Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Απολυμαινει την Λιβυη, εξαφανιζοντας τους Τουρκοσπορους ο Στραταρχης Χαφταρ…

ΖΗΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΑΦΤΑΡ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


"Οταν τελειωσει αυτος ο πολεμος, η Λιβυη θα ειναι πεντακαθαρη απο καθε τι Τουρκογενες…

Ηδη μαζευουν τα μπογαλακια τους οι Τουρκοσποροι και καθαριζει ο τοπος…

“Οι Οθωμανοί-Τούρκοι στη Λιβύη, εκδιώκονται συστηματικά από τον εθνικό στρατό του Χαφτάρ, καθώς υποβάλλονται σε αναγκαστικούς εκτοπισμούς.

Ονομάζονται «Turk Kuloglu», επίσης γνωστοί ως «Κουλουγλήδες», ένας όρος που χρησιμοποιήθηκε κατά την οθωμανική περίοδο για να χαρακτηρίσει τους μικτούς απογόνους των Τούρκων, κυρίως αξιωματικών της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, με γυναίκες της Βορείου Αφρικής.



“Παρόλο που δεν υπάρχει προφανής διαχωρισμός μεταξύ των αυτόχθονων Λίβυων και των αλλοδαπών, συμπεριλαμβανομένων των Τούρκων, η διαφορά των φυλών αποκαλύφθηκε σκόπιμα από εκείνους που είναι πιστοί στο Χαφτάρ”, δήλωσε ο τουρκογενείς Λίβυος πολιτικός Ali Sait Akın, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην  εφημερίδα Daily Sabah.

Οι Τούρκοι Kuloğlu, αποτελούνται από διάφορες ξεχωριστές εθνότητες, συμπεριλαμβανομένων των Αλβανών ή των Κιρκάσιων, και αποτελούσαν οθωμανικό μουσουλμανικό πληθυσμό στο παρελθόν, ενώ κατοικούσαν κυρίως σε μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως η Τρίπολη και η Βεγγάζη, αλλά και στις πόλεις, Μισράτα, Ντέρνα, κά.
Ο Χάφταρ προκάλεσε τον διαχωρισμό μεταξύ των τουρκογενών Λίβυων και των ντόπιων. Ο στρατηγός ενέτεινε τις εκστρατείες του, εκτοπίζοντας τους Τούρκους κατοίκους από τότε που απέκτησε εξουσία στα ανατολικά μέρη της χώρας.

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters