Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Γελοιοποιήθηκαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ!! Όπως ΔΙΕΤΑΞΕ η τρόϊκα, εξαιρέθηκε ο ΕΝΦΙΑλτης από τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις, ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΗΤΕΣ!!

Τροπολογία θα καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών μέσα στο επόμενο διάστημα για να ΞΑΝΑ αλλάξει το ν.4305/2014 για τη «Ρύθμιση οφειλών προς τη φορολογική διοίκηση» όπως ΔΙΕΤΑΞΕ η τρόϊκα κι εφαρμόζει κατά γράμμα η κατοχική κυβέρνηση.
Μετά από πιέσεις που άσκησε η τρόικα αποφασίστηκε από το Μέγαρο Μαξίμου να υπάρξει ΝΕΑ αλλαγή στο νόμο ο οποίος σήμερα προβλέπει πως μπορούν να υπαχθούν στις 100 δόσεις βεβαιωμένες έως και την 1η Οκτωβρίου 2014 οφειλές που δεν έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες κατά την ημερομηνία της αίτησης υπαγωγής. 
Με την τροπολογία θα αλλάξει η πρόβλεψη του νόμου ώστε να διευκρινισθεί ότι στη ρύθμιση θα υπάγεται το σύνολο των ληξιπροθέσμων έως και την 1η Οκτωβρίου 2014 οφειλών.
Κατά πληροφορίες ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ εμφανίσθηκαν έντονα δυσαρεστημένοι με την απόφαση της κυβέρνησης να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση και οι οφειλές από τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων και το φόρο εισοδήματος που δεν έχουν ακόμη καταστεί ληξιπρόθεσμες. Προκειμένου να μην τορπιλιστεί η επιστροφή των δανειστών στην Αθήνα αποφασίσθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου να αλλάξει ο νόμος.....

αλλά και η εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων που εκδόθηκε προ δύο μόλις ημερών.
Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών διευκρίνισαν για το θέμα του ΕΝΦΙΑ τα εξής:
• Η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, η δόση του Σεπτεμβρίου εφόσον δεν έχει πληρωθεί θα μπει στη ρύθμιση των 72-100 δόσεων. 
• Οι υπόλοιπες δόσεις του ΕΝΦΙΑ, ως μη ληξιπρόθεσμες, ή θα πληρωθούν ή θα μπουν στην πάγια ρύθμιση των 12-24 δόσεων.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/100_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters