Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Αυτό Το «Υγιεινό» Ρόφημα Καταστρέφει Τον Θυρεοειδή Σας. 10 Λόγοι Για Τους Οποίους ΔΕΝ Πρέπει Να Το Πίνετε! (video)

Πολλοί άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο στο γάλα σόγιας με στόχο να τρώνε πιο υγιεινά.
Αυτό το γάλα δεν περιέχει λακτόζη, σε αντίθεση με το αγελαδινό γάλα, γι’αυτό είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τα άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη αλλά και για τους χορτοφάγους.



Γάλα σόγιας

Το εμπλουτισμένο γάλα σόγιας έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόλη και κορεσμένα λίπη και υψηλή σε ασβέστιο, σίδηρο, πρωτεΐνες και βιταμίνη Β.

Ωστόσο, έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση γάλακτος σόγιας θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία.

10 Σημαντικοί Λόγοι Για Να Αποφεύγετε Το Γάλα Σόγιας

1. Τα τρόφιμα σόγιας είναι πλούσια σε αλουμίνιο, το οποίο είναι τοξικό για το σώμα και έχει σοβαρές, αρνητικές επιδράσεις στους νεφρούς και το νευρικό σύστημα, ενώ συνδέεται και με τη νόσο του Alzheimer.

2. Η σόγια είναι πλούσια σε φυτικά οιστρογόνα, γνωστά ως φυτοοιστρογόνα, τα οποία διαταράσσουν την ενδοκρινική λειτουργία και προκαλούν στειρότητα και καρκίνο του μαστού στις γυναίκες.

3. Ο καρπός της σόγιας είναι φορτωμένος με τοξίνες που επηρεάζουν τα επίπεδα των οιστρογόνων, οπότε η κατανάλωση 2 ποτηριών καθημερινά μεταβάλλει σημαντικά τις ορμόνες στο σώμα μιας γυναίκας, διακόπτοντας τον εμμηνορροϊκό κύκλο.

4. Η σόγια περιέχει τοξικές ισοφλαβόνες, οι οποίες προκαλούν την περαιτέρω ανάπτυξη του υπάρχοντος καρκίνου του μαστού.

5. Η σόγια και τα προϊόντα σόγιας είναι πλούσια σε φυτικό οξύ, το οποίο εμποδίζει την αφομοίωση του ψευδαργύρου, του χαλκού, του ασβεστίου, του μαγνησίου και του σιδήρου.

6. Τα τρόφιμα σόγιας είναι πλούσια σε αιμοσυγκολλητίνη (haemagglutinin), μια ουσία που προάγει τη δημιουργία θρόμβωσης στο αίμα.

7. Νιτρικά άλατα, τα οποία είναι ισχυρές καρκινογόνες ουσίες, σχηματίζονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης της σόγιας με ψεκασμό.

8. Περίπου το 99% της σόγιας είναι γενετικά τροποποιημένη, επομένως έχει εξαιρετικά υψηλές ποσότητες φυτοφαρμάκων.

9. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, οι εύθραυστες πρωτεΐνες της σόγιας εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες, γεγονός που τις καθιστά επιβλαβείς για την ανθρώπινη πέψη.

10. Τα τρόφιμα σόγιας είναι πλούσια σε goitrogens, ουσίες που αναστέλλουν την παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά



Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

truelife.gr

μέσω periergaa

https://www.diadrastika.com/2017/07/rofima-katastrefi-thyreoidi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters