Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Οι Θεοί Εμφανίζονται με Ένα Δικό τους Τρόπο Πλέον


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μία περίεργη έκπληξη περίμενε αρκετούς Κινέζους όταν αντίκρισαν μία παράξενη θέαση στον ουρανό.

Τη μορφή μιας γυναίκας…
Όπως αναφέρει το newsflare.com η μορφή μιας γυναίκας εμφανίστηκε στα σύννεφα, στο Jiaxing City της Zhejiang Province στην Κίνα, κατά τη διάρκεια ηλιοβασιλέματος την Εαρινή Ισημερία, στις 21 Μαρτίου.
Η μυστηριώδης γυναικεία φιγούρα η οποία φαίνεται να έχει μεγάλο στήθος μοιάζει να γονατίζει στον ουρανό.

Όπως, είναι αναμενόμενο ακόμα και ο λιγότερο σκεπτικιστής στον πλανήτη θα εξηγήσει ότι πρόκειται για μία παρειδωλία, μία οφθαλμαπάτη, αλλά ο Scott C. Waring έχει τελείως διαφορετική άποψη.

Μας λέει, λοιπόν, ότι εδώ υφίσταται ένα γεγονός που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Οι οντότητες μπορούν να μετατρέψουν τις σκέψεις τους σε απεικόνιση που, μερικές φορές, προκαλούν κοντινά σύννεφα να πάρουν τα σχήματα αυτών που σκέφτονται.

Κάποιοι το αποκαλούν Τηλεκίνηση, κάποιοι άλλοι το ονομάζουν Ψυχοκινητική. Όμως είναι γνωστό στον χώρο των παραφυσικών φαινομένων, ότι οι έντονες σκέψεις μπορούν να δημιουργήσουν σκεπτομορφές οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν.

Αυτές οι οντότητες, μπορούν να απεικονίσουν τις σκέψεις τους, παραδείγματος χάριν σε συγκεντρώσεις σύννεφων προκειμένου να πάρουν τη μορφή μίας έντονης σκέψης.

Άραγε, θα μπορούσε αυτή η πολύ δημιουργική εξήγηση που δίνει ο Scott C. Waring να έχει κάποια ψήγματα υπόστασης, ή απλά έχει απέραντη φαντασία;

Αν, όμως, το συνδυάσουμε με ένα ένα περίεργο φαινόμενο που συνέβη στην πυραμίδα Κουκουλκάν, το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα της Εαρινής Ισημερίας… ίσως, να αποκτάει μία διαφορετική διάσταση που θα μπορούσε, κάπως, να δικαιολογεί το σκεπτικό του κυνηγού UFO.

Επιπλέον, ένας άλλος ερευνητής, ισχυρίζεται, ότι είμαστε «συνδεδεμένοι» με αυτές τις οντότητες και έχουν αρχίσει να στέλνουν μηνύματα της παρουσίας τους.

Μήπως, τελικά, οι οντότητες αυτές, οι εξωγήινοι ή θεοί εμφανίζονται με ένα δικό τους τρόπο πλέον;
Πόσο πιθανή ή απίθανη βρίσκετε εσείς αυτές τις θεωρίες και τους ισχυρισμούς;
Δείτε και το σχετικό βίντεο με την εμφάνιση της μυστηριώδους γυναικείας φιγούρας:
Cloud shaped like a girl seen floating above horizon in China



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters