Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Το 80% ελληνικών νησιών περνά στην Ατζέντα 2030 ΒΙΝΤΕΟ

 
Στο el.gr σας ενημερώνουμε διαρκώς για το εξαιρετικά σημαντικό θέμα των δασικών χαρτών, οι οποίοι στο πλαίσιο της εφαρμογής της νέας Ατζέντας 2030, επιδιώκουν να αρπάξουν γη και ακίνητα από εκατομμύρια Έλληνες.

Σκοπός είναι αφενός να μαζευτούν λεφτά μέσω των ενστάσεων που κατατίθενται από ιδιοκτήτες, προκειμένου να σώσουν την περιουσία τους, αφετέρου το μάντρωμα των ανθρώπων σε πόλεις και οικισμούς για να ελέγχονται, ενώ στην φύση θα δημιουργηθούν ζώνες απαγόρευσης πρόσβασης (no human zones).


Θυμηθείτε: ΒΙΝΤΕΟ: Οι δασικοί χάρτες αρπάζουν περιουσίες

Οι δασικοί χάρτες που αναρτήθηκαν για την Πάτμο και την Σύμη ξεπερνούν κάθε όριο και έχουν προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στους κατοίκους των δύο νησιών.

Σύμφωνα με το δασικό χάρτη της Πάτμου το νησί χαρακτηρίζεται σε ποσοστό 80% δασικό, ενώ παρόμοια είναι η κατάσταση και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει, πως μέχρι αποδείξεως του εναντίου, το 80% του νησιού ανήκει στο Δημόσιο και απαγορεύεται η όποια ανθρώπινη δραστηριότητα.

Οι θιγόμενοι έχουν γενικά στην διάθεσή τους μόλις 60 μέρες για να καταθέσουν ένσταση ενώ χρειάζονται πολλά χρήματα για το αντίστοιχο παράβολο της προσφυγής, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

«Μέχρι στιγμής εμείς έχουμε δει χάρτες δύο νησιών της Πάτμου και της Σύμης. Τα προβλήματα είναι συγκλονιστικά. Η Πάτμος ουσιαστικά πηγαίνει σε μία κατάσταση κατά την οποία το 80% της επιφάνειάς της χαρακτηρίζεται δασικό.

Που βρέθηκε το δάσος στην Πάτμο… και οι ίδιοι οι Πάτμιοι απορούν, μόνο ρίγανη έχει στο νησί! Το ίδιο συμβαίνει και στη Σύμη. Η εφαρμογή των χαρτών αυτών θα οδηγήσει σε καταστάσεις που θα είναι μη αναστρέψιμες. Η ζημιά δεν θα μπορεί να θεραπευτεί» αναφέρει ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, προσθέτοντας ότι οι χάρτες που έγιναν είναι πολύ πρόχειροι .

Σύμφωνα με τον ίδιο χαράσσονται τα όρια των δασών στο… γόνατο καταστρέφοντας ολόκληρες περιοχές. «Η κατάσταση και στα δύο νησιά είναι τραγική. Είναι λάθος οι χάρτες ενώ και το διάστημα που δίνεται για τις προσφυγές είναι μικρό δηλαδή 60 ημερών και είναι και μεγάλα τα ποσά για τα παράβολα ώστε να προσφύγουν οι θιγόμενοι.

Οι περιφερειάρχες ζητήσαμε από τον πρωθυπουργό να σταματήσει άμεσα η διαδικασία και να γίνει ανάκληση της ανάρτησης των χαρτών ώστε να έχουμε συνάντηση μαζί τους και με τους αρμόδιους υπουργούς για να βρούμε μία λύση.

Αλλιώς θα έχουμε μία πλήρη καταστροφή όλου του παραγωγικού ιστού που έχει μείνει σε αυτή την χώρα.

Σε ότι αφορά την Πάτμο έχουμε δεσμευμένο πολύ μεγάλο κομμάτι του νησιού από την αρχαιολογία, ένα άλλο κομμάτι είναι natura έρχονται τώρα και οι δασικοί χάρτες… Εκεί πλέον ακυρώνονται περιουσίες. 

Αυτή είναι η δημόσια διοίκηση που έχουμε και ο Θεός ξέρει πως θα προστατευτούν οι πολίτες. Το θέμα θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Θα δημιουργηθούν προβλήματα στην αδειοδότηση επιχειρήσεων, και σε αυτές που ήδη υπάρχουν.

Όλα αυτά θα αποτελέσουν μία κοινή θέση των περιφερειαρχών προς την κυβέρνηση» κατέληξε ο περιφερειάρχης επί του θέματος.







EL.GR


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters