Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ : ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΡΟΥΣ «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Η συμμετοχή στην τελετή έναρξης της τριήρους «Ολυμπιάς», που είχε παραχωρηθεί από το ελληνικό Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, ακυρώθηκε από την οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012. 
 
Η τριήρης, αντίγραφο πλοίου της ναυμαχίας της Σαλαμίνας, θα μετέφερε μέσω του Τάμεση την Ολυμπιακή φλόγα στο νεόκτιστο Ολυμπιακό Στάδιο του ανατολικού Λονδίνου.

Σύμφωνα με email του στελέχους της οργανωτικής επιτροπής και επικεφαλής των τελετών των Αγώνων, Μάρτιν Γκριν η τριήρης στον Τάμεση θα προκαλούσε μεγάλους κινδύνους ασφαλείας για τον κόσμο, καθώς εκτιμάται ότι συγκέντρωνε υπερβολικά μεγάλο αριθμό ανθρώπων στις όχθες και τις γέφυρες του ποταμού.
 
 Γνώστης των συζητήσεων που διημείφθησαν ώστε να ληφθεί η απόφαση ακύρωσης συμμετοχής του πλοίου στην τελετή έναρξης δηλώνει στους Φαϊνάνσιαλ Τάιμς ότι εκφράστηκαν φόβοι ακόμα και για ανθρώπους που θα θέλουν να βουτήξουν στο ποτάμι.

Η οργανωτική επιτροπή δηλώνει ότι ποτέ δεν είχε επιβεβαιώσει ότι η τριήρης θα συμμετείχε στις εκδηλώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο η αμερικανική εταιρεία στην οποία το ελληνικό Ναυτικό είχε αναθέσει την ανακαίνιση της τριήρους απαντά ότι η απόφαση ελήφθη εντελώς απρόσμενα.


Η International Advantage Corporation έχει ήδη διαθέσει 150.000 ευρώ για εργασίες στην τριήρη, υποστηρίζοντας ότι υπήρχε μια «γενική αίσθηση» ότι το σκάφος θα συμμετείχε στην τελετή έναρξης.


Ελπίζουμε η αλήθεια να λάμψει και σύντομα… 

 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_2903.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters