Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ: Ιδού ο... τίμιος Παπαδήμος

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας, που απηύθηνε συνεχώς εκκλήσεις για έμπρακτη στήριξη της πατρίδας από τους έχοντες, για επαναπατρισμό των κεφαλαίων και πάταξη της φοροδιαφυγής, είναι ο πρώτος διδάξας στην πιστή εφαρμογή των αφορολόγητων ποσών που μπορεί να έχει στη διάθεσή του. Μη φανταστείτε τίποτα τρομερό. Μόλις 2,2 εκατ ευρώ και κάτι ψιλά / χρόνο! Και πλήρωσε για αυτά φόρο 511 ευρώ! Δείτε στο planet-greece όλα τα στοιχεία...

της απίστευτης αυτής πραγματικά υπόθεσης, όπως τα φέρνει στο φως της δημοσιότητας, σήμερα, το "Παρόν".

Τα εκκαθαριστικά της εφορίας που αναδημοσιεύουμε, μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν. Ως αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) εισέπραξε το ποσό των 2.238.489,04 ευρώ και πλήρωσε φόρο 511 ευρώ!


Ο κύριος Παπαδήμος, βέβαια, νομίμως δεν πληρώνει φόρο! Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με αρχηγό την Άγκελα Μέρκελ, που μας κουνάνε το δάχτυλο και μας βρίζουν ότι είμαστε φοροφυγάδες, για τα δικά τους παιδιά, τους υπαλλήλους της Ε.Ε. (προέδρους, επιτρόπους και... το σόι της ΕΕ και της ΕΚΤ) έχουν θεσπίσει, οι αποδοχές τους να είναι ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ!





Αφορολόγητος ήταν, λοιπόν, ο μισθός του κυρίου Παπαδήμου, που έπαιρνε ως αντιπρόεδρος ΕΚΤ, όσο υψηλός κι αν ήταν.

Για τον Έλληνα μισθωτό, όμως, τον κάθε συνταξιούχο και εργαζόμενο, το αφορολόγητο, με την υπογραφή Λουκά Παπαδήμου, έχει οριστεί στις 5.000 ευρώ το χρόνο, που δε φτάνει ούτε για να τρώει μόνο... φασολάδα μία οικογένεια όλο τον χρόνο!

Εδώ και 30 μήνες, ο ελληνικός λαός κάνει θυσίες. Ο κύριος Παπαδήμος, ποιες θυσίες έχει κάνει; Τα εισοδήματά του, όπως φαίνονται και στα σχετικά έγγραφα, που αναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα "ΠΑΡΟΝ", στο planet-greece, δεν έχουν μειωθεί.... νομίμως ούτε κατά ένα cent!!!

Νομίμως, λογω του σκανδαλώδους αφορολογήτου που ισχύει για τους μεγαλοσχήμονες, ο κύριος Παπαδήμος πλήρωσε φόρο μόλις 511 ευρώ για τα 2.238.489,04 ευρώ που έβγαλε.

Δεν θα έπρεπε, όμως, να πει από μόνος του "όχι, θα φορολογηθώ κι εγώ όπως φορολογείται ο κάθε Έλληνας πολίτης και μισθωτός"; Ότι "Θα συμμετάσχω κι εγώ στον αγώνα που δίνουν οι συμπολίτες μου και όλος ο ελληνικός λαός";

Έχει κι άλλα....

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Λουκάς Παπαδήμος, λαμβάνει 1.400 ευρώ μηνιαίως για έξοδα παραστάσεως ως ακαδημαϊκός, τα οποία - προσέξτε - επίσης είναι αφορολόγητα!!!


Πηγή
 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/04/blog-post_4005.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters