τρομαχτικά αποτελέσματα κατά την αποδέσμευση της.
Ήταν ο απόλυτα ελεγχόμενος πολλαπλασιαστής - υποπολλαπλασιαστής οποιασδήποτε μορφής ενέργειας, φυσικής ή τεχνητής, την οποίαν ο χειριστής είχε την δυνατότητα να κατευθύνει προς οποιανδήποτε κατεύθυνση επιθυμούσε και να την χρησιμοποιεί για διάφορους σκοπούς, θετικούς ή αρνητικούς.
Μπορούσε να μεταβάλλει την απλήν αιολικήν ενέργεια σε τυφώνα, την βροχή σε κατακλυσμό, την απλή σεισμική δόνηση σε καταστροφικό σεισμό, τις φλόγες πυρσών σε ολοκαυτώματα, την θερμοκρασία της ατμόσφαιρας σε πύρινη λαίλαπα ή σε πολικό ψύχος κοκ. Αντίστροφα μπορούσε να εκφυλίσει τυφώνα, σεισμική δόνηση ή να σταματήσει οποιανδήποτε φυσική καταστροφή.
Η κολοσσιαία ενέργεια που παρήγαγε το Γοργόνειο, διάνοιγε πομπούς και συλλέκτες και μπορούσε να πραγματοποιηθεί ακαριαία ταξίδι στο σύμπαν ανθρώπων και σκαφών. Διάνοιγε πύλες εξόδου προς άλλη διάσταση, δημιουργώντας τεχνητούς διαύλους στρεβλώνοντας τον χωροχρόνο και γινόταν πομπός ακαριαίων μηνυμάτων προς το σμήνος των 13 γαλαξιών.
Τα περισσότερα Ιερά της Ελλάδος είχαν το δικό τους Γοργόνειο, που ανήκε στο πλέγμα του ευρύτερου Ελληνικού χώρου. Ο ισχυρότερος κρύσταλλος βρισκόταν στους Δελφούς και τον είχε φέρει ο Ζευς από τον γαλαξία της Ανδρομέδας. Ο αμέσως μετά από αυτόν ισχυρότερος ήταν ο κρύσταλλος της Ακροπόλεως και τον είχε φέρει η Αθηνά από τον γαλαξία της Παρθένου. Παρόμοιοι κρύσταλλοι ήταν της Δήλου που τον έφερε ο Απόλλωνας από την Λύρα, του Αμμωνίου της Σίουα που έφερε ο Ερμής από τον γαλαξία του Πηγάσου, του Ιδαίου Άνδρου που έφερε ο Ήφαιστος από τον γαλαξία της Καμίνου, της Ελευσίνος που έφερε η Δήμητρα από την Μικρήν Ανδρομέδα (ΙΙΙ) και τέλος του Ιλίου, που έφερε ο Απόλλωνας από την Λύρα, παρόμοιος και μικρότερος εκείνου των Δελφών.
Το Γοργόνειον χρησιμοποιήθηκε κατά την μεγάλη σύγκρουση Διός - Κρόνου και στον Μαραθώνα, στην Σαλαμίνα και στους Δελφούς..
Πηγή: "Η Επιστροφή των Θεών" Γ. Καλογεράκη, Εκδόσεις "Δίον" Θεσσαλονίκη
Η Μυθολογία: Το κεφάλι της Μέδουσας Γοργώς, το περίφημο Γοργόνειο, το παρέλαβε η θεά Αθηνά από τον Περσέα και το τοποθέτησε στην ασπίδα της, επειδή, ακόμη και νεκρό, πέτρωνε όποιον το κοίταζε. Αργότερα, τοποθετήθηκε στο θώρακα της θεάς και έγινε σύμβολο της αποτρεπτικό ενάντια σε κάθε κακό..
ΦΩΤΟ [Athena Statue in Front of the Parliament Building, Vienna, Austria..]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters