Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ελληνίδα της NASA δίνει 4 Συμβουλές Ζωής:

Η Ελένη Αντωνιάδου,
η οποία ασχολείται με την βιοτεχνολογία και εργάζεται ως ερευνήτρια στη NASA,
έγραψε (στα αγγλικά) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τέσσερις συμβουλές τις οποίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Πολύ γρήγορα το ποστ της Ελληνίδας ερευνήτριας, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε το γύρο του διαδικτύου, καθώς φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι «ασπάστηκαν» τις συμβουλές της για τη ζωή. Διαβάστε λοιπόν τις τέσσερις «προτάσεις» της:


Το να δουλεύεις περισσότερες ώρες από όσες ξοδεύεις για να ζεις δεν είναι καθόλου καλή ιδέα.

Η εξόντωση δεν έχει να κάνει μόνο με το φόρτο εργασίας, έχει να κάνει με το γεγονός ότι o φόρτος εργασίας είναι μεγαλύτερος από το κίνητρο για να κάνεις τη δουλειά.

Ίσως το μόνο πράγμα που σε κρατά μακριά από το να τα καταφέρεις, δεν είναι μόνο λίγες τυχερές στιγμές στη ζωή, αλλά αυτό που λέγεται αποστολή και ομαδική δουλειά.

Η επιλογή των κατάλληλων συνεργατών έχει θεμελιώδη αξία. Και η επιλογή συντρόφου ζωής θα μπορούσε, θα έπρεπε και πρέπει να είναι η πιο σημαντική απόφαση που θα πάρεις, αν δεν ορίσεις τις προτεραιότητές σου με μυωπικό όραμα.

Ελληνίδα της NASA δίνει 4 Συμβουλές Ζωής:

pontos-news.gr
μέσω thesecretrealtruth

https://www.diadrastika.com/2017/07/ellinida-tis-nasa-dini-4-symvoules-zois.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters