Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Τα δέκα Έθνοι και ο ερχομός του Υπερπροέδρου - Αντιχρίστου

Τα δέκα Έθνοι και ο ερχομός του Υπερπροέδρου - Αντιχρίστου
Δέκα έθνη της Ευρώπης προτείνουν την εγκαθίδρυση του σούπερ-προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτές οι δύο οντότητες – 10 έθνη και ένας μοναδικός πανίσχυρος ηγέτης – φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα με τις Βιβλικές προφητείες. Είναι όμως έτσι;


Ας εξετάσουμε το θέμα πιο προσεκτικά. Την περασμένη εβδομάδα σε συνάντηση που διεξήχθη μεταξύ εκπροσώπων από 10 Ευρωπαϊκά Έθνη σε βασιλική έπαυλη στις Βρυξέλλες, είχε ως στόχο την συζήτηση σχετικά με την δημιουργία μίας ισχυρής νέας προεδρικής θέσης η οποία θα καθοδηγεί το μεγαλύτερο εμπορικό μπλοκ στον κόσμο, την Ευρωπαϊκή Ένωσης.

Η ιστοσελίδα EUobserver.com ανέφερε ότι "οι ιδέες που διαχέονται και υπολογίζονται σοβαρά από επιλεγμένους υπουργούς εξωτερικών κρατών-μελών της Ε.Ε. περιλαμβάνουν την συγχώνευση των ρόλων του προέδρου του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής". Μία πηγή με μεγάλο κύρος στην Ε.Ε. ανέφερε στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, έπειτα από τη συνάντηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών που διεξήχθη στο κτήμα Val Duchesse στις Βρυξέλλες στις 19 Απριλίου και ημέρα Πέμπτη, ότι ο νέος υπερπρόεδρος θα έχει μεγαλύτερη ισχύ και εξουσία τόσο από αυτή που κατέχουν σήμερα ο Herman Van Rompuy ή ο Jose Manuel Barroso(20 Απριλίου).

Η ομάδα των 10 αντιπροσώπων – η οποία συγκεντρώθηκε υπό τη καθοδήγηση της Γερμανίας – αποτελείται από την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Δανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Πορτογαλία και την Ισπανία. Παρόλο που ο αριθμός 10 είναι πολύ σημαντικός για τις Βιβλικές προφητείες αναφορικά με την Ευρώπη του άμεσου μέλλοντος (Αποκάλυψη 13:17), είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι η συγκεκριμένη ομάδα των 10 θα αποτελέσουν τα 10 έθνη τα οποία θα αναλάβουν την ηγεσία υπό την Γερμανική ηγεμονία υπό τη προφητευούμενη μελλοντική αναδομημένη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ένας λόγος για τον οποίο υπάρχει μία αμφιβολία σχετικά με αυτό, είναι ότι μία παράλληλη προφητεία με αυτήν της Αποκάλυψης 13:17 η οποία περιέχεται στο κεφάλαιο 2 της Προφητείας του Δανιήλ υποδεικνύει ότι οι τελικοί δέκα θα διαχωριστούν μεταξύ ανατολικής και δυτικής Ευρώπης. Τα μόνα δύο έθνη τα οποία μπορεί να θεωρούνται ως ανατολική Ευρώπη ανάμεσα στους τωρινούς 10 είναι η Αυστρία και η Πολωνία..

Παρόλα αυτά, η προσπάθεια σύγκλισης και συγχώνευσης από 10 κράτη-μέλη ή έθνη της τριμερούς εξουσίας της Ένωσης σε μία πανίσχυρη παγκόσμια ηγεσία του ενός προέδρου είναι ξεκάθαρα προφητική. Το τωρινό πρόβλημα της ηγεσίας της Ε.Ε είναι ότι πολλές φορές είναι περίπλοκη η διαδικασία λήψης αποφάσεων – υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην επίλυση των θεσμικών αρμοδιοτήτων. Οι τρείς κορυφαίοι θεσμοί καθοδηγούν μία Ένωση 27 εθνών και τείνουν συνεχώς να συγκρούονται και να διαπλέκονται κατά την λήψη των αποφάσεων.

Όπως αναφέρει και η EUobserver.com "Η θέση του Προέδρου του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημιουργήθηκε υπό τη Συνθήκη της Λισαβώνας το 2009. Όμως η στρατηγική της Συνθήκης είναι περίπλοκη, με τον Van Rompuy, για παράδειγμα, να επιβλέπει τις πρόσφατες εξελίξεις και διαβουλεύσεις για την δημοσιονομική μεταρρύθμιση της Ε.Ε., ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπό τον Baroso θέτει στο προσκήνιο τις δικές της ιδέες και εφαρμόζει τις τελικές αποφάσεις. Ο Van Rompuy και ο Barroso εκπροσωπούν επίσης την Ένωση στα διεθνή συνέδρια και οργανισμούς. Όμως, ενώ ο Van Rompuy είναι ηγετική φιγούρα στο επίσημο πρωτόκολλο, ένα έτερο μετα-Λισαβωνικό τερατούργημα, ο ύψιστος εκπρόσωπός της Ε.Ε., που καταλαμβάνεται υπό την Catherine Ashton, διενεργεί καθημερινές εξωτερικές σχέσεις και επαφές".

Στην αποκάλυψη της προφητείας των καιρών μας σχετικά με τις παγκόσμιες συνθήκες που θα επικρατήσουν προτού τη Δευτέρα παρουσία του Χριστού, είναι ξεκάθαρο ότι ένας μοναδικός πανίσχυρος πολιτικός ηγέτης σε «συνεργασία» με έναν μοναδικό μεγάλο θρησκευτικό ηγέτη θα κυριαρχήσουν την προφητευούμενη μεγάλη βόρεια δύναμη η οποία θα κρατήσει τα παγκόσμια ηνία για μία βραχύα χρονική περίοδο (Αποκάλυψη 13).

Ορισμένες πηγές υποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος θρησκευτικός ηγέτης μπορεί να έχει ήδη αναλάβει το πόστο του. Αναφορικά με τον προφητευούμενο μελλοντικό πανίσχυρο ηγέτη τηε Ευρώπης, το γεγονός ότι και οι τρείς τωρινοί ηγέτες —Herman van Rompuy, José Manuel Barroso και Katherine Ashton— είναι έτοιμοι να λάβουν σοβάρα υπόψιν τους την συγχώνευση των δυνάμεών τους υπό μία μοναδιαία υπερ-προεδρία της Ε.Ε. είναι πάρα πολύ σημαντικό!! Αναμένουμε τις εξελίξεις σχετικά με την πραγματοποίηση αυτής της πρότασης...

Παρόλα αυτά, μία οπτική αυτής της εκλογής της πανίσχυρης σούπερ-προεδρίας δεν πρέπει να παραβλεφθεί. Αντίθετα με την πηγή που αναφέρει η Euobserver.com – η οποία υποδεικνύει ότι η θέση του ευρωπαϊκού σούπερ-προέδρου θα δώσει περισσότερη δημοκρατική νομιμοποίηση στην Ευρώπη και θα πραγματοποιηθεί μέσω εκλογής από τα θεσμικά όργανα – οι Βιβλικές προφητείες υποδεικνύουν ότι ο μελλοντικός πολιτικός ηγέτης των 10 δεν θα εκλεγεί αλλά θα τοποθετηθεί ως επίτιμος στην θέση της απόλυτης προεδρίας της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης (Δανιήλ 11:21).

Το ερώτημα που απομένει είναι, πιά πολιτική προσωπικότητα έχει το χάρισμα, την γενικευμένη πολιτική απήχηση και πιθανών το δυναστικό προφίλ ώστε να οδηγηθεί στη θέση του υπερπροέδρου με «κολακίες» και μη-δημοκρατικά μέσα; Μπορεί να το πιστεύετε μπορεί και όχι, αλλά ήδη το θηρίο περιμένει για την κατάλληλη στιγμή του – ενώ τις προηγούμενες χρονιές είχε αντιληφθεί ότι η στιγμή του δεν είχε ακόμη έρθει...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters