Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΑΔΕΛΦΕ

Γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ».

Στις μέρες μας η πολιτική σαπίλα και η ανθρώπινη βρώμα που την ακολουθεί δυστυχώς έχει κατακλύσει τα πάντα και το κυριότερο, τον ιερό και αιώνιο πολιτισμό μας, που μέσα σε αυτόν διέπρεψαν άνθρωποι όπως ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και τόσα άλλα μεγαθήρια, που με το έργο τους και τις πράξεις τους έδωσαν στην χώρα μας τον....
τίτλο της αιώνιας και επίγειας βασίλισσας, γι αυτό τον λόγο πατριώτες θα πρέπει να ξαναφέρουμε στον τόπο μας την αίγλη και την αξιοπρέπεια που του αξίζει, στέλνοντας στην βουλή κόμματα και ανθρώπους που είναι έτοιμοι να ματώσουν για την πατρίδα και το έθνος και όχι ανθρώπους και κόμματα που ματώνουν την πατρίδα και το έθνος.

Πατριώτη, η πατρίδα μας, η χώρα μας, ο τόπος μας, βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια, φυσικά με την ψήφο μας και την ανοχή μας, στα χέρια των ανθελλήνων προδοτών, οι οποίοι καθημερινά με τις πράξεις τους ματώνουν και αιμορραγούν το ιερό σώμα της χιλιόχρονης πατρίδος μας και είναι έτοιμοι να την κομματιάσουν και να την δώσουν βορά στις γειτονικές και όχι μόνο αιμοβόρες και σαρκοβόρες ύαινες, που και τότε, αλλά και τώρα, ένα πράγμα ήθελαν και θέλουν, να εξαφανίσουν μια για πάντα το έθνος μας και την ιστορία μας και στην θέση τους να δημιουργήσουν σκοτεινές και φανατικές ανθρώπινες ορδές, οι οποίες το μόνο που θα παράγουν, θα είναι πόνο και θλίψη.

Πατριώτη, πρέπει τώρα και όχι αύριο να ξυπνήσεις, διότι εάν δεν το κάνεις, αύριο θα είσαι μέρος, του εφιάλτη που ο ίδιος δημιούργησες.

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_6054.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters