Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΕΜΕΙΣ…ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

Διαμαρτυρία μαθητών στο υπουργείο Παιδείας για το νομοσχέδιο που αφορά το νέο Λύκειο, την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Κάτι παράξενο άρχισε να κινείται στον αέρα… Μια πνοή διαφορετική… Ο άνεμος έφερε στ’ αυτιά μας τις φωνές εκατοντάδων νέων παιδιών. Τις διαμαρτυρίες τους για τη δική μας αδράνεια κι αδιαφορία…
Τόσο καιρό μας κοιτούσαν στα μάτια και περίμεναν… ρωτούσαν και ήθελαν απαντήσεις, μα οι απαντήσεις ερχόταν μέσα από τις πράξεις μας,που δεν ήταν οι καλύτερες για μια νέα γενιά που ζητάει αλήθεια, δράση και δικαιοσύνη.

Μέσα από τις πράξεις μας δείξαμε στα παιδιά μας το πρότυπο του τέλειου σκλάβου, του δούλου που προσκυνάει και δέχεται την αρρώστια και το θάνατο αρκεί να έχει έναν ψωρομισθό για ένα καρβέλι ψωμί… Τους δείξαμε πως μοιάζει ένα ον που δε χρησιμοποιεί τη λογική του, που φοβάται να διεκδικήσει τα δικά του και επιτρέπει να τον κλέβουν με τη συγκατάθεση του…που ξέχασε να τιμάει προγόνους και πατρίδα…
Εμείς οι μεγάλοι που με την αδιαφορία μας επιτρέψαμε σε τόσους ακατάλληλους και άχρηστους ανθέλληνες να αναλάβουν το ρόλο πρωθυπουργού και υπουργών.
Εμείς, οι παρτάκηδες ατομικιστές, που δεν μας ένοιαξε ποτέ ο διπλανός μας και το πρόβλημα του, η μικρή μας γειτονιά, το μικρό χωριό μας, παρά μονάχα ο εαυτούλης μας.
Καταντήσαμε το πιο γελοίο και ντροπιαστικό πρότυπο για τους νέους, που ευτυχώς άρχισαν να αντιδράνε.
Εμάς προσπέρασαν τα παιδιά μας και τώρα παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους.
Βγαίνουν στο δρόμο να φωνάξουν πως αυτή η πατρίδα τους ανήκει και γνωρίζουν πως είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι. Φωνάζουν, μιλάνε σε βίντεο, γράφουν τραγούδια για τη ζωή που θέλουν να ζήσουν και για τη ζωή που εμείς οι μεγάλοι τους ετοιμάσαμε.
Διαμαρτύρονται τα παιδιά μας για όλο αυτόν τον θάνατο που στήσαμε γύρω τους.Για το νερό που αφήσαμε να δηλητηριάσουν, για τους σπόρους που χάσαμε κι επιτρέψαμε να τροποποιήσουν και να μεταλλάξουν. Για τους φόβους και τις ανασφάλειες με τις οποίες γεμίσαμε το μυαλό τους και για τις ψεύτικες γνώσεις που τα καθηλώσαμε στα θρανία για να τις μάθουν.
Επιτέλους …τα παιδιά μας αντιδράνε στο θάνατο που τους σερβίρουμε εμείς ,οι ίδιοι οι γονείς τους..Αντιδράνε στα χαράγματα που με βία και πίεση προσπαθούμε να φυτέψουμε στην ψυχή τους.
Αρνούνται ακόμη και την ύπαρξη αυτού του θεού που εμείς οι μεγάλοι συνεχίζουμε κι επιμένουμε να λατρεύουμε με σκυμμένο κεφάλι θεωρώντας την ύπαρξή μας μια δουλική οντότητα γεμάτη αμαρτίες από την ώρα της γέννησης μας…
Τα παιδιά μας όμως δεν νιώθουν δούλοι κανενός και δεν προσκυνάνε ούτε σε θεό , ούτε σε άρχοντες που δεν έχουν μέσα τους την αρχοντιά.
Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους.
Είναι η ώρα να σταθούμε στο πλάι τους…να είμαστε συνεργοί στην προσπάθεια τους να ελευθερώσουν τον κόσμο από τα κτήνη που τον κυβερνούν και τον καταστρέφουν.
Το μέλλον τους ανήκει, η δημιουργία τους περιμένει και για εμάς είναι χρέος να επανορθώσουμε και να καθαρίσουμε τον τόπο από κάθε βρωμερό σκουπίδι που νομίζει πως μπορεί να έχει δούλο και σκλάβο το παιδί μας…
Μικροί και μεγάλοι ενωμένοι όλοι στον ίδιο σκοπό…
Αυτόν της ελευθερίας ολόκληρου του πλανήτη και της επαναφοράς του ανθρώπου στη θέση που του αξίζει να βρίσκεται.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!
Α.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters