Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Αυτό Το Σαββατοκύριακο Θα Είναι Ίσως ,Το 1ο Στη Ζωή Σας Που Θα Είστε ¨Ξυπνητοί¨ .Ελπίζουμε , Να Μη Χάσετε Το Μυαλό Σας

Όσο σας είχαν εν υπνώσει και σε καταστολή αντίληψης , όσο σας είχαν υπό έλεγχο να χαίρεσαι μάλιστα μέσα στο matrix που σε είχαν βάλει , όσο , το μόνο που ξέρατε και για το μόνο που μπορούσατε να πείτε ή να σκεφτείτε ήταν η εικονική πραγματικότητά σας , όσο η λογική σας και η φαντασία σας δεν μπορούσαν να φτάσουν πέρα από τα όρια που σας έθεταν. ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ κάποιοι πεισματικά παρέμεναν ξύπνιοι , παρέμεναν έξω και πάνω απ όλα αυτά που καθημερινά σας βομβαρδίζουν και σας απειλούν .

Αυτή ήταν και είναι η αποστολή τους !

Πέρασαν μήνες και χρόνια και τελικά τι ; Σε φτάνουν πάλι στον πάτο και νιώθεις ανακούφιση όταν , λίγο σε σηκώνουν , σου τα παίρνουν όλα , μα στο τέλος χαίρεσαι εάν πάρεις το επίδομα , σου λένε "θα κάνω τα πάντα για να μη μολυνθείς από το κορωνοϊό" και δέχεστε τα πάντα αδιαμαρτύρητα , σου παίρνουν την πίστη σου , σου αλλοιώνουν την ιστορία σου , την ταυτότητά σου , σου προσβάλουν τα κόκκαλα των προγόνων σου , τη μνήμη σου , τη νοημοσύνη σου , τα ήθη και τα έθιμά σου , τις αξίες σου και τα ιδανικά σου , μα πάλι σου λένε ¨χαμογελώντας¨ πάλι εμένα ψήφισες στις δημοσκοπήσεις και πάλι εμένα θα ψηφίσεις .



Είναι οι ίδιοι με άλλα ρούχα , είναι οι ίδιοι με άλλα ονόματα και ταμπέλες , είναι οι ίδιοι που σου έσφιξαν το χέρι , που σου υποσχέθηκαν ένα καλύτερο μέλλον , που σ έκαναν να ελπίζεις , να πάρεις βαθιά ανάσα .

Μα πόσο ηλίθιο σε νομίζουν;

Πάλι ξαφνικά σου ζητάνε να δείξεις φιλότιμο , να δείξεις κουράγιο , πειθαρχία , θυσίες , πάλι σου ζητάνε την ατομική σου ευθύνη , την υποταγή σου …. για το καλό σου .

Αυτή τη φορά η αιτία είναι άλλη , ο νέος κορωνοϊός μα το αποτέλεσμα ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ , οικονομικό αδιέξοδο και φτώχια .


Όσοι φοβηθούν να ξυπνήσουν , όσοι φοβηθούν να ξεβολευτούν , όσοι φοβηθούν να δουν έξω από το παράθυρο , είναι συγχωρεμένοι .

Αυτοί που θα ξυπνήσουν, θα έχουν βγάλει από μέσα τους ένα Σόλων , ένα Θαλή , έναν Αχιλλέα, ένα Λεωνίδα , ένα Μέγα Αλέξανδρο , έναν Κολοκοτρώνη , ένα Ιωάννη Καποδίστρια .

Αυτοί που θα ξυπνήσουν θα είναι ένας στρατός που μπροστά τους , ο μεγαλύτερος στρατός που υπήρξε ποτέ στη γη, θα μοιάζει με παρέλαση νηπίων .

Αυτοί που θα ξυπνήσουν θα έχουν μόνο μια ταυτότητα

Θα είναι οι αληθινοί ΕΛΛΗΝΕΣ !!

Θα έχουν μόνο ένα αίτημα

ΜΗ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ .

Εν Αθήναι 14η 5ου 2020

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Ά Υποδιοικητής )



https://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters