Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Keshe Foundation – Άμεση Δημοσιοποίηση

Keshe Foundation

Promo Video in Bulgarian, Croatian, Dutch, Egnlish, French, Portugese, Slovak, Slovenian: http://youtu.be/UrN99RELqwo
The documents in different languages released this week: http://dp.vzestup.net/Portals/0/Dokumenty/Keshe%20nadace…/
Project Camelot: “LISTEN LIVE ON LIVESTREAM SUNDAY MARCH 16, 2014 AT 12 NOON PACIFIC TIME. I will be interviewing Keshe about the threats to his life and the current status of his project.” :http://livestream.com/projectcamelotlive/

 
Το ίδρυμα Keshe Foundation είναι δημιούργημα του Ιρανού επιστήμονα Mehran Keshe, o οποίος αποφοίτησε από το Λονδίνο ως πυρηνικός φυσικός! To ίδρυμα έχει καταχωρηθεί ως…ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και έχει την έδρα του στην Ολλανδία και τη μόνιμη βάση του στην Νinove του Βελγίου. Πρόκειται για την προώθηση μιας νέας τεχνολογίας, η οποία αναμένεται να μας αλλάξει τη ζωή. Οι κυβερνήσεις όλων των χωρών είναι ήδη ενήμερες για την παραπάνω εξέλιξη.
Ο Mehran Keshe έχει αφιερώσει τα τελευταία 40 χρόνια της ζωής του στη μελέτη της δυναμικής της ηλεκτρικά φορτισμένης plasma ως πηγή ενέργειας και βαρυτικών πεδίων. Ως μια οργάνωση που ασχολείται με το διάστημα, στόχος της είναι η μελέτη ζητημάτων που σχετίζονται με το διάστημα, όπως οι μεταφορές, η παραγωγή ενέργειας, τα συστήματα υγείας και η διατροφή των ανθρώπων που ταξιδεύουν στο διάστημα. Κάπως έτσι ο Keshe ανακάλυψε πως μπορούμε να ελέγχουμε και να παράγουμε τα βαρυτικά πεδία.Αυτή η ανακάλυψη έχει τεράστια σημασία καθώς θα βοηθήσει στην επίλυση πολύ σοβαρών προβλημάτων, όπως είναι η έλλειψη νερού, ενέργειας και τροφίμων καθώς και η μόλυνση του περιβάλλοντος.
Η βασική αρχή είναι ότι όλοι πρέπει να καταλάβουμε την δημιουργία της βαρύτητας και να αποκτήσουμε τη δυνατότητα να την αντιγράψουμε. Όταν τα μαγνητικά πεδία της ίδιας δύναμής αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μπορεί να εμπλακούν σε ένα μεγαλύτερης δυναμικής πακέτο. Δεδομένου ότι αυτά τα δυναμικά πακέτα στη συνέχεια αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, δημιουργούν βαρυτικά και μαγνητικά πεδία. Κάθε μαγνητικό πεδίο περιέχει συστατικά πλάσματος των τριών βασικών συστατικών της ύλης: ύλη, αντιύλη και σκοτεινή ύλη.
Η αλληλεπίδραση αυτών των τριών συστατικών έχει ως αποτέλεσμα ένα ευρύτερο και πιο ολοκληρωμένο δυναμικό σύστημα, το οποίο ονομαζεται αρχικό θεμελιώδες plasma ή νετρόνιο. Το νετρόνιο μπορεί να διασπαστεί σε ένα πρωτόνιο και ένα ηλεκτρόνιο με μικρά θραυσματά των μαγνητικών πεδίων που ελευθερώνουν φως ή ενέργεια.Αυτές οι μαγνητικές πλασματικές συνθήκες έχουν αναπαραχθεί σε απλούς αντιδραστήρες πλάσματος κατά την διάρκεια επαναλαμβανόμενων πειραμάτων και δοκιμών,καθιστώντας έτσι δυνατή τη μετατροπή ενός απλού μπουκαλιού σε έναν αντιδραστήρα πλάσματος.
Η ανακάλυψη αυτών των νέων αρχών μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε και να ελέγξουμε την ενέργεια της ύλης τόσα στα στερεά όσο και στα υγρά και τα αέρια. Εγκεκριμένοι επιστήμονες έχουν αποδεχθεί και έχουν συμφωνήσει με αυτή την μέθοδο.
Keshe Foundation Ελληνικά Άρθρα
1. Υπογραφή της Συνθήκης για Παγκόσμια Ειρήνη και Παγκόσμια Διάσκεψη για την Ειρήνη
2. Μια Ενόραση στο Μέλλον του Ανθρώπου στη Γη
3. Η Θέση των Επιστημόνων

http://www.galaxiaki-omospondia-fwtos.gr/keshe-foundation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters