Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Οι Κρύσταλλοι της Επίφυσης Συντονίζονται με τα Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία. Τεχνολογία vs Αφύπνισης

Το μυαλό μας συντονίζεται με το Ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον μας. Η συμπεριφορά, η υγεία και η ύπαρξη μας βασίζονται σε αυτές τις επιδράσεις της ηλεκτρικής ενέργειας
Η επίφυση ή κωνάριο είναι ένας ενδοκρινής αδένας του σώματος. Είναι η μόνη περιοχή του σώματος που διαθέτει φωτοευαίσθητα κύτταρα, τα οποία την καθιστούν φωτοευαίσθητο ενδοκρινή αδένα, δίνοντας της προηγμένες ικανότητες.


Έχει το μέγεθος περίπου ενός μπιζελιού και βρίσκεται τοποθετημένη ανάμεσα στα ημισφαίρια του εγκεφάλου, στην τρίτη κοιλία, πτυχωμένη σε μία αύλακα, η οποία δημιουργείται από την καμπυλότητα των δύο θαλαμικών σωμάτων.

Οι Κρύσταλλοι της Επίφυσης Συντονίζονται με τα Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία. Τεχνολογία vs Αφύπνισης

Οι λειτουργίες τις επίφυσης είναι πολύ σημαντικές ως προς την επιρροή που έχουν σε πολλά όργανα και αδένες του σώματος.

Ο ενδοκρινής αυτός αδένας:


Παράγει την ορμόνη μελατονίνη.

Δημιουργεί το αίσθημα της νύστας με την έκκριση της παραπάνω ορμόνης.

Μετατρέπει τα σήματα του νευρικού συστήματος σε «ενδοκρινή σήματα» (δηλαδή ουσίες).

Πιο αναλυτικά:



  • Μετατρέπει την ορμόνη σεροτονίνη σε μελατονίνη κατ’ αναλογία με την ποσότητα του φωτός που δέχονται τα φωτοευαίσθητα κύτταρά του.

  • Ανάλογα με την έκκριση σεροτονίνης ή μελατονίνης και της ποσότητας τους, οι υπόλοιποι ενδοκρινείς αδένες λαμβάνουν χημικά σήματα που αφορούν τη λειτουργία τους

  • Ρυθμίζει τον κιρκάδιο ρυθμό και τον βιορυθμό στα όντα, μέσω της έκκρισης αυτών των δύο ουσιών.

Επίδραση της Τεχνολογίας στους κρυστάλλους της επίφυσης


Η ανθρωπότητα σήμερα κολυμπά σε έναν ωκεανό από αφύσικες δονήσεις που δημιουργούνται από τη δική μας τεχνολογία. Η επίφυση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε αυτούς τους Ηλεκρομαγνητικούς (ΕΜ) παλμούς λόγω των κρυσταλλικών σχηματισμών εντός της.

Πρόσφατα, επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο σχηματισμό κρυστάλλων στην επίφυση, που μπορεί να συντονιστεί με το EM περιβάλλον μας και συγκεκριμένα την κυτταρική τεχνολογία. Η ανακάλυψη αυτή παρέχει μια νέα αντίληψη της επίφυσης και πώς διασυνδέεται με το EM περιβάλλον μας.

«Η επίφυση είναι ένας νευροενδοκρινική αδένας που εκκρίνει μελατονίνη, υπεύθυνος για τον έλεγχο του φυσιολογικού κιρκαδιανού ρυθμού. Μια νέα μορφή biomineralization έχει μελετηθεί στην ανθρώπινο επίφυση. Αποτελείται από μικρούς κρυστάλλους που είναι λιγότερο από 20 εκτ. μήκος. Αυτοί οι κρύσταλλοι θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνοι για ένα ηλεκτρομηχανικό βιολογικό μηχανισμό μεταγωγής στην επίφυση λόγω της δομής τους και τις πιεζοηλεκτρικές ιδιότητες τους. Χρησιμοποιώντας ηλεκτρονική μικροσκοπία σάρωσης (SEM) και φασματοσκοπία διασποράς ενέργειας (EDS), αναγνωρίσαμε την μορφολογία των κρυστάλλων και έδειξαν ότι περιέχουν μόνο στοιχεία ασβεστίου, άνθρακα και οξυγόνου […]

«Λόγω της ταχείας ανάπτυξης της κινητής τηλεφωνίας, η αλληλεπίδραση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (EMF) με το βιολογικό περιβάλλον γίνεται ένα πρόβλημα δημόσιας υγείας. Αν και η δράση της μη-ιονίζουσας ακτινοβολίας στη βιολογία είναι ακόμα ασαφής, διάφορες υποθέσεις αλληλεπίδρασης έχουν υποδειχθεί:. Hot spot φαινόμενα, αλληλεπίδραση ADN / RF-EMF, EMF επίδραση στην κυτταρική ανάπτυξη (ογκολογία) [1-3]»

περισσότερα: Https://hal-ineris.ccsd.cnrs.fr/ineris-00972373/document

Αυτά τα ευρήματα της κρυσταλλικούς σχηματισμούς στην ανθρώπινη επίφυση μελετήθηκαν επίσης και από άλλους στην επιστημονική κοινότητα:

«Αν και το μέταλλο μαγνητίτης (Fe3O4) καθιζάνει βιοχημικά σε βακτήρια, πρωτόζωα και μια ποικιλία ζώων, δεν έχει τεκμηριωθεί προηγουμένως σε ανθρώπινο ιστό. Χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικά ευαίσθητο υπεραγώγιμο μαγνητόμετρο σε ένα καθαρό-lab περιβάλλον, έχουμε ανιχνεύσει την παρουσία του σιδηρομαγνητικού υλικού σε μια ποικιλία ιστών στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Μαγνητικά εκχυλίσματα σωματιδίου από διαλυτοποιημένους ιστούς του εγκεφάλου εξετάστηκαν με υψηλής ανάλυσης μετάδοσης ηλεκτρονικής μικροσκοπίας, περίθλαση ηλεκτρονίων και στοιχειακές αναλύσεις εντόπισαν μέταλλα της οικογένειας του μαγνητίτη-μαγεμίτη, με πολλές από τις κρυστάλλινες μορφολογίες και δομές που μοιάζουν με έντονα εκείνες καθιζάνουν στα magnetotactic βακτήρια και στα ψάρια”.

περισσότερα: Http: //www.pnas .org / περιεχόμενο / 89/16 / 7683.full.pdf

Τίθεται το ερώτημα, «ποια είναι η πηγή αυτών των νέων κρυστάλλων που βρέθηκαν; Ορισμένοι υποθέτουν ότι το φθορίδιο (φθοριούχο νάτριο) μπορεί να είναι η πηγή της ασβεστοποίησης που μελετάται.

«Το φθόριο δεν συσσωρεύεται στον εγκέφαλο. Από όλους τους ιστούς, ο εγκέφαλος έχει τη χαμηλότερη συγκέντρωση φθορίου. Είναι γενικά αποδεκτό ότι το φράγμα αίματος-εγκεφάλου περιορίζει το πέρασμα του φθορίου μέσα στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Η ανθρώπινη επίφυση είναι έξω από το φράγμα αίματος-εγκεφάλου. Είναι ένα από τις λίγες & μοναδικές περιοχές στον εγκέφαλο όπου το φράγμα αίματος-εγκεφάλου είναι αδύναμο. […] Το γεγονός αυτό υποδηλώνει ότι η επίφυση μπορεί να απομονώνει το φθορίδιο από την κυκλοφορία του αίματος».



Να σημειωθεί ότι ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός μπορεί να παρακαμφθεί μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται «Ηλεκτροδιάτρηση» μέσω ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. (Γενετική μηχανική: Μία άλλη μέθοδος μετασχηματισμού για φυτικά και ζωικά κύτταρα είναι η ηλεκτροδιάτρηση (electroporation). Η ηλεκτροδιάτρηση συνίσταται στην υποβολή φυτικών ή ζωικών κυττάρων σε ηλεκτρική εκκένωση, η οποία μπορεί να κάνει την κυτταρική μεμβράνη διαπερατή από το DNA πλασμιδίου.

Εν κατακλείδι, δεν θα ήταν αβάσιμο να πούμε ότι είμαστε τόσο χημικά όσο και ηλεκτρομαγνητικά συντονισμένοι με την τεχνολογία που μας έχει επιβληθεί με έναν “έξυπνο” τρόπο που προσπαθεί να την καταστήσει ‘απαραίτητη’. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ηλεκτροδιάτρητά κύτταρα θα ενσωματώσουν το DNA στο γονιδίωμά τους. Λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν στα κύτταρα και το DNA η απόδοση μετατροπής μέσω βιολιστικών και μεθόδων ηλεκτροδιάτρησης είναι χαμηλότερη από μετασχηματισμό με τη μεσολάβηση και μικροέγχυση με τη βοήθεια του Agrobacterium).

Τεχνολογία vs Αφύπνισης


Οι Κρύσταλλοι της Επίφυσης Συντονίζονται με τα Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία. Τεχνολογία vs Αφύπνισης

Όταν η γιατρός αλλά και πνευματική Μητέρα, Shri Mataji, “άνοιξε” το 1970 μαζικά το έβδομο και ανώτερο τσάκρα, το Σαχασράρα τσάκρα, στην ουσία το ενεργοποίησε ώστε να μπορεί να συντονιστεί με την συμπαντική ενέργεια. Αυτή τη Θεία Ενέργεια που μας δημιούργησε και μας διατηρεί σε υγιή ζωή και πνευματική ανάπτυξη.

Σήμερα, η ανάπτυξη της ασύρματης τεχνολογίας που κατακλύζει την καθημερινότητα μας (μαζί και οι άπειροι δορυφόροι γύρω από τον πλανήτη μας) προσπαθούν να εμποδίσουν την αναμενόμενη εδώ και αιώνες πνευματική αφύπνιση των λαών.

διαβάστε: Είμαστε όντα συντονισμένα σε συχνότητες – Η απαγορευμένη γνώση και «Δονήσεις» – Όλη η Αλήθεια που σου κρύβουν τόσα χρόνια!

Ως αποτέλεσμα, έχουμε στρατιές ελεγχόμενων πολιτών μέσω της “τεχνολογικής προόδου”, όχι μόνο σε συνειδητό επίπεδο (big brother), αλλά και στο ασυνείδητο, που δέχονται την επίδραση της εν αγνοία τους.

Πολίτες-ζόμπι, που είτε δεν αντιδρούν καθόλου, ή με όχι καθαρό νου, άγονται και φέρονται μεταξύ κατάθλιψης, απάθειας ή θυμού.

Εξάλλου και ο μέγας πολιτικός Ζ. Μπρεζίνσκι που υπηρέτησε και εξακολουθεί να υπηρετεί τα σχέδια των γκλομπαλιστών, είχε ήδη μιλήσει από τη δεκαετία ’70, την ίδια δεκαετία που άνοιξε το Σαχασράρα, ότι έρχεται η νέα τεχνολογική εποχή, που θα μπορεί να ελέγχει τους πληθυσμούς.

Εσύ επιλέγεις. Σκλάβος μέσω τεχνολογίας ή ελεύθερος πνευματικά αφυπνισμένος πολίτης.

Θα μπορούσε κάλλιστα κανείς να πει, λαϊκά, απλοϊκά αλλά και εύστοχα: Η Ασύρματη Τεχνολογία είναι μια ακόμα μορφή του Αντίχριστου, αφού αυτό που στοχεύει είναι η επίφυση του εγκεφάλου μας, του αδένα εκείνου που, όπως λένε και οι επιστήμονες “δίνει προηγμένες ικανότητες”. Και η κύρια από αυτές, είναι η αυτοπραγμάτωση, η αναγνώριση και ταύτιση με το Πνεύμα, η ολοκλήρωση σε ένωση μαζί Του.

Εσύ επιλέγεις. Λέγεται Ελεύθερη Βούληση… Αναλογίσου μόνο, πόσο ακόμα αντέχεις να ζεις νιώθοντας μόνιμα κούραση, υπνηλία και να μην αντιδράς στα όσα σου συμβαίνουν;

nea.allnewz.gr

μέσω Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
https://www.diadrastika.com/2017/05/krystalli-epifysis-syntonizonte-ilektromagnitika-pedia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters