Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Λάρισα-Ν. Σμύρνη: “Κάναμε ιδιωτικά τεστ και είναι όλα αρνητικά!” – 36 άτομα διαγνωστηκαν με COVID19 και αρνούνται να μεταφερθούν στην ειδική δομή

Αρνήθηκαν να μεταφερθούν στην ειδική δομή οι 35 που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό- Αποχώρησε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ- Επίθεση και στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον δήμαρχο Λάρισας

Επεισόδια ξέσπασαν στον οικισμό των Ρομά στη Ν. Σμύρνη της Λάρισας, μετά την άρνηση εκείνων που βρέθηκαν θετικοί “σύμφωνα με τα πρώτα τεστ” να μεταφερθούν σε ειδική δομή.
Πρόκειται συνολικά για 36 άτομα. Οι Ρομά αμφισβητούν τα αποτελέσματα των τεστ, ισχυρίζονταν ότι τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν είναι ψευδή και έτσι αρνήθηκαν να μεταφερθούν στην ειδική δομή καραντίνας την «Αρωγή». Ετσι, άναψαν φωτιές, άρχισαν να καίνε λάστιχα και σκουπίδια και έκλεισαν τον κεντρικό δρόμο του οικισμού της Νέας Σμύρνης.
Στο σημείο επικράτησε ένταση με αποτέλεσμα τόσο το λεωφορείο όσο και όχημα του ΕΟΔΥ να αποχωρήσουν από την περιοχή του οικισμού.
Άμεση ήταν η αντίδραση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη όταν πληροφορήθηκαν – κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που ήταν σε εξέλιξη στην έδρα της Περιφέρειας – πως υπάρχει ένταση στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.
Αμέσως αποχώρησαν από την συνάντηση και με το ίδιο αυτοκίνητο κινήθηκαν προς την περιοχή των επεισοδίων.
Φτάνοντας κοντά στο σημείο όπου η κατάσταση ήταν έκρυθμη, συγκεντρωμένοι Ρομά επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο που τους μετέφερε.
Εκπρόσωπος των Ρομα: “Κάναμε ιδιωτικά τεστ και είναι όλα αρνητικά!”
Σε αντίθεση με την πληροφορία που θέλει τους 36 Ρομά να διαγνώστηκαν με κορονοϊό, εκπρόσωπος τους αναφέρει, πως οι συγκεκριμένοι 36 κάνανε και δεύτερο ιδιωτικό τεστ διάγνωσης COVID-19, το οποίο βγήκε αρνητικό και μάλιστα φέρει στα χέρια του, ντοκουμέντα και βεβαιώσεις από την ιδιωτική κλινική, οι οποίες αποδεικνύουν όπως λέει πως τελικώς κανείς τους δεν είναι θετικός.
Βίντεο από το on larissa:
Πλέον η Αστυνομία βρίσκεται στην περιοχή και προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη, ώστε πιθανόν να ολοκληρωθεί η μεταφορά των κρουσμάτων στην «Αρωγή».


ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ 15 05 2020


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters