Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΗΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εκδήλωση της Ε.ΣΥ Βέροιας στην κατάμεστη απο κοσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Αιγές.Βούλιαξε στην κυριολεξία η αίθουσα απο ττην αθρόα προσέλευση κόσμου οχι μονο απο Βέροια αλλα και απο αλλες περιοχές οπως Σερρες Καβαλα Δραμα Χαλκιδικη Ξανθη Αριδαια Κρυα Βρυση Γιανιτσα κ.α.

Θερμά υποδέχτηκαν τον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Άρτεμη Σωρρα οι πολυάριθμοι και πιστοί του οπαδοί με χειροκροτήματα επευφημίες και συνθήματα κατα την ελευση του στον χωρο της εκδήλωσης.
Ομιλίες  απηύθυναν οι κυριοι Καλογερόπουλος Θεοδωρόπουλος οπου και ανέλυσαν το τι ακριβός πρεσβεύει η οργάνωση ανέλυσαν με ντοκουμέντα για τις μετοχές της Ανατολής οι οποιες ειναι έγκυρες και εγγυημένες απο το Γαλλικο κρατος και καθε μια αξιζει 678 δις ευρω οτι ειναι κατατεθειμένες 8 τέτοιες μετοχές αξιας 5,5 τρις ευρω και ειναι στην διάθεση των Ελλήνων.
Ανέφεραν ολες τις ενέργειες και τα έγγραφα ντοκουμέντα τα οποία ειναι σε γνωση της πολίτικης οικονομικής ηγεσίας της Ελλάδας και των Ευρωπαίων ενω εχει αποσταλεί και στους Ομπαμα Πουτιν.
Κανένας δεν μπορει να Αμφισβητήσει τα έγγραφα νομικά καθως εχουν κερδηθει δικαστηρια για το θεμα αυτο.
Απο πλευρας ΕΣΥ Βεροιας χαιρετισμο αυθηνε ο Καραμπειδης Σακης ενω ηταν και πολλα μελη οπως ο Φ Τιμινης η Μ Τσιακιρη και αλλοιΠαραβρεθηκαν επισης ο Δημαρχος Βεροιας Κ Βοργιαζιδης με τον Αντιδημαρχο Τ Ασλανογλου προεδροι τοπικων κοινοτητων προεδροι συνεταιρισμων αγροτες επαγγελματιες βιοτεχνες της Ημαθιας..
Ο Γ Μεταξατος νεος στην ηλικια εκανε καλεσμα σε ολους τους Ελληνες να ενωθουν στην σκεπη της ΕΣΥ.
Ξεσηκωσε το κοινο και καταχειροκροτηθηκε κατα τον συντομο χαιρετισμο του ο Αρτεμης Σωρρας που τονισε οτι εδω απο την ιστορικη Βεροια απευθυνει καλλεσμα ενοττητας ολων των Ελληνων περα απο κομματα δογματα και οτι αλλο χωριζει και να βρουμε ολοι αυτο που μας ενωνει και που ειναι η ενδοξη Ελληνικη καταγωγη.
Μονο ενωμενοι οι Ελληνες μπορουν να μεγαλουργησουν καλεσε τις πολιτικες δυναμεις να αποδεχθουν την δωρεα του κατηγορησε τους τραπεζιτες και την συμμορια που λεγεται ΕΕ ενω εριξε τα βελη του στα υπαρχοντα πολιτικα προδοτικα οπως τα χαρακτηρησε κομματα που ειναι υποδουλοι στα ξενα αφεντικα τους χαζαρους οπως τους απεκαλεσε.
Τελος καλεσε τους νεους φιλους της οργανωσης να προβουν σε εναν ιδιοτυπο τυπου αρχαιοελληνικο ορκο οπου ανταποκριθηκαν εκατονταδες ατομα.
Δειτε φωτο απο την αφιξη του Σωρρα και απο την εκδηλωση και ενα μικρο αποσπασμα απο την αρχη της ομιλιας του Σωρρα..Περισσοτερο ρεπορταζ θα εχουμε αυριο με παραλειπωμενα και δηλωσεις οφ και ον καμερα. (Βίντεο στο τέλος)





































βιντεο αποσπασμα ομιλιας Α Σωρρα


 

ΟΛΗ Η EKΔΗΛΩΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ 14/11/2015

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters