Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΕΞΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

Αποτέλεσμα εικόνας για ε.σ.υ. 
Χρήστος Καρακώστας Δικηγόρος Προέδρος Ε.ΣΥ. Βόλου
Αρθρο

Τις τελευταίες μέρες, ζούμε την « ανακάλυψη» του ζητήματος Αρτέμης Σώρρας, εξαιτίας του οποίου περισσεύουν τα λιβελογραφήματα, όπως ότι τα μέλη της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, είναι εγκληματική οργάνωση, τρώνε ωμό κρέας, πιστεύουν στον Δία, κ.λ.π. κ.λ.π., που δυστυχώς περιάγουν έναν υπεύθυνο Δημόσιο Λόγο σε επίπεδο καφενέ.

Δυστυχώς πολύς δημοσιογραφικός κόσμος παρασύρθηκε στην λούμπα αυτήν, αθηναϊκός, επαρχιακός και τοπικός, διότι προφανώς δεν έκαναν προηγουμένως έρευνα, δεν αναζήτησαν την αλήθεια, και δεν έψαξαν τα επιχειρήματα της «Ελλήνων Συνέλευσις».
Ετσι η μονόπλευρη πληροφόρηση, κινήθηκε στα επίπεδα της ωμής προπαγάνδας και έγινε μη πληροφόρηση.

Επειδή ωστόσο, στην Δημοκρατία, ο λόγος έχει και τον αντίλογό του, εμείς αντιστοιχώντας, απέναντι στην ωμή και μαύρη προπαγάνδα την ωμή και ορθή ενημέρωση, επιχειρούμε έναν αντίλογο σε όλα όσα ακούγονται, σ’ ένα επίπεδο περισσότερο πολιτισμένο απευθυνόμενο σε κάθε νοήμονα και με υπεύθυνη κριτική σκέψη πολίτη και συνέλληνά μας.

Αλήθεια πρώτη: Υπάρχουν ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ υπέρ του Σώρρα. Η απόφαση 67650/2013 του Η Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας, που έχει καταστεί αμετάκλητη. Στην εν λόγω δίκη κατηγορήθηκε ο Αρτέμης Σώρρας, πλην όμως, όπως αναφέρει η απόφαση « απόδείχθηκε ότι τυγχάνει διαχειριστής ποσού ύψους 600 δις δολλαρίων….»
Επίσης με την με αριθμ. 6341/2012 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, η Εθνική Τράπεζα ηττειθείσα, υποχρεώθηκε να παραδώσει στον Ατέμη Σώρρα, όλους τους ισολογισμούς και τις λογιστικές εγγραφές από το 1933 μέχρι σήμερα, οι οποίες αφορούν την συγχώνευση δι’ απορροφήσεως της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Εξαιτίας των εν λόγω δικαστικών αποφάσεων, καμία εγκληματική οργάνωση δεν στοιχειοθετείται, διότι οι δράσεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ βασίζονται στην προηγούμενη θετική κρίση της Δικαιοσύνης, και όσοι δημοσίως ισχυρίζονται το αντίθετο, διαπράττουν το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης διά του τύπου, τουλάχιστον.

Αλήθεια δεύτερη: Κάθε μέλος της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ καταβάλλει μηνιαίως χρηματικό ποσό της τάξεως των 5 ευρώ, ως δωρεά, που χρησιμοποιείται για την λειτουργία των εξόδων των γραφείων και άλλων λειτουργικών εξόδων. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δεν έχει δημόσιο χρήμα και δεν συνάπτει θαλασσοδάνεια με Τράπεζες, τα οποία στη συνέχεια καλείται να τα πληρώσει ο Ελληνικός Λαός, όπως έπραξαν κατά το παρελθόν κάποια κόμματα. Σημειωτέον ότι την τρέχουσα περίοδο, δύο κοινοβουλευτικοί κομματικοί φορείς, ζητάνε από μέλη και φίλους πανελλαδικά οικονομική ενίσχυση.

Αλήθεια τρίτη: Η εντολή εξόφλησης, που κοινοποιείται εξωδίκως σε Δημόσιο, Τράπεζες και άλλους φορείς, βασίζεται στα περιουσιακά δικαιώματα που ανήκουν σε όλους τους Ελληνες, με βάση την συμφωνία του Bretton Woods, αλλά και αυτά τα οποία έχει εκχωρήσει ο Σώρρας, στην Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία και προσιδιάζει στην αναδοχή χρέους του άρθρου 471 του Αστικού Κώδικα. Επιπλέον στην Ελλήνων Συνέλευσις, δεν επιβάλουμε σε κανέναν να μην πληρώσει φόρους και άλλες οφειλές. Το μόνο που κάνουμε είναι ότι ενημερώνουμε για τις υπάρχουσες δικαστικές αποφάσεις και για τα νόμιμα δικαιώματα που δημιουργούνται υπέρ των Ελλήνων, σε ανοικτές δημόσιες παρουσιάσεις, ελεύθερα προσβάσιμες από το κοινό και όχι πίσω από κλειστές πόρτες. Επίσης υποδεικνύουμε στους φορείς να εξοφλήσουν τις οφειλές από τις συγκεκριμένες υπαρκτές περιουσίες. Από εκεί και ύστερα ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του.

Αλήθεια τέταρτη: Μέχρι σήμερα την ίδια ενημέρωση, με εξώδικες επίστολές του, έχει κάνει ο Αρτέμης Σώρρας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, (νύν και τέως) τον Πρωθυπουργό, (νύν και τέως) τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς που ασκούν δημόσια εξουσία. Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής ο κ. Μεϊμαράκης, χωρίς να αρνηθεί την ουσία των αιτιάσεων Σώρρα, παρέπεμψε στο Υπουργείο των οικονομικών τις συγκεκριμένες έγγραφες ενημερώσεις. Ομοίως έπραξε και ο κος Τσίπρας αργότερα. Μέχρι σήμερα ουδεμία απάντηση.

Αλήθεια Πέμπτη: Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στις αρχές Δεκεμβρίου 2016 απέστειλε στον Πρωθυπουργό, στον Υπουργό Οικονομικών, το Υπουργικό Συμβούλιο, την Εισαγγελία Αθηνών τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον Πρόεδρο του Αρείο Πάγου, περίπου χίλιες αναφορές προς διερεύνηση κατ’ άρθρο 10 του Συντάγματος, αιτούμενη αιτιολογημένων απαντήσεων σχετικά με τον εκτρωματικό νόμο 4389/2016 με τον οποίο παραδίδεται η είσπραξη των Δημοσίων εσόδων στην Αρχή Φάντασμα, με την επωνυμία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με υπερεξουσίες που ταυτίζονται με παράδοση της οικονομικής πολιτικής της χώρας σε αγνώστους φορείς.

Αλήθεια Εκτη: Οσο κι αν πιέζουν, εγχώριοι πολιτικοί κύκλοι που υπεραμύνονται και στηρίζουν μία βάναυση και εγκληματική πολιτική, ώστε να πέσει λάσπη στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και στον Αρτέμη Σώρρα, δεν πρέπει να ξεχνούν ότι φέρουν την κύρια ευθύνη, ως αρμόδιοι φορείς, να απαντήσουν με σαφήνεια και ξεκάθαρα στον Ελληνικό λαό: Πρώτον. Πώς δημιουργήθηκε το σημερινό χρέος. Ποιοι είναι οι λεγόμενοι δανειστές μας. Σε ποιόν πηγαίνουν τα χρήματα που στερούμαστε. Γιατί ενώ πληρώνουμε εξακολουθούμε να χρεωνόμαστε περισσότερο; Γιατί συνεχίζουν και στηρίζουν την πολιτική της εξόντωσης των Ελλήνων;

Εφόσον όμως κωφεύουν ρωτάμε. Ποιο είναι το κακό το οποίο προκαλεί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και ο Αρτέμης Σώρρας σε βάρος του Ελληνικού λαού; Γιατί η επίσημη Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός Οικονομικών ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το θέμα Αρτέμης Σώρρας, αποφεύγει να απαντήσει επίσημα και να βάλει τέλος σε αυτή την «μεγάλη απάτη» ; Μήπως ΔΕΝ πρόκειται τελικά γι απάτη; Εν κατακλείδι. Ανάμεσα στην λάσπη και στην έρευνα, εμείς προκαλούμε την έρευνα.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, λόγω χώρου εφημερίδος, διότι υπάρχουν πολλά περισσότερα να ειπωθούν για το θέμα.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=744572389029083&id=100004289867610

1 σχόλιο:

ορφανιδης παντελης είπε...

εχω στειλει τα εξωδικα στην εφορια και τραπεζες. η εφορια με εκανε κατασχεση και εχω δικη τον ιουλιο αρχες και σεπτεμβριο αρχες. ελατε στο δικαστηριο να βοηθησετε και να αποδειχθει η αληθεια. ελατε αφου ολα ειναι αληθεια.μεχρι τωρα δεν βοηθησε κανεις. ολα ειναι στα λογια. παντελης ορφανιδης τηλ.6987068668

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters