Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Αποκαλύφθηκε το μυστικό της μεγάλης πυραμίδας του Χέοπα! (vid, εικόνα)

Σχόλιο Αφύπνισης: Τελικά όπως αποδεικνύεται, ο Θώθ ή αλλιώς Ερμής ο Τρισμέγιστος είχε δίκιο για τον σκοπό της κατασκευής της πυραμίδας. Όπως ανέφερε στους σμαραγδένιους πίνακές του: " Τότε στη κορυφή έβαλα τον κρύσταλλο, στέλνοντας την ακτίνα στο χωροχρόνο, παίρνοντας την ενέργεια από τον αιθέρα, συγκεντρώνοντας την πάνω στη πύλη για τον Αμεντι" . Ο νοών νοείτω.

Τα καλά κρυμμένα μυστικά της Πυραμίδα του Χέοπα έρχονται στο φως. Η πυραμίδα δεν ήταν τάφος. Τι υπήρχε στην κορυφή της; Σε τί χρησίμευε; Τι ακριβώς ήταν η πυραμίδα; Οι αποκαλύψεις θα σας εκπλήξουν!

Σύμφωνα με μια μελέτη από αρχιτέκτονα Miguel Perez Sanchez μια σειρά μετρήσεων στην Μεγάλη Πυραμίδα μας δίνει τους αριθμούς π και e. Επίσης υπάρχουν πολλές αναφορές και συνεχείς σχέσεις με το αστέρι Σείριο. Όλα αυτά δίνουν μια νέα προοπτική σε ένα, τουλάχιστον, από τα πολλά μυστικά που μένουν, ίσως, να αποκαλυφθουν.

Ως γνωστόν, η πυραμίδα είναι κόλουρη, δηλαδή της λείπει το πάνω μέρος -όπως συμβαίνει στις περισσότερες γνωστές πυραμίδες του κόσμου. Οι ερευνητές ανακάλυψαν τι βρισκόταν στην κορυφή της πυραμίδας. Μία σφαίρα.

Όπως προτείνεται από τον Pérez-Sánchez, η σφαίρα που ήταν τοποθετημένη στην κορυφή της πυραμίδας συμβόλιζε το μάτι του Ώρου και είχε διάμετρο 2.718 βασιλικές πήχες (2,7 μέτρα), η οποία είναι σε ακριβή σχέση με τον νεπέριο αριθμό e (2,71828).

Η σφαίρα είχε τοποθετηθεί ως λατρεία στον Ήλιο και τον Σείριο, το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό, που συνδέθηκε με την Ίσιδα, όπως αναφέρει το diadrastika.com.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη πυραμίδα ήταν ένα "εργοστάσιο" ενέργειας. Τελικά, φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

Ο Νίκολα Τέσλα είχε δοκιμάσει να φτιάξει ένα "αντίγραφο" της πυραμίδας.

Τα αποτελέσματα φαίνεται να δείχνουν πως η Πυραμίδα σχεδιάστηκε για να μεταδίδει ασύρματα ενέργεια σε πολύ μεγάλες αποστάσεις!
  apokalyfthike to mystiko tis magalis pyramidas video 1


defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters