Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ- «Ξύπνησαν» οι Ευρωπαίοι & στέλνουν αρμάδα στην Α.Μεσόγειο – Προσφεύγει στον ΟΗΕ η Ιταλία κατά της συμφωνίας Άγκυρας-Τρίπολης

Τελικά είδαν και απόειδαν στην ΕΕ και αποφάσισαν να κινηθούν κατά των σχεδίων του Ερντογάν, τα οποία απειλούν την ενεργειακή επάρκεια της Ευρώπης όπως φαίνεται.
Γερμανία, Γαλλία και άλλα κράτη μέλη του ΝATO φέρονται να προετοιμάζουν σχέδιο ενάντια στις απειλές της Τουρκίας, για την εξαγωγή αερίου από το Ισραήλ, την Αίγυπτο και την Κύπρο στην Ευρώπη, αυξάνοντας την στρατιωτική τους παρουσία στην Α.Μεσόγειο αναφέρει γνωστή αμυντική ιστοσελίδα.

Ο Υπουργός Άμυνας της Γερμανίας θα μεταβεί αύριο στην Κύπρο, για να ενημερωθεί για τις παράνομες δραστηριότητες της Τουρκίας και την επιθετική συμπεριφορά στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ως αποτέλεσμα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές θα αποφασιστεί η ανάπτυξη υποβρυχίων και φρεγατών με δυνατότητες αντιαεροπορικής κάλυψης περιοχής, για να αντιμετωπίσει την Τουρκία.
Την ίδια στιγμή, ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Λουίγκι Ντι Μάιο δήλωσε ότι ο επικεφαλής του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (GNA), στρατηγός Χαλίφα Χαφτάρ, θα επισκεφθεί τη Ρώμη τις επόμενες εβδομάδες.
Ο ίδιος μετά την σημερινή συνάντηση του στην Βεγγάζη με τον Χαφτάρ και τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων (HoR), Αγκίλα Σάλεχ, ανέφερε ρητώς και κατηγορηματικώς ότι διαβεβαίωσε τους δύο αξιωματούχους, για την απόρριψη από την Ιταλία της συμφωνίας που συνήφθη μεταξύ του Σαράζ και του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέροντας ότι η Ιταλία θα απευθυνθεί και στα Ηνωμένα Έθνη για να αποτρέψει την επίσημη καταχώριση αυτής της συμφωνίας.
«Όσο για τον Χαφτάρ, θα συναντηθούμε εδώ στη Ρώμη τις προσεχείς εβδομάδες, όπως συμφωνήσαμε στη Βεγγάζη», ανακοινώνοντας ο ίδιος ότι η κυβέρνηση της χώρας του βρίσκεται στη διαδικασία διορισμού ειδικού απεσταλμένου στη Λιβύη, ενώ είναι σε επαφή με όλα τα κόμματα της Λιβύης.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ολοκληρώθηκε η ναυτική άσκηση Κύπρου, Ιταλίας και Γαλλίας στη θαλάσσια περιοχή Νότια της Κύπρου και εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την κωδική ονομασία «CYP/FRA/IT 2019».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυπριακού Υπουργείου Άμυνας, στην άσκηση συμμετείχαν η Γαλλική Φρεγάτα «SURCOUF», η Ιταλική Φρεγάτα «MARTINENGO» με το ελικόπτερο τύπου NH-90, το πλοίο ανοικτής θαλάσσης «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» και ομάδα ΟΥΚ.
Η άσκηση αυτή ήταν τα προεόρτια της δυναμικής στρατιωτικής δράσης της ΕΕ όπως φαίνεται, η οποία άργησε αρκετά, αλλά τελικά «ξύπνησε», κατανοώντας το γενικότερο «βρώμικο» σχέδιο το οποίο προσπαθεί να υλοποιήσει η Άγκυρα στην περιοχή, κάτι που είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας.
Για το θέμα αυτό επιβεβαιωθήκαμε πλήρως, μιας και αναφέραμε ότι, «Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Πεντάγωνο κινούνται παρασκηνιακά για τον σχηματισμό μιας κοινής ευρωπαϊκής ναυτικής αρμάδας από Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, για να μη δώσουν στον Ερντογάν την δυνατότητα να κυριαρχήσει στην Α.Μεσόγειο και φυσικά στην Κύπρο».
Το τι θα πράξει τώρα η Τουρκία δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά η πλάστιγγα αρχίζει να γέρνει επικίνδυνα για τον Τούρκο πρόεδρο, ο οποίος κινείται εδώ και καιρό με τη λογική της πρώην Οθωμανικής αυτοκρατορίας και αυτό «ερεθίζει» την δύση στο μέγιστο βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters