Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Εκβιαστές και εκβιαζόμενοι μία τρελή παρέα κάνει πάρτι στην καμπούρα του ΕΛΛΗΝΑ. ΜΟΝΟΙ τους αύξησαν το μισθό τους απο 4.631 σε 8.315 ευρώ το ΜΗΝΑ οι Δ/ντές του ΟΔΔΗΧ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο.Δ.ΔΗ.Χ
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, σε τούτο το μπουρδέλο.
Όλοι όσοι έβαλαν πλάτη στην μεγάλη Ληστεία των Ελλήνων θα αμειφθούν πλουσιοπάροχα....
 
Η ιστορία κάνει μία άσκημη επανάληψη, αιτία το πλήθος από «εφιάλτες» της πατρίδος μας. Την ίδια ώρα που οι ελληνες αιμορραγούνε από τον ατιμωτικό κεφαλικό φόρο, για την παραχώρηση του δικαιώματος να ζει κανείς, οι Διευθυντές και Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές του Ο.Δ.ΔΗ.Χ (Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους) θα αμειφθούν διπλάσια, και αυτό διότι τους κάνουν αύξηση 100% του βασικού τους μισθού, και έτσι από 4.631 Ευρώ όπως διαβάζω εφεξής με «τροπολογία» θα πληρώνονται με 8.315 Ευρώ το μήνα!!!
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ…, έχουσιν γνώσιν οι φύλακες.
κ.κ. Διευθυντές, Αναπληρωτές, με την διαφορά ότι εγώ γνωρίζω, και θα μάθουν και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ το γιατί. 
ΣΗΜΕΡΑ ενδεικτικά εδώ:
[Βλ. ΦΩΤΟ – ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ]



Με την απλή ΕΡΩΤΗΣΗ, πριν να βγούνε όλα στην ΦΟΡΑ, πράξατε το ίδιο και με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ή το προτιμησιακό καθεστώς το έλαβαν μόνο ξένες Τράπεζες…και γιατί;
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ειλικρινά δεν σας προλαβαίνω…!!!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters