Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Παγκόσμιος σάλος από ντοκιμαντέρ του BBC: Ο Ιησούς ήταν βουδιστής μοναχός και δεν σταυρώθηκε – Διέφυγε τον θάνατο στο Αφγανιστάν μαζί με Εβραίους»

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα ντοκιμαντέρ του BBC για τη ζωή και τη δράση του Ιησού. Στο ντοκιμαντέρ υποστηρίζεται πως ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε(!) και πως πέρασε δεκαετίες ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, μέχρι που κάποια στιγμή έφτασε στον ναό Roza Bal στο Σριναγκάρ του Κασμίρ(!), όπου και έμεινε μέχρι τον θάνατό Του αναφέρει δημοσίευμα.

H έρευνα που παρουσιάζεται στο ντοκιμαντέρ αναφέρει πως ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει βιβλική καταγραφή του τόπου που έζησε ο Ιησούς ήταν επειδή εκείνη την περίοδο είχε αρχίσει να δέχεται επιρροές από τον βουδισμό.

Το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το BBC υποστηρίζει ότι ο Ιησούς Χριστός δεν σταυρώθηκε και ότι ήταν βουδιστής μοναχός.

Συγκεκριμένα, το ντοκιμαντέρ αναφέρει πως ο Ιησούς πέρασε πολλά χρόνια διδάσκοντας σε πολλές απομακρυσμένες πόλεις, όπως η Jagannath, η Rajagriha και η Benares και τελικά κατέφυγε στα Ιμαλάια, όπου συνέχισε τις σπουδές του στον Βουδισμό.

Πολλοί συγγραφείς, συμπεριλαμβανομένου ενός Γερμανικού μελετητή με το όνομα Holger Kersten, έγραψαν για τον Ιησού και τη ζωή του, υποδεικνύοντας ότι είχε εγκατασταθεί στην περιοχή Σινδ, μία από τις επαρχίες του Πακιστάν.

Το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το BBC δείχνει ότι ο Ιησούς διέφυγε τον θάνατο στο Αφγανιστάν, μαζί με αρκετούς Εβραίους.

Τοπικές ιστορίες που προβάλλονται στο ντοκιμαντέρ φαίνεται να επιβεβαιώνουν τη θεωρία που υποδηλώνει ότι ο Ιησούς πέρασε κάποια χρόνια της ζωής του στην κοιλάδα του Κασμίρ και παρέμεινε εκεί μέχρι που πέθανε στην ηλικία των 80 ετών.

Όπως κάθε χρόνο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, τα μέσα ενημέρωσης της παγκόσμιας διαπλοκής που προωθούν την πανθρησκεία ασχολούνται με τον Χριστό.
Εδώ έχουμε μια φανταστική ιστορία που έχει ανακατέψει Εβραίους, βουδιστές, τον Ιησού Χριστό. 

Δείτε το ντοκιμαντέρ: 




 https://www.pentapostagma.gr

1 σχόλιο:

Στυλιανός είπε...

Η απάντηση https://www.youtube.com/watch?v=6vojl4ppIYI

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters