Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Βρέθηκε ο Δούρειος Ίππος; Την ανακάλυψη του αιώνα λένε ότι έκαναν αρχαιολόγοι…

Ρέπλικα του Δούρειου Ιππου στο Τσανάκαλε της Τουρκίας:
Μια ομάδα Τούρκων αρχαιολόγων που πραγματοποιεί ανασκαφές στο σημείο όπου εικάζεται ότι βρισκόταν η ιστορική πόλη της Τροίας… στο λόφο του Χισαρλίκ της Τουρκίας, ανακάλυψε μια μεγάλη δομή από ξύλινες πλάκες που ανήκουν στον μυθικό Δούρειο Ιππο του Ομήρου.
Βρέθηκαν δεκάδες ξύλινες πλάκες, πάνω από 15 μέτρα μήκος οι οποίες είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για κατασκευή πλοίων.
Οι αρχαιολόγοι τις ανακάλυψαν δεμένες μαζί, με ασυνήθιστο τρόπο, σε μια περιοχή που ανήκει στην πόλη της Τροίας.
Η δομή που βρέθηκε ταιριάζει με την περιγραφή από τον Ομηρο του Δούρειου Ιππου.
Οι Τούρκοι αρχαιολόγοι έχουν επικεφαλής δύο αρχαιολόγους από το πανεπιστήμιο της Βοστόνης οι οποίοι δηλώνουν κατηγορηματικά ότι πράγματι η ξύλινη δομή ανήκει στον Δούρειο Ιππο. Η Christine Morris και ο Chris Wilson, καθηγητές αρχαιολογίας και οι δύο πιστεύουν ότι έχουν φθάσει κοντά στην ανακάλυψη της ζωής τους.
«Οι αναλύσεις που κάναμε και οι έλεγχοι μας πείθουν ότι αυτά τα κομμάτια ξύλου χρονολογούνται από τον 12ο και 11ο αιώνα π. Χ.» υποστηρίζει η καθηγήτρια Μόρις.
Βρέθηκε ο Δούρειος Ίππος; Διαβάστε για την ανακάλυψη του αιώνα που ισχυρίζονται ότι βρήκαν αρχαιολόγοι…Βρέθηκε ο Δούρειος Ίππος; Διαβάστε για την ανακάλυψη του αιώνα που ισχυρίζονται ότι βρήκαν αρχαιολόγοι…
«Υπάρχουν πολλές πηγές για το θέμα του Τρωικού Πολέμου. Η δομή των ξύλων επίσης ταιριάζει με πολλές πηγές της αρχαιότητας. Δεν θέλω να φανώ υπεραισιόδοξος αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι βρήκαμε τον πραγματικό Δούρειο Ιππο» δηλώνει ο καθηγητής σύμφωνα με το worldnewsdailyreport.com
http://www.diadrastika.com/2016/12/vrethike-dourios-ippos-anakalypsi-eona-ischyrizonte-archeologi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters