Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Κατορθωματα και ημερες Μιχαλη Ιγνατιου


Ο Μιχάλης Ιγνατίου παραμένει αδιόρθωτος



Αγαπητέ κ. Ιγνατίου,
Εδώ και πολύ καιρό έχετε αναπτύξει μια πρωτοφανή δραστηριότητα η οποία εκ φεύγει των καθαρά δημοσιογραφικών σας επαγγελματικών καθηκόντων.
Πληροφορούμεθα ότι παίρνετε τηλέφωνα πολιτικούς και τους αποτρέπετε να ασχοληθούν με τον Αρτέμη Σώρρα και την END.
Τους προκαλείτε φόβο, ότι δήθεν θα ζημιωθούν πολιτικά υποστηρίζοντας την πρόταση της END, και τους λέτε ψέματα ότι έχετε στοιχεία εναντίον τους και ότι τάχατες ασχολείται μαζί τους το FBI.
Εντωμεταξύ, ο κ. Αρτέμης Σώρρας και οι άνθρωποι της END κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Επιπλέον, εσχάτως αναμειχθήκατε ενεργά και πιέσατε δια τηλεφώνου, και κατορθώσατε να ακυρωθεί συμφωνία για παραχώρηση μεγάλου χώρου συγκέντρωσης του Αρτέμη Σώρρα και των απανταχού συνελλήνων.
Γνωρίζουμε ότι πήρατε τηλέφωνο την Αντιγόνη Παπαδοπούλου και προσπαθήσατε να την εκφοβίσετε με σκοπό να πάψει να ενδιαφέρεται για τους πιο πάνω.
Και ενώ αγνοείτε επιδεικτικά την απόφαση του δικαστηρίου 28/6/2013 που αθώωσε τον Αρτέμη Σώρρα και τον Δρ. Λαμπράκη Πρόεδρο της END, και ενώ αποφύγατε να καταθέσετε εναντίον τους στο δικαστήριο, επιμένετε να τους πολεμάτε με ψεύδη, συκοφαντίες και κακόβουλα δημοσιεύματα.
Όλα αυτά κ. Ιγνατίου δεν εμπίπτουν στα καθήκοντα ενός δημοσιογράφου.
Τέτοιες δραστηριότητες ονομάζονται πρακτόρευση και προπαντός ελαύνονται από ελατήρια εξυπηρέτησης ύποπτων συμφερόντων.
Είναι φανερό ότι έχετε υπερβεί όλα τα εσκαμμένα αναλαμβάνοντας ρόλους πέραν της δημοσιογραφίας, και δίνουν το δικαίωμα στον κάθε καλόπιστο παρατηρητή να υποψιαστεί ότι, ο ζήλος που έχετε επιδείξει ενάντια στον Αρτέμη Σώρρα στοχεύει στην εξουδετέρωση της πρότασης του.
Όπως πληροφορούμεθα μεγαλοτραπεζίτες τοκογλύφοι επιστράτευσαν λυτούς και δεμένους έτσι που η προσφορά Σώρρα να πέσει στο κενό διότι στρέφεται ενάντια στα δικά τους μονοπωλιακά συμφέροντα.
Κάποια στιγμή, και δεν είναι μακριά, κάποιοι θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. Δική μας συμβουλή, να επανέλθετε στα δημοσιογραφικά σας καθήκοντα και να ανανήψετε.
Ειρήσθω εν παρόδω, οι κατήγοροι του Αρτέμη Σώρρα είχαν δικαίωμα έφεσης στην απόφαση του δικαστηρίου που επιβεβαιώνει την ύπαρξη των $600δις, αλλά απέφυγαν να κάνουν χρήση του δικαιώματος αυτού. Προφανώς, φοβούμενοι επιπρόσθετο ρεζίλεμα.
Ένεκεν τούτου, η αθωωτική απόφαση παραμένει ανέκκλητη και θωρακίζει τον Αρτέμη Σώρρα και την END – http://politisoplitis.wordpress.com/apofasi67650-13/
Προς επίρρωση των πιο πάνω:
1. ακούστε δηλώσεις του Αρτέμη Σώρρα για τον Μιχάλη Ιγνατίου.
Ο Αρτέμης καθαρά και απερίφραστα στηλιτεύει την στάση και τις πράξεις του Ιγνάτιου και όλων των άλλων γνωστών αγνώστων.

2.
δείτε την ερώτηση και αίτηση προς τον κ. Στουρνάρα και κ. Αθανασίου που υπέβαλε ο βουλευτής κ. Χαϊκάλης.
Εγκυρότητα ή μη των ισχυρισμών Σώρρα όπως αυτή αναρτήθηκε στη προσωπική ιστοσελίδα του βουλευτή – για τα αποδεικτικά περί αυτού δείτε: http://www.pavloschaikalis.gr/dt13_1.html(21 Οκτωμβρίου 2013)
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=136a5a32-e020-4953-bc5f-d4f211511c64
Ακολουθεί απάντηση του κυρίου Χαϊκάλη σε δική μας ερώτηση προς τον ίδιον, σχετικά με τα $600δις.
From: Χαϊκάλης Παύλος
Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει ξεκάθαρη απάντηση. Συνεπώς θα πρέπει να ξανακαταθέσουμε την ερώτηση πιέζοντας για απάντηση το Υπ. Οικονομικών
Σας επισυνάπτετε η απάντηση που λάβαμε απο το Υπ. Δικαιοσύνης
Απάντηση Υπουργείου Δικαιοσύνης (download pdf)
Απαντηση Υπουργειου Δικαιοσυνης
Υστερόγραφο:
(η δική μας ερώτηση προς τον ίδιον, σχετικά με τα $600δις)
Αγαπητέ κύριε Χαϊκάλη,
πρόσφατα περιήλθε σε γνώση μας δική σας έγγραφος ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων στις 21/10/2013 προς τους Υπουργούς κ. Στουρνάρα και κ. Αθανασίου με θέμα “Εγγυρότητα ή μη των ισχυρισμών Σώρρα”
Με απλή ανάγνωση της όλης ερώτησης την οποία έχετε υποβάλει στους πιο πάνω Υπουργούς υποθέτουμε ότι έχετε πάρει εντωμεταξυ απάντηση επί του ζητήματος.
Παρακαλούμε να μας απαντήσετε,
α) εάν και κατά πόσο έχετε πάρει απάντηση από τους δύο πιο πάνω Υπουργούς,
β) το περιεχόμενο της απάντησης
γ) θα ήταν χρήσιμο για εμάς ως Έλληνες πολίτες, εάν και εφόσον δεν σας ικανοποιεί η απάντηση των δύο Υπουργών, τι προτίθεστε να πράξετε στο μέλλον;
Συμπέρασμα:
Παρόλο που έχει περάσει χρονικό διάστημα περίπου 5 μηνών ο Υπουργός Οικονομικών Στουρνάρας αποφεύγει να δώσει απάντηση στον κ. Χαϊκάλη.
Είναι φανερό ότι ο κ. Χαϊκάλης θα περιμένει για πάρα πολλούς μήνες ακόμη για να πάρει απάντηση σχετικά.
Το Υπουργείο Οικονομικών ακόμη έχει την γνωστή ανακοίνωση αναρτημένη από το 2012
http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/062f6c99-7fc5-425e-a630-8f7b526a0568


http://politisoplitis.wordpress.com/2014/02/10/ignatiou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters