Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ …«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν …τρομοκρατία!!!

Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ ...«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν ...τρομοκρατία!!!4
Και ξαφνικά ο Hollande βγάζει …τεστοστερόνη από παντού!

200.000 νεκρούς προκάλεσαν στην Συρία οι αδίστακτοί ηγέτες της «πολιτισμένης» Δύσεως, εξοπλίζοντας τους αποκεφαλιστές, αλλά τώρα θα …σώσει τους Γάλλους από την τρομοκρατία.
 
Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ ...«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν ...τρομοκρατία!!!11  
 
Ό,τι δηλαδή έκανε κι ο Bush το 2001.

Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ ...«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν ...τρομοκρατία!!!1
Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ ...«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν ...τρομοκρατία!!!5
Η CIA δημιούργησε την Al Qaeda με τους …«θρήσκους τρομοκράτες», τους εξόπλισαν, τους εκπαίδευσαν και τους χρησιμοποίησαν εναντίον ανεπιθύμητων στην Μέση Ανατολή,  και μετά ξόδεψαν τρισεκατομμύρια των Αμερικανών πολιτών για να τους …«σώσουν από την τρομοκρατία».

Όταν ο κλόουν Ολάντ έγλειφε τα …μπαλάκια των αποκεφαλιστών της Σαουδικής Αραβίας και σήκωνε τα σπαθιά στον αέρα, αυτοί εξόπλιζαν κι εκπαίδευαν την ISIS για να καταλάβει το μισό ΙΡΑΚ ήταν …άλλος!!





Υ.Γ. Και για να θρηνούν οι Soro-Μπουτάρηδες και οι Soro-Θεοδωράκηδες δεν γίνεται να ταυτιστούμε μαζί τους… Θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας!!!



/filonoi 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters