Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. Στην Κίνα η έδρα του ΔΝΤ! Ανατροπή από τις δηλώσεις Λαγκάρντ

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ...
ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΤΥΧΕΡΟΥΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ (!!!)....
(ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ)
ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (ΙΔΕ "ΛΕΞΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ" Ι. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ) ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΣΙΝΕΣ" ΑΠΟ ΤΟ "ΣΙΝΟΣ" = ΚΙΝΕΖΟΣ (ΣΕΛΙΣ 1206). ΣΤΟΝ ΟΡΟ "ΣΙΝΙΣ" Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ¨Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ , Ο ΚΑΤΕΡΗΜΩΝΩΝ, Ο ΛΗΣΤΗΣ, Ο ΑΡΠΑΞ , ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΣ , ΟΛΕΘΡΙΟΣ (ΣΕΛΙΣ 892).¨ ΣΤΟΝ ΟΡΟ "ΤΟ ΣΙΝΟΣ" Η ΕΡΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΛΗΓΗ , ΠΛΗΓΜΑ , ΒΛΑΒΗ , ΠΑΝΩΛΗ , ΟΛΕΘΡΟΣ , ΦΘΟΡΑ , ΖΗΜΙΑ".

Υπενθύμισε ότι οι κανονισμοί του Ταμείου αναφέρουν ρητώς πως τα κεντρικά του οργανισμού θα πρέπει να βρίσκονται στην μεγαλύτερη οικονομία

Αν οι αναπτυξιακές προοπτικές της Κίνας και των άλλων αναδυόμενων οικονομιών συνεχιστούν το ΔΝΤ θα μπορούσε να έχει έδρα ακόμα και στο Πεκίνο, δήλωσε τη Δευτέρα η επικεφαλής του, Κριστίν Λαγκάρντ.
Μιλώντας από την Ουάσινγκτον, η Λαγκάρντ δήλωσε ότι μια τέτοια απόφαση θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα γιατί το Ταμείο πρέπει να αυξήσει την εκπροσώπηση των αναδυόμενων αγορών καθώς οι οικονομίες τους επηρεάζουν ολοένα και περισσότερο την παγκόσμια οικονομία.
«Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί σε δέκα χρόνια από τώρα να μην είμαστε στην Ουάσινγκτον αλλά στο Πεκίνο» είπε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας ότι οι κανονισμοί του Ταμείου αναφέρουν ρητώς πως τα κεντρικά του οργανισμού θα πρέπει να βρίσκονται στην μεγαλύτερη οικονομία.
Από την ίδρυσή του το 1945 έως και σήμερα το Ταμείο πάντοτε στεγαζόταν στις ΗΠΑ όμως πλέον οι αναλυτές εκτιμούν ότι η Κίνα, με μέσο όρο ανάπτυξης 6% ετησίως, πρόκειται να ξεπεράσει την αμερικανική οικονομία τα επόμενα δέκα χρόνια.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters