Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΠΙΛΟΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ F-16 ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ… ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΑΤΜ ΕΞΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ!!!

1104422_620x410



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την πραγματικά καταπληκτική είδηση ότι πιλότος ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους, F-16, μετά από πτήση πάνω από το Αιγαίο προχώρησε προς την τουρκική πλευρά και έκανε το απίστευτο!

Προσγειώθηκε στην περιοχή της Söke, κοντά στο Αιδίνιο και εκεί πήγε σε ATM τουρκικής τράπεζας από όπου… πήρε έξη χιλιάδες τουρκικές λίρες!
Την είδηση αυτή μετέδωσε τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλούμενο την γαλλική ιστοσελίδα, radiocockpit, ειδικευμένη με ειδήσεις πολεμικής αεροπορίας.
Σύμφωνα με την είδηση αυτή, ο Έλληνας πιλότος, Όμ… Σπυρόπ…, πετώντας πάνω από την νήσο Σάμο και ξεφεύγοντας τελείως από τα τουρκικά ραντάρ εισήρθε (!!!!), στην τουρκική επικράτεια και μετά από λίγο προσγειώθηκε στη κωμόπολη Σόκια κοντά στο Αιδίνιο.
Εκεί κατευθύνθηκε αμέσως στο τοπικό ATM, καθώς στην Ελλάδα δεν είχε την δυνατότητα να πάρει μεγάλο ποσό από τα ελληνικά ΑΤΜ και κάνοντας χρήση μιας κάρτας…. απέσυρε το ποσό των έξη χιλιάδων τουρκιών λιρών!
Μάλιστα!!!
 

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters