Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

CODEX ALIMENTARIUS, AGENDA 21 & 'ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ' ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Υποσχέθηκα σε προηγούμενη ανάρτηση να "...σάς εκθέσω απόψεις 'εξωγήινων' πλανητικών εισβολέων σχετικά με το ιδανικό μέγεθος του πληθυσμού που θα όφειλε να φιλοξενεί η Γη" (κλικ εδώ). Ιδού, λοιπόν, δύο 'εξωγήινοι' που εξηγούν εύγλωττα την αδήριτη ανάγκη άμεσης μείωσης του πλανητικού πληθυσμού:

:


Και να μια συγκεκριμένη εκτίμηση του προβλεπόμενου ποσοστού μείωσης: 2/3 ή 66% μέσα σε μία ή δύο γενεές (= 30-60 χρόνια) από τώρα, αν συνεχιστεί η παγκόσμια κρίση ως έχει. Ο ομιλητής το λέει ξεκάθαρα (04/2009): ολόκληρες κουλτούρες, ολόκληρα έθνη θα εξαφανισθούν από προσώπου γης!


Πώς μπορεί να επιτευχθεί η εξόντωση 2/3 του πλανητικού πληθυσμού; Ποικιλοτρόπως: φανερά, με παγκόσμιες ή τοπικές συρράξεις ή 'υπόγεια', μέσω παγκόσμιου ελέγχου τροφίμων, φαρμάκων, 'πράσινης/βιώσιμης' ανάπτυξης, εξοντωτικής φορολόγησης, κλπ. Προς το παρόν, ας επικεντρωθούμε στην 'υπόγεια' μεθοδολογία.

Ψάξτε στο Google τους όρους Codex Alimentarius (Διατροφικός Κώδικας) και Agenda 21 (Ατζέντα 21) - υπάρχει άφθονο υλικό στο Youtube και αλλού. Το θέμα είναι παγκόσμιο και η Ελλάδα, προφανώς, την έχει ήδη πατήσει (λόγω άγνοιας). Σαφέστατα, το αντικείμενο δεν μπορεί να αναλυθεί σε βάθος εδώ, αξίζει όμως να το διερευνήσετε.

Ο Ίων Μάγγος λέει:
"Agenda 21
Να ξέρεις τι σε περιμένει ΜΕΤΑ τον s510, που ήδη εφαρμόζεται. Η Agenda 21 σε περιμένει! Άντε και ζωή σ’ ελόγου μας ! Ξέρω πως σε εντυπωσίασε ο κώδικας Alimentarius που από τέλος του Απρίλη 2011, θα ισχύει κι εδώ αυτόματα, λόγω του ότι δεν μάζεψε η Ελλάδα, τις απαιτούμενες υπογραφές για να μην ισχύσει. Ετοιμάσου τότε εκτός από το να παπαγαλίζεις με έμφαση για κάτι που δεν γνωρίζεις, να τρως ακτινοβολημένα (sic εκδοχή του Ραδιενεργού) μαρούλια, μήλα, φρούτα, λαχανικά, όσπρια όλα πλέον θα περνούν από ραδιενεργή ακτινοβολία. Για το καλό σου; Δεν νομίζω! Γάλατα, ....τυριά, παϊδάκια, μπριζολάκια, και όλα αυτά τα σκουπίδια που σου επέβαλαν να βάζεις στο σώμα σου, λέγοντας σου πως είναι τροφή.
Τέρμα τα βότανα, οι βιταμίνες, τα πρόσθετα διατροφής και τα Βιολογικά τρόφιμα !
Κάποιοι (ποιοί άραγε;) θα χαρούν αφάνταστα.
Άντε και ζωή σ’ ελόγου μας"! <...> (πλήρης ανάρτηση εδώ - δείτε την!).

Παραθέτω και δύο σχετικά βίντεο (ελληνικά), χωρίς απαραίτητα να ενστερνίζομαι πλήρως το ύφος και περιεχόμενό τους (θέλει ψάξιμο) - δείτε τα με πολύ κριτικό βλέμμα. Πιθανώς, όμως, να διακρίνετε κάποιες εξηγήσεις για κάποια (επιφανειακά) ανεξήγητα ή παράλογα μέτρα που λαμβάνονται στην Ελλάδα εν μέσω οικονομικής κρίσης.



Να και μια ντόπια προώθηση της Ατζέντας 21, από τον Δήμο Νέας Σμύρνης: http://www.agenda21.gr/neasmyrni/.

  Σημ. 1: Το (αυταρχικό) Κράτος, όποτε θέλει ή όποτε τό παίρνει, θα φορολογήσει τα πάντα! Αναφέρω σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Καπνικό φόρο (ουδεμία σχέση με το κάπνισμα), που επιβλήθηκε στο Μεσαιωνικό Βυζάντιο προς αντιμετώπιση έκτακτων πολεμικών αναγκών (καλή ώρα ...): όποιος είχε τζάκι (καμινάδα που κάπνιζε) πλήρωνε ειδικό φόρο (δηλ. σχεδόν όλοι)! Άσχετη υποσημείωση: ο ιστορικός ναός της Καπνικαρέας, στο κέντρο της Αθήνας, πήρε το όνομά του από τον εντόπιο συλλέκτη (φοροεισπράκτορα) του Καπνικού φόρου (υποτίθεται ότι έκανε την δωρεά ανέγερσης).
  Σημ. 2: Μεγάλο μέρος της περιβαλλοντικής μόλυνσης (φαινόμενο θερμοκηπίου) οφείλεται στα εκτρεφόμενα προς βρώση ζώα, ειδικά στις αγελάδες - κλάνουν ασύστολα μεθάνιο. Αν σέβεστε το περιβάλλον, γίνετε χορτοφάγοι! Με τους ανθρώπους, όμως, τί μπορεί να γίνει; Εφτά δις ψυχές επίσης κλάνουν ασύστολα μεθάνιο, μεταξύ άλλων!
  Σημ. 3: Τί νόημα έχει ο σεβασμός προς και η διατήρηση του περιβάλλοντος, αν εγώ ή/και τα παιδιά μου αποκλείεται να ζήσουμε για να το απολαύσουμε ή να ωφεληθούμε απ' αυτό; Τώρα, θα μου πείτε, υπάρχουν και οι 'εξωγήινοι' - αφεντικά είναι, δικαιούνται ποιότητας! 

http://greeksynthesis.blogspot.com/2011/05/codex-alimentarius-agenda-21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters