Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!

Οι ακρωτηριασμοί των ζώων από εξωγήινους είναι γνωστό φαινόμενο λίγο πολύ, αλλά ο ακρωτηριασμός ανθρώπων ακούγεται τελείως εξωπραγματικό!!! Σε αυτό το άρθρο που θα διαβάσετε θα δείτε ότι οι εξωγήινοι δεν περιορίστηκαν στο να τεμαχίζουν τόσο επιστημονικά μόνο ζώα!!! Οι φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν πιο κάτω ως αποδεικτικά στοιχεία αυτών των επεμβάσεων είναι σκληρές και ίσως σοκαριστείτε. Παρακαλώ όσοι έχουν πρόβλημα με ακρωτηριασμούς να μην διαβάσουν το άρθρο αυτό!! Ευχαριστώ!!


Θα σας πω για μια ακραία περίπτωση ακρωτηριασμού ενός ανθρώπου που έγινε στην Βραζιλία το 1988 στην περιοχή Guarapiranga όπου υπάρχει μια τεχνητή λίμνη όπου έχει το ίδιο όνομα. Αυτή εδώ η περίπτωση που έγινε στην Βραζιλία είναι η πιο καλύτερη απόδειξη όπου σφραγίζει τα στοιχεία για την πραγματικότητα αλλά και τον φόβο πολλών ερευνητών Α.Τ.Ι.Α. Για τους ακρωτηριασμούς ανθρώπων από εξωγήινους!!!

Δεν υπήρχε καμία αναφορά ως προς το ποιος ήταν ο άντρας αυτός ή το πώς βρέθηκε το πτώμα του στην περιοχή όπου βρέθηκε, ή το αν ήταν Βραζιλιάνος. Ούτε από την Ιντερπόλ υπάρχουν στοιχεία για το ποιος ήταν αυτός ο άνδρας που υπέστη τόσο βάναυσο θάνατο!!! Αλλά αυτό στο μέλλον έτεινε να αλλάξει….


Αν και η τοπική αστυνομία δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο υπέθεσε ότι ήταν κάποιος φόνος από αυτούς που γίνονται που και που στις ζούγκλες της Βραζιλίας…. Αλλά όταν ολοκληρώθηκε η νεκροτομή τα ερωτήματα άρχισαν να προκύπτουν για το εύρημα αυτό κατά χιλιάδες και άρχισαν να διατυπώνονται τρομακτικές θεωρίες, θεωρίες που ανατρέψαν την θεωρία μιας κοινής δολοφονίας !!!Στην ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας περιγράφεται μια δολοφονική φρικιαστική χειρουργική επέμβαση κατά την οποία ο αγνώστων στοιχείων άνδρας υποβλήθηκε σε εκτομή στα χέρια των δολοφόνων του παρόμοια με εκείνες που βρέθηκαν από τους ερευνητές των ακρωτηριασμών ζώων!!

Όποιοι και να ήταν οι δράστες, φαίνεται να είχαν ένα επίπεδο εκπληκτικής χειρουργικής ακρίβειας. Είχαν πολύ συγκεκριμένη στόχευση για το τι μέρη του σώματος και τι εσωτερικά όργανα ήθελαν να αφαιρέσουν…..

Το σημείο που δημιουργεί σοκ σε κάποιον όταν μαθαίνει για αυτήν την υπόθεση είναι αυτό που προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση. Η έκθεση τονίζει με κόκκινα γράμματα ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν ακόμη ζωντανός όταν υποβλήθηκε σε αυτόν τον βάναυσο και συστηματικό ακρωτηριασμό!!!!






Η υπόθεση σχετίζεται αυθεντικά με εξωγήινους  και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λόγος να πιστεύω το αντίθετο  όλοι μας τότε θα πρέπει να επανεκτιμήσουμε στον μεγαλύτερο ή  στον μικρότερο βαθμό τα προκαταρτικά συμπεράσματά μας για τις ενδεχόμενες συγκεκριμένες προθέσεις, τις ηθικές απόψεις και τους γενικότερους αντικειμενικούς σκοπούς που μπορεί να έχουν μερικοί από τους εξωγήινους επισκέπτες μας….

Φήμες για υποθέσεις ανθρωποκτονίας ακρωτηριασμών σε ανθρώπους οι οποίες είχαν σχετιστεί με εξωγήινους υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά έλειπαν από αυτές οι αποδείξεις. Η Βραζιλιάνα διάσημη ερευνήτρια για περιπτώσεις των Α.Τ.Ι.Α.  ακρωτηριασμένων ζώων από εξωγήινους Encarnacion Zapata Garcia ( Eνκαρνασιόν Ζαπάτα Γκαρσία ) αλλά και ο Δόκτωρ Rubens Goes ( Ρούμπενς Γκοές ) παρουσίασαν πριν λίγο καιρό φωτογραφίες που αποκτήθηκαν από τα αρχεία της αστυνομίας, όπου τα τραύματα του ακρωτηριασμένου άνδρα είναι τα ίδια με τα τραύματα σε αμέτρητες περιπτώσεις ακρωτηριασμένων ζώων τα οποία σχετίζονται χωρίς καμία αμφιβολία με εξωγήινους όπου έχουν αναφερθεί στην Βόρεια και Κεντρική Αμερική αλλά και Ευρώπη από την δεκαετία του 1960 !!!

Αυτό που είναι το πιο ανησυχητικό και απίστευτο είναι ότι οι Βραζιλιάνοι ερευνητές των υποθέσεων αυτών και η αστυνομία, εκμυστηρεύθηκαν ότι μπορεί να υπάρχουν τουλάχιστον μια δωδεκάδα ή περισσότερες υποθέσεις παρόμοιες με την υπόθεση της τεχνητής λίμνης της Guarapiranga που αποκαλύφθηκε πρόσφατα!! Εάν αυτό αληθεύει, είναι μάλλον αμφίβολο ότι κάποιο από αυτό το εν δυνάμει καινούργιο υλικό θα βγει ποτέ στην επιφάνεια, δεδομένης της στάσης των αρχών που επικρατεί τώρα στα κέντρα εξουσίας του δυτικού κόσμου. Δηλαδή με λίγα λόγια κατά έναν τρόπο γίνεται μια τεράστια συγκάλυψη ειδικά στους ακρωτηριασμούς ανθρώπων οι οποίες είναι πανομοιότυπες με αυτές των ζώων!!!!

Γίνεται όλο και περισσότερο δύσκολο να υποστηρίζει κανείς την άποψη ότι όλοι οι εξωγήινοι επισκέπτες επιδεικνύουν μια σχετικά φιλική στάση προς τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το ποιοί είναι οι επιμέρους αντικειμενικοί σκοποί τους ή όχι. Η περίπτωση της Guarapiranga δείχνει ότι υπάρχει τουλάχιστον μία ομάδα εξωγήινων επισκεπτών στον πλανήτη μας που δείχνει πλήρη περιφρόνηση για τις ανθρώπινες ευαισθησίες, και όπως φαίνεται ελάχιστα ενδιαφέρεται για την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Όταν ο Βραζιλιάνος ερευνητής των UFO A.J. Gevaerd δημοσίευσε πρώτος στο περιοδικό του ονόματι « UFO »τις σχετικές φωτογραφίες, είχε φέρει μεγάλη αναστάτωση στην Βραζιλία αλλά και σχεδόν παγκοσμίως αλλά κατά έναν παράξενο τρόπο σταμάτησαν τα πάντα γύρω από αυτό κάνοντας τους ερευνητές να μιλάνε ότι η υπόθεση είναι πέρα για πέρα αυθεντική και έχει να κάνει με εξωγήινους αλλά και με μια τεράστια συγκάλυψη παγκοσμίως….. Αυτή η περίπτωση ξυπνάει το ενδιαφέρον των εξαφανίσεων που γίνονται κάθε χρόνο σε όλες τις χώρες του κόσμου!! Παίρνοντας την χώρα μας την Ελλάδα ως πρότυπο κάθε χρόνο γίνονται γύρω στις 80.000 εξαφανίσεις οι οποίες είναι καταχωρημένες στις αστυνομικές αρχές. Από αυτές το 60% είναι οικιοθελές εξαφανίσεις, δηλαδή τα άτομα αυτό εξαφανίζονται μόνα τους για προσωπικούς λόγους. Το 20% είναι από δολοφονίες ακόμη και απαγωγές. Το άλλο 20% δείχνει κανείς να μην ξέρει τι γίνεται…… ή μήπως τώρα ξέρουμε!;! Υπολογίστε τώρα στις 80.000 κόσμο το 20% το νούμερο πόσο είναι……!!

Πιο αποκαλυπτική απόδειξη σε αυτήν την περίπτωση είναι η  ιατροδικαστική έκθεση, ιδιαίτερα άμα συγκρίνουμε τις παρατηρήσεις που σημειώθηκαν εκεί από τον αρμόδιο ιατροδικαστή με ότι έχουμε μάθει από τις περιπτώσεις των ακρωτηριασμών ζώων αλλού. Είναι επιβεβλημένο να θυμόμαστε, όπως ανέφερα προηγουμένως, ότι τα άτομα που διενήργησαν την νεκροψία/νεκροτομή δεν είχαν καμία γνώση παρόμοιων υποθέσεων ακρωτηριασμών ζώων. Αυτό το γεγονός καθιστά τις υπηρεσιακές παρατηρήσεις της έκθεσης πολύ πιο σημαντικές εκ των υστέρων.

Η Encarnacion Garcia έλαβε αντίγραφα από επτά φωτογραφίες άλαλοι λένε ότι έχει στην κατοχή της και από άλλες περιπτώσεις παρόμοιες φωτογραφίες τις οποίες δεν τις έχει δώσει στην δημοσιότητα. Εδώ συμπεριλαμβάνονται με περιγραφή και σχόλιο, η ενέργεια των δραστών είναι μια θηριωδία:

« Το είδος των τομών με τον τρόπο που έγιναν, η ακρίβεια των τομών, η αφαίρεση ολόκληρων εσωτερικών οργάνων μέσα από μικρά ανοίγματα!! Η έλλειψη αιμορραγίας, το γεγονός ότι το πτώμα δεν μύριζε και δεν άρχισε να αποσυντίθεται αμέσως  όλα αυτά είναι ξεχωριστά όπως τα χαρακτηριστικά των ακρωτηριασμών ζώων που συσχετίζονται με UFO και  εξωγήινους. Αυτές οι ιδιαιτερότητες θα ήταν αρκετές για να αποκλείσουν τους Σατανιστές ή κάποιους που θα είχαν έχθρες ώστε να σκοτώσουν αυτόν τον άνδρα με αυτό τον τρόπο!! Αυτά γιατί χρειάζονται ειδικές γνώσεις χειρουργού αλλά και εξειδικευμένο χειρουργικό τμήμα με πολύ μοντέρνα εργαλεία που μέχρι  και σήμερα θα δυσκολευόντουσαν πάρα πολύ να κάνουν κάτι παρόμοιο. »








Το πτώμα ήταν σε τέλεια κατάσταση. Η νεκρική ακαμψία δεν είχε ακόμη αρχίσει και υπολογίστηκε ότι το θύμα είχε σκοτωθεί περίπου 48 έως 72 ώρες νωρίτερα. Δεν υπήρχαν σημάδια από σαρκοβόρα αρπακτικά ή σήψη η οποία θα ήταν αναμενόμενη ύστερα από τόσες ώρες. Το πιο παράξενο ήταν ότι δεν υπήρχε οσμή στο πτώμα. Η αιμορραγία από τις πληγές ήταν ελάχιστη. Η μαυριδερή απόχρωση που βρέθηκε στην περιοχή του προσώπου και σε άλλα σημεία στην φωτογραφία οφείλεται εν μέρει στην χαμηλή έκθεση όταν πάρθηκε αυτή η φωτογραφία και οι άλλες. Αλλά οφείλεται επίσης εν μέρει στο αίμα που είχε πήξει στις περιοχές των τραυμάτων.

Όπως φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες, η σάρκα και τα χείλη γύρω από τις σιαγόνες έχουν υποστεί εκτομή, όπως είναι σύνηθες στους ακρωτηριασμούς βοοειδών και άλλων ζώων, η έκθεση νεκροψίας/νεκροτομής ανέφερε ότι:

« Τα μάτια και τα αυτιά είχαν επίσης αφαιρεθεί και η στοματική κοιλότητα είχε αδειάσει ».

Η αφαίρεση αυτών των οργάνων, συμπεριλαμβανομένης και της γλώσσας όπως εδώ, είναι κοινό χαρακτηριστικό πολλών περιπτώσεων ακρωτηριασμένων ζώων.

Όπως σωστά παρατήρησε η Encarnacion Garcia, εάν γίνει σύγκριση του θύματος με περιπτώσεις ακρωτηριασμένων ζώων, « μπορεί να δει κάποιος ότι είναι το ίδιο  και αυτό δεν είναι μόνο δικό μου συμπέρασμα, είναι επίσης το συμπέρασμα έμπειρων γιατρών ». Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα τους αφού τους παρουσιάστηκαν φωτογραφίες παρόμοιων περιπτώσεων ακρωτηριασμένων ζώων, περιπτώσεις τις οποίες δεν γνώριζαν από πριν.

Η έκθεση νεκροψίας/νεκροτομής συνεχίζει αναφέροντας:

« Υπήρχε εκτεταμένη αφαίρεση ιστών σε πολλά σημεία του προσώπου, της κεφαλής και του λαιμού του θύματος… Υπήρχε επίσης εκτομή οφθαλμικού ιστού, των ματιών, των εσωτερικών και εξωτερικών ακουστικών οργάνων (αυτιών) και ολόκληρων περιοχών του κεφαλιού. Η γλώσσα και πολλοί μύες είχαν επίσης αφαιρεθεί ».













Ίσως είναι καλύτερα να ξεκινήσουμε εδώ με αρκετές αναφορές από την έκθεση της νεκροτομής.

« Οι περιοχές της μασχάλης και από τις δυο πλευρές εμφάνιζαν μαλακά σημεία όπου είχαν αφαιρεθεί όργανα. Τομές είχαν γίνει στο πρόσωπο, στο εσωτερικό του θώρακα, στην κοιλιά, στα πόδια, στα χέρια και στο στήθος ».

Όπως παρατήρησε ο Garcia, οι γιατροί ανέφεραν ότι αυτές οι πληγές ήταν πολύ ασυνήθιστες έως απίστευτες. Η έκθεση επίσης αναφέρει.

« Οι ώμοι και τα χέρια έχουν διατρήσεις διαμέτρου 2,5 με 3 εκατοστών από όπου αφαιρέθηκαν ιστός και μύες. Τα χείλη των διατρήσεων ήταν ομοιόμορφα όπως και το μέγεθός τους. Το στήθος είχε συρρικνωθεί αρκετά εξαιτίας της αφαίρεσης των εσωτερικών οργάνων ».

Με άλλα λόγια, εσωτερικά όργανα αφαιρέθηκαν ή αναρροφήθηκαν με κάποιο τρόπο μέσα από αυτές τις μικρές κυκλικές τομές.  Μερικοί γιατροί σήμερα χρησιμοποιούν παρόμοιες μεθόδους για να αφαιρέσουν μη υγιή ιστό και όργανα από ασθενείς τους αλλά αυτού του είδους η διαδικασία προκαλεί βλάβες σε εκείνα τα όργανα. Οι « χειρουργοί » που δούλεψαν πάνω σε αυτό το θύμα ενδιαφερόταν εάν θα υποστούν βλάβες τα όργανα ή όχι; Τι είδους δείγματα αναζητούσαν; Τι είδους έρευνα είναι αυτή; Δεν θα ήταν ευκολότερο και ιατρικά πιο πρόσφορο να απαγάγουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ανθρώπου και να το μελετήσουν ζωντανό, συμπεριλαμβανομένης της ανατομίας του και της φυσιολογίας του, σε ένα σωστά εξοπλισμένο εργαστήριο;

Φαίνεται ότι οι δράστες αυτής της πράξης δεν ενδιαφερόταν εάν θα χανόταν η ζωή αυτού του ανθρώπου ούτε ενδιαφερόταν εάν θα ανακάλυπτε κάποιος το πτώμα. Εδώ έχουμε μια ισχυρή ένδειξη για πλήρη αδιαφορία για το συγκεκριμένο αντιπροσωπευτικό δείγμα ανθρώπου, και κατ’ επέκταση, για την ανθρώπινη ζωή γενικότερα. Το πτώμα εγκαταλείφθηκε σαν σκουπίδι.

Η φωτογραφία δείχνει καθαρά τις συμμετρικές οπές στα χέρια του άνδρα. Το ένα χέρι δείχνει καθαρά την βαθουλωμένη περιοχή κοντά στην διάτρηση, υποδεικνύοντας που αφαιρέθηκε ο μυς. Η συρρικνωμένη θωρακική περιοχή επίσης υποδεικνύει μια παρόμοια διαδικασία εσωτερικών αφαιρέσεων. Είναι σημαντικό ότι η αστυνομία και οι ιατροδικαστές ήταν πεπεισμένοι ότι οι τρύπες που βρέθηκαν στο κεφάλι, στα χέρια, στο στομάχι, στον πρωκτό και στα πόδια δεν προήλθαν από τραύματα τα οποία έγιναν από σφαίρες.

Η ιατροδικαστική έκθεση συνεχίζει:

« Ένα άλλο εύρημα είναι η αφαίρεση του αφαλού που αφήνει μια οπή 4 εκατοστών στην κοιλιά και η βαθουλωμένη κοιλιακή κοιλότητα που δείχνει ότι αφαιρέθηκαν τα έντερα ».

Βραζιλιάνοι γιατροί που αργότερα είδαν τα αποδεικτικά στοιχεία περιήλθαν σε αμηχανία για την τρύπα στην ομφάλια περιοχή απ’ όπου φαίνεται ότι αφαιρέθηκε ένας μεγάλος όγκος εσωτερικών οργάνων. Τα χείλη της οπής ήταν τέλεια και δείχνουν ότι πρόκειται για μια τομή ακριβείας!!!

Επίσης « Η κοιλιακή χώρα του πτώματος ήταν πολύ συρρικνωμένη εξαιτίας της αφαίρεσης των οργάνων »

Η αρχική ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι:

« Τα όσχεα (οι όρχεις) είχαν επίσης αφαιρεθεί με μια ελλειπτική τομή 3 x 1,5 εκατοστών ».

Περιέργως, το πέος παρέμεινε απείραχτο αν και φαινόταν να έχει επιμηκυνθεί περίπου στο διπλάσιο του φυσιολογικού του μήκους( !!!! ).


Η οπή στο αριστερό πόδι αντιγράφει σε μέγεθος την ομφάλια οπή και τις οπές στους βραχίονες που συζητήθηκαν πρωτύτερα. “Ήταν μια ελλειπτική τομή περίπου 3 x 1. 5 εκατοστών… « Το πέος είχε επιμηκυνθεί και δεν έφερε ίχνη τομής. Οι όρχεις είχαν αφαιρεθεί με μία τομή ακριβείας ».  Εντύπωση προκαλεί η έλλειψη ηβικού τριχώματος, σαν το θύμα να είχε προετοιμασθεί για χειρουργείο.

Στην πρώτη φάση της έρευνας, οι Βραζιλιάνικες αρχές που ερεύνησαν την υπόθεση εξέτασαν την πιθανότητα ο ευνουχισμός του θύματος να ήταν μια πράξη εκδίκησης. Σύντομα όμως απέρριψαν αυτήν την θεωρία, επειδή δεν μπορούσε να εξηγήσει τα υπόλοιπα τραύματα και τις άλλες ιδιορρυθμίες που σχετίζονταν με το πτώμα. Αυτοί που ζητούν εκδίκηση ευνουχίζοντας, συνήθως αποκόπτουν το πέος, όχι μόνο τους όρχεις.

Η ιατροδικαστική έκθεση συνεχίζοντας αναφέρει:

« Αφαίρεση του πρωκτού και μία οπή ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο δάκτυλο του ποδιού… το πρωκτικό στόμιο του θύματος είχε αφαιρεθεί με μια μεγάλη τομή με διάμετρο περίπου 7 x 15 εκατοστών. Το απευθυσμένο και άλλα εσωτερικά μέρη του ανθρώπινου απεκκριτικού συστήματος είχαν επίσης αφαιρεθεί. Είναι πιθανόν ότι ακόμα και μερικά εσωτερικά όργανα του άνδρα θα μπορούσαν να είχαν αφαιρεθεί μέσω αυτής της τομής ».

Το στοιχείο που είναι πιο συνταρακτικό σχετικά με την τομή του πρωκτού και την εξαγωγή πρωκτικού ιστού και ιστών από το πεπτικό σύστημα είναι ότι είναι ακριβές αντίγραφο της χειρουργικής που έχουμε δει σε τόσες πολλές περιπτώσεις ακρωτηριασμών ζώων που σχετίζονται με UFO.

Από την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας/νεκροτομής:

« Οι μασχαλιαίες περιοχές και στις δύο πλευρές εμφάνιζαν μαλακά σημεία απ’ όπου τα όργανα είχαν αφαιρεθεί. Τομές είχαν γίνει στο πρόσωπο, στο εσωτερικό του θώρακα, στην κοιλιά, τα πόδια, τους βραχίονες, και το στήθος. Οι ώμοι και οι βραχίονες έχουν διατρήσεις διαμέτρου 2,5 με 3 εκατοστών απ’ όπου αφαιρέθηκαν ιστός και μύες. Τα χείλη των διατρήσεων ήταν ομοιόμορφα όπως και το μέγεθός τους. Το στήθος είχε συρρικνωθεί εξαιτίας της αφαίρεσης των εσωτερικών οργάνων »

Η ιατροδικαστική έκθεση συνεχίζει:

« Παρατηρήσαμε την αφαίρεση της δεξιάς και της αριστερής προσοφθάλμιας περιοχής, την εκτομή της στοματικής κοιλότητας, του φάρυγγα, του στοματοφάρυγγα, του λαιμού, της δεξιάς και αριστερής μασχαλιαίας περιοχής, της κοιλιακής χώρας, της πυελικής κοιλότητας, της δεξιάς και αριστερής βουβωνικής χώρας »

Εσωτερική εξέταση:

« … μετά την διάνοιξη της κρανιακής κοιλότητας, χρησιμοποιώντας την τεχνική Griessinger ( Γκρίησσινγκερ ), βρέθηκαν:

Α) άθικτη οροφή του κρανίου!!

Β) εγκεφαλικό οίδημα!! ».

Αυτό σημαίνει ότι ο άνδρας αυτός υπέστη ένα μαρτυρικό θάνατο!! Η επιβεβαίωση της ιατροδικαστικής έκθεσης αναφέρει ρητά την αιτία του θανάτου:

« ….οξεία αιμορραγία από πολλαπλούς τραυματισμούς. Υπάρχει ένα στοιχείο αιτίας του θανάτου, από τον ερεθισμό του πνευμονογαστρικού νερού ( νεύρου Vagus ), δημιουργώντας καρδιοαναπνευστική ανακοπή που προκαλείτε από ακραίο πόνο ».

Η ιατροδικαστική έρευνα τονίζει τα εξής:

« Ο υποδουλόλμενος τρόπος δράσης στον άνδρα αυτόν είναι : Τομές στα μαλακά μέρη και τα φυσικά στόμια του σώματος χρησιμοποιώντας αναρροφητικές συσκευές ».

Πέρα από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που υπάρχει και η ιατροδικαστική έκθεση που αναφέρει ότι απροκάλυπτα το θύμα είχε υποβληθεί σε πολλαπλές τομές αλλά και σε χρήση » αναρροφητικών συσκευών »!!! Μια φρικιαστική πράξη η οποία θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας δημιουργώντας έναν αργό επώδυνο και φρικιαστικό θάνατο….

Και είναι φρικιαστικό με περισσότερους από έναν τρόπους.

Α) Την αφαίρεση των μερών του σώματος και την χρήση συσκευών αναρρόφησης.

Β) Τα όντα που είναι υπεύθυνα γι’ αυτό, πιθανότατα δεν είναι από τον πλανήτη μας.

Ας αναλύσουμε το ψυχολογικό προφίλ των δραστών. Είναι σαφές ότι τα όντα που το έκαναν αυτό δεν δείχνουν κανένα σεβασμό για ηθικούς κανόνες ή προς την ανθρώπινη ζωή. Έδρασαν με ακρίβεια, με συστηματικότητα, με αποτελεσματικότητα. Γιατί τότε, δεν σκότωσαν το θύμα τους πριν από την αφαίρεση των σωματικών ιστών; Τα νοήμονα όντα που ήταν υπεύθυνα γι’ αυτό δεν έδειχναν να νοιάζονται για τον πόνο που θα προκαλούσαν στο θύμα.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι κάποιος εκδικητικός άνθρωπος ή μια ομάδα σατανιστών είναι ικανοί για τέτοιες ακριβείς, δύσκολες, χειρουργικές τεχνικές και διαδικασίες οι οποίες αφήνουν σαστισμένους ακόμα και επαγγελματίες γιατρούς για το πως θα μπορούσαν να είχαν γίνει. Μάλλον όχι. Μήπως η Βραζιλιάνικη ή και η Αμερικανική κυβέρνηση έχει σκηνοθετήσει μια μικρή επίδειξη στην τεχνητή λίμνη της Guarapiranga για να φοβίσουν τους ερευνητές των UFO και τον κόσμο γενικότερα ώστε να αντιμετωπίζουν με φόβο οποιαδήποτε επαφή με εξωγήινους; Με άλλα λόγια μήπως είμαστε αντιμέτωποι με μία μακάβρια, προσεκτικά ενορχηστρωμένη επίδειξη παραπληροφόρησης; Ενδεχομένως ναι, αλλά το πιθανότερο όχι, και είναι πολύ οι λόγοι που το στηρίζουν αυτό το οποίο λέω.

Πρώτα απ’ όλα, θα ήταν θέμα καθαρής τύχης το γεγονός ότι η ερευνήτρια των UFO Encarnacion Zapata Garcia είχε τους κατάλληλους φίλους στις κατάλληλες θέσεις την κατάλληλη χρονική στιγμή. Εάν η κυβέρνηση των ΗΠΑ, και ενδεχομένως και η Βραζιλιάνικη κυβέρνηση, κρατάνε τέτοια μυστικά εξίσου εντυπωσιακά παρόμοια περιστατικά – και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν περισσότερο από επαρκή στοιχεία που να στηρίζουν μια τέτοια εκδοχή – ενώ εδώ έχουμε μία τυχαία περίπτωση που βγήκε κατά τύχη στην επιφάνεια, ενώ όλα θα συνέτειναν προς το αντίθετο.

Οι φωτογραφίες σίγουρα προκαλούν μια τεράστια αναταραχή, σε πάρα πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων μερικών ερευνητών των εξωγήινων, να ξανασκεφτούν εκ νέου πολλά πράγματα. Αλλά οι δυνάμεις που κρατούν απόρρητες τέτοιες πληροφορίες θα είναι διπλά προσεκτικές στο κοντινό μέλλον για να σιγουρευτούν ότι κάτι παρόμοιο δεν πρόκειται να ξανά διαρρεύσει πράγμα το οποίο γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όλα αυτά δεν είναι παρά υποθέσεις και θα πρέπει να περιμένουμε κάποια μελλοντική στιγμή για περισσότερη αλήθεια όταν γίνουν διαθέσιμες πιο πλήρεις αποκαλύψεις και πειστήρια που να τις στηρίζουν.

Όπως είπα και πιο πάνω υπήρξαν και άλλα περιστατικά όπως η περίπτωση του σμηνία Jonathan P. Lovette ( Tζόναθαν Π. Λοβέττε ). Έκανε την θητεία του στο πεδίο βολής πυραύλων στο White Sands ( ‘Άσπρη Άμμο ). Εκεί το 1956 βρέθηκε το ακρωτηριασμένο σώμα του μέσα στα όρια του πεδίου βολής, τρεις μέρες αφότου ένας επισμηναγός της Αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας ήταν μάρτυρας της απαγωγής του θύματος από ένα « δισκοειδές » αντικείμενο!!




Το όνομα του επισμηναγού δεν έγινε ποτέ γνωστό αλλά υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα ότι λεγόταν Allan Cunnigham ( Άλαν Κούνιγκχαμ ). Η υπόθεση του σμηνία Jonathan P. Lovette είναι από τις πρώτες περιπτώσεις ακρωτηριασμένου ανθρώπου στον κόσμο όπου βγήκε στην επιφάνεια της δημοσιότητας. Ήταν όμως μια υπόθεση που είχε ως μάρτυρες αλλά και έρευνες από μέλη και προσωπικό της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ έτσι δυστυχώς κουκουλώθηκε πολύ γρήγορα από τις αρμόδιες αρχές.

Η απαγωγή αυτή που συντάραξε τότε το Νέο Μεξικό έγινε τον Μάρτιο του 1956 στις 3:00 το μεσημέρι και ο μόνος μάρτυρας ( όπως αναφέρει η στρατιωτική διοίκηση  της βάσης Ηolloman  (;) ) ήταν ο William Cunningham!!

Η κατάθεση του επισμηναγού:

« Εγώ και ο σμηνίας Lovette ήμασταν στο πεδίο βολής σε κάποια απόσταση από τις θέσεις εκτόξευσης και ψάχναμε για θραύσματα από την δοκιμή ενός νέου βλήματος, ο σμηνίας Lovette πήγε πίσω από την κορυφή μιας μικρής αμμοθίνης και δεν ήταν ορατός για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ύστερα από λίγο άκουσα τον σμηνία Lovette να ουρλιάζει με φρίκη και  πόνο. Νόμιζα ότι κάποιο φίδι τον είχε δαγκώσει τον Lovette ή κάτι παρόμοιο, έτρεξα στην κορυφή της αμμοθίνης και είδα τον σμηνία Lovette να τον σέρνουν μέσα σε κάτι που έμοιαζε με ασημί δισκοειδές αντικείμενο το οποίο αιωρούνταν στον αέρα περίπου 4 με 5 μέτρα ψηλά.

Ένα μακρύ σαν φίδι αντικείμενο  ήταν τυλιγμένο γύρω από τα πόδια του σμηνία και τον τραβούσε προς το σκάφος. Πάγωσα καθώς τραβούσαν τον σμηνία μέσα στο σκάφος, αμέσως μετα ο δίσκος ανέβηκε στον ουρανό πολύ γρήγορα. Έτρεξα στον ασύρματο του τζίπ και ανέφερα το περιστατικό στον έλεγχο βλημάτων και ο έλεγχος βλημάτων επιβεβαίωσε ότι υπήρχε στόχος στο ραντάρ όπως έμαθα αργότερα από τους χειριστές ».

Ομάδες αναζήτησης έφτασαν μέχρι βαθειά στην έρημο ψάχνοντας για τον σμηνία Lovette. Ο επισμηναγός Cunningham έδωσε αναφορά και τον παράπεμψαν στην κλινική της βάσης του White Sands για παρακολούθηση.

Η αναζήτηση για τον σμηνία Lovette συνεχίστηκε επί τρεις ημέρες και στο τέλος το απογυμνωμένο πτώμα του ανακαλύφθηκε περίπου 15 χιλιόμετρα μακρύτερα από εκεί που απήχθει. Το πτώμα είχε ακρωτηριαστεί. Η γλώσσα είχε αφαιρεθεί από το κάτω μέρος της σιαγόνας. Μια τομή είχε γίνει ακριβώς κάτω από την άκρη του πηγουνιού και εκτεινόταν κατά μήκος του οισοφάγου και του λάρυγγα. Είχε ευνουχισθεί και τα μάτια του είχαν αφαιρεθεί. Επίσης ο πρωκτός του είχε αφαιρεθεί και υπήρχαν σχόλια στην ιατροδικαστική έκθεση για την προφανή χειρουργική επιδεξιότητα για τον καιρό εκείνο με την οποία αφαιρέθηκαν αυτά τα σημεία συμπεριλαμβανομένων και των γεννητικών οργάνων.





Η έκθεση σχολίαζε ότι ο πρωκτός και τα γεννητικά όργανα είχαν αφαιρεθεί κυλινδρικά η οποία στην περίπτωση του πρωκτού εκτεινόταν μέχρι το παχύ έντερο. Δεν υπήρχε ίχνος αίματος μέσα στον οργανισμό του. Η αρχική έκθεση της νεκροψίας και της νεκροτομής επιβεβαίωνε ότι ο οργανισμός είχε πλήρως αποστραγγιστεί από το αίμα και ότι δεν υπήρχε αγγειακή κατάρρευση εξαιτίας θανάτου από την αιμορραγία. Μια υποσημείωση είχε προστεθεί ότι αυτό ήταν ασυνήθιστο γιατί σε οποιοδήποτε πτώμα που πεθαίνει από αιμορραγία ή σε περίπτωση πλήρους απώλειας του αίματος πάντα υπάρχει αγγειακή κατάρρευση.

Επίσης είχε επισημανθεί ότι όταν βρέθηκε το πτώμα υπήρχε ένας αριθμός από νεκρά σαρκοβόρα πουλιά στην περιοχή τα οποία προφανώς είχαν ψοφήσει αφότου προσπάθησαν να φάνε από το πτώμα του σμηνία(!!;!!).  Υπήρχε ένας αριθμός από εξαιρετικά αποκρουστικές ασπρόμαυρες άλλα και έγχρωμες (;) φωτογραφίες. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το πτώμα είχε παραμείνει εκτεθειμένο για τουλάχιστον μία ή δύο μέρες στον καυτό ήλιο. Ο ήλιος του Νέου Μεξικού στην έρημο είναι εξαιρετικά καυτός και προκαλεί γρήγορη αποσύνθεση υπό κανονικές συνθήκες…

Ο επισμηναγός Cunningham, αρχικά κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε τον σμηνία Jonathan P. Lovette. Οι κατηγορίες αργότερα αποσύρθηκαν και ο επισμηναγός μεταφέρθηκε σε άλλη βάση……

Υπάρχουν φήμες ότι ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν στα συντρίμμια τουλάχιστον ενός Α.Τ.Ι.Α. που συνετρίβει την δεκαετία του 1940, ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν σε έναν αχυρώνα στην πολιτεία του Oregon ( Όρεγκον ) πριν αρκετά χρόνια ή η φήμη για ένα ακρωτηριασμένο πλήρωμα ενός B-52 κατά τον πόλεμο του Vietnam ( Βιετνάμ ) θα πρέπει να παραμείνουν ακριβώς αυτό  φήμες, έως ότου συμπτωματικά αλλά σπάνια, να έρθουν ξανά στην επιφάνεια   κάποια αδιάσειστα στοιχεία.

Αλλά δεν μπορεί κάποιος να αρνηθεί ότι η περίπτωση της Guarapiranga μας πήγε πολύ πιο πέρα από τις φήμες. Τα πειστήρια είναι πολλά με καταφανή και σοβαρές προεκτάσεις. Από την μια μεριά, υποδεικνύουν με εκπληκτικό τρόπο στην κατεύθυνση του συσχετισμού με τους εξωγήινους.  Από την άλλη, ίσως θα ήταν συνετό να εξάγουμε κάποια προκαταρκτικά συμπεράσματα εάν ίσως άλλες λιγότερο βίαιες περιπτώσεις δεν μας έχουν ήδη οδηγήσει σε αυτά. Δεν θα έπρεπε, στις περισσότερες περιπτώσεις να γενικεύουμε τις υποψίες μας για τους εξωγήινους επισκέπτες μας. Ούτε για τα κίνητρά τους, ούτε για την ηθική τους, ούτε για τις ερευνητικές τους προθέσεις.

Εδώ μια  προσθήκη επίσης φαίνεται χρήσιμη:

Σε μια εποχή που σχεδόν οτιδήποτε έχει καταλήξει να φαίνεται δυνατό να γίνει, αν όχι πιθανό να γίνει, είτε σε κοσμική κλίμακα, είτε εδώ στην γη, η συνετότερη τακτική θα ήταν να περιμένουμε πρώτα να αποδείξουν οι εξωγήινοι επισκέπτες μας την φιλικότητά τους πριν εξάγουμε βιαστικά συμπεράσματα για την θετική τους στάση απέναντί μας και τους ανοίξουμε διάπλατα τις πόρτες.

Είδαμε στο παρελθόν, κυρίως στην Βραζιλία, πολλές περιπτώσεις όπου ανθρώπινα όντα έγιναν στόχοι επιθέσεων από Α.Τ.Ι.Α. και τους επιβάτες τους. Αυτή είναι μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα που πολλοί ερευνητές δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν. Το φαινόμενο Chupa-Chupa ( Τσούπα Τσούπα = απομύζηση ) που συνέβη στον Αμαζόνιο και την βορειανατολική πλευρά της χώρας στις δεκαετίες του 70 και 80 είχε σαν αποτέλεσμα εκατοντάδες τραυματίες και εν τέλει μερικούς θανάτους!!!

Αυτοί οι κατά πλειοψηφία στερημένοι οικονομικά άνθρωποι συνήθως γινόταν στόχοι επιθέσεων από μικρές βολίδες (διαμέτρου 7 – 15 εκατοστών), προφανώς μη επανδρωμένων, μικρών Α.Τ.Ι.Α. που εξέπεμπαν δυνατές, καυστικές φωτεινές ακτίνες!!!!  Πολλά από τα θύματα δεν υπέστησαν μόνο εγκαύματα αλλά και σημαντική απώλεια αίματος (από όπου προήλθε και η ονομασία φαινομένου) κατά την διάρκεια των επαφών τους. Μερικοί, όπως ο Luiz Fernandes Barroso ( Λουίζ Φερνάντες Μπαρόσο ), υπέστησαν σοβαρή διανοητική στέρηση εκτός από την σωματική αναπηρία. Το νοητικό επίπεδο του Barroso κατέληξε στο επίπεδο του μυαλού ενός δίχρονου παιδιού πολύ πριν πεθάνει.

Στην Βόρεια Αμερική, υπάρχουν αξιοσημείωτες αναφορές για βάναυση μεταχείριση ανθρώπων από εξωγήινους οι οποίες είναι πολύ σπάνιες και δυσεύρετες πλέον αλλά και πολύ πιο σπανιότερες. Εάν έχουν συμβεί τέτοιοι φονικοί ακρωτηριασμοί σε ανθρώπους, που σχετίζονται με τα UFO, τότε είτε δεν έχουν αναγνωρισθεί γι’ αυτό που πραγματικά είναι, είτε έχουν επιδέξια συγκαλυφθεί μετά από παρέμβαση των αρχών. Οποία και πιστεύω ότι είναι η αλήθεια, η υπόθεση της τεχνητής λίμνης στην Guarapiranga και οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που την συνοδεύουν θα πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις…..

Η φυλή των Ινδιάνων Αούα της Βραζιλίας έχει προφορικές παραδώσεις όπου λένε ότι οι άνθρωποι σαύρες που είναι θεότητες και ταξιδεύουν μέσα στα άστρα όπου βγαίνουν από ανοίγματα της γης με αυτά και πιάνουν ανθρώπους!! Τους ανθρώπους αυτούς τους πιάνουν για να τους τιμωρήσουν γιατί δεν ήταν καλοί άνθρωποι και τους τιμωρούν με το να τους παίρνουν τα μάτια, τα γεννητικά όργανα, τα εσωτερικά τους όργανα και τους πετάνε μακριά από τον καταυλισμό τους….. Είναι πραγματικά ΘΑΥΜΑΣΙΟ που η φυλή αυτή έχει μια τέτοιες ιστορίες να διηγηθεί!!

« Οι άνθρωποι σαύρες όπου είναι θεότητες και ταξιδεύουν μέσα στα άστρα όπου βγαίνουν μέσα από ανοίγματα της γης!!! ».




Πιστεύω ότι σίγουρα αξίζει κάποιος να ψάξει τις συγκεκριμένες ιστορίες τους για τους ακρωτηριασμούς!! Σήμερα οι Αούα κινδυνεύουν με εξαφάνιση λόγο της αλόγιστης υλοτομίας που δέχεται η περιοχή τους. Δεν κινδυνεύουν από την υλοτομία αλλά από τους ένοπλους φρουρούς ( μισθοφόρους ) που χρησιμοποιεί η υλοτομία για να διώχνει τους Αούα μακριά από εκεί με έναν μόνο τρόπο, με το να τους σκοτώνει!!!!

Εμείς σαν ερευνητική ομάδα προβληματιστήκαμε πολύ με αυτήν την υπόθεση και ασχοληθήκαμε με το θέμα αυτό και από κοντά με τους ερευνητές που αναφέραμε πιο πάνω. Η έρευνα συνεχίζεται ακόμα εκεί από συνεργάτη μας και κάποια στιγμή θα σας αναφέρουμε και άλλα γεγονότα από τις υποθέσεις των ακρωτηριασμών ανθρώπων που δείχνουν να είναι από εξωγήινες επεμβάσεις.  Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι,  δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_5208.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters