Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Πρόκληση της Coca Cola 3E

Τελειωμό δεν έχουν οι προκλήσεις από τη μεριά της πολυεθνικής εταιρείας του Γιώργου Δαυίδ Coca Cola 3E. Ενώ η εταιρεία δεν κατόρθωσε να μαζέψει 100 χιλιάδες φιάλες που τελικά καταναλώθηκαν από ανυποψιάστους πολίτες κι ενώ χθες ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Γιάννης Μίχας χαρακτήρισε ευθέως βάσει ελέγχων του Γενικού Χημείου του Κράτους τα προϊόντα Coca Cola και Sprite ως "μη ασφαλή", η εταιρεία με ανακοίνωσή της λέει πως απλά δεν είχαν "καλή γεύση"!

Την ίδια στιγμή, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύψαμε πως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ χάρη σε ενέργειες των υπευθύνων οργάνων του ΕΦΕΤ αποκαλύφθηκε το πρόβλημα των αλλοιωμένων 816.000 φιαλών, η εταιρεία αναφέρει προκλητικά πως εξαιτίας δικών της ενεργειών βρέθηκε το πρόβλημα. Βέβαια αποσιωπά πως επί πέντε ημέρες ουδέν έπραξε για την ασφάλεια των πολιτών και πως εάν δεν υπήρχε παρέμβαση του ΕΦΕΤ το πιθανότερο θα ήταν να πιούμε όλες τις φιάλες κι όχι μόνο τις 100 χιλιάδες που ξέφυγαν.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έλεγχοι από την μεριά της εισαγγελίας η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ερευνά περιπτώσεις κακουργηματικών πράξεων εις βάρος της διοίκησης του ομίλου. Η πλήρης ανακοίνωση μνημείο - θράσους της εταιρείας έχει ως εξής:

Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) σήμερα σχετικά με την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων της, η Coca-Cola Τρία Έψιλον δηλώνει τα εξής:

Από την πρώτη στιγμή, και με δική της πρωτοβουλία, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ενημέρωσε σχετικά και συνεργάστηκε πλήρως με τον αρμόδιο κρατικό φορέα ΕΦΕΤ για την απόσυρση των συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων από τους πελάτες της λόγω μη αποδεκτής γεύσηs. Ταυτόχρονα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχώρησε σε άμεση διενέργεια όλων των απαραίτητων επιστημονικών ελέγχων σε πιστοποιημένο διεθνές εργαστήριο (TNO) με στόχο τον προσδιορισμό του λόγου της απόκλισης γεύσης.

Δεν τίθεται κανένα θέμα επικινδυνότητας των προϊόντων αυτών για τους καταναλωτές σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διεθνούς εργαστηρίου ΤΝΟ. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που πραγματοποίησε το Γενικό Χημείο του Κράτους στα εν λόγω προϊόντα επίσης επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για το καταναλωτικό κοινό. Καλούμε τον ΕΦΕΤ να ολοκληρώσει άμεσα τη δική του αξιολόγηση και να ενημερώσει υπεύθυνα τους καταναλωτές.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον λειτουργεί εδώ και 43 χρόνια στην Ελλάδα με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό. Η ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της αποτελούν τη σημαντικότερη υποχρέωσή της απέναντι στα εκατομμύρια των Ελλήνων που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.





protothema gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/coca-cola-3e_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters