Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΜΕΛΑΝΟΧΙΤΩΝΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΨΗ"-ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ; ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ;

pantelis-kapsis

Στοιχεία για την φαμίλια του σημερινού υποψήφιου ευρωβουλευτή και πρώην υπουργού της συγκυβέρνησης, Παντελή Καψή, δίνει με άρθρο το στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο καθηγητής Χρίστος Γούδης
Τα όσα αναφέρονται αφορούν τον παππού (πατέρα του Γιάννη Καψή)του σημερινού υποψηφίου της "Ελιάς", τα οποία ασφαλώς προβληματίζουν. Έχουμε ξαναπεί ότι ουδεμία οικογενειακή ευθύνη δεν καταμερίζεται στις πράξεις των γόνων όμως.
Πολλές οι συμπτώσεις των γόνων...Οι γόνοι του Πάγκαλου, του Σημίτη, των αδερφών Αγγελόπουλων, του παππού του Κεδίκογλου, των, των, των..Όσο και να ψάξεις βρίσκεις. Δοσίλογους, φασίστες, νοσταλγούς των μελανοχίτωνων. Το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ με απογόνους χουντοφρόνων, ο ένας με πατέρα χίτη, ο άλλος με παππού προδότη. Τελικά πολύ μικρή χώρα η Ελλάδα για να απαρνείσαι κατά καιρούς το παρελθόν σου.
Ακολουθεί το εξαιρετικά ενδιαφέρον κείμενο με πληροφορίες που ασφαλώς επιδέχονται απαντήσεις από τον δημοκράτη υπουργό. Τις οποίες και αναμένουμε αν και αμφιβάλλουμε.

"Στην «Καθημερινή» της Κυριακής της 13ης Απριλίου 2014, ο Παντελής Καψής, ως «υφυπουργός αρμόδιος για τη Δημόσια Τηλεόραση και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την "Ελιά"», όπως παρουσιάζεται από την ίδια την εφημερίδα, δημοσίευσε άρθρο του με τίτλο: «Δεν χαρίζουμε το παρελθόν μας». 

Ποιο είναι όμως αυτό το παρελθόν μας;
fasistes
Για όσους έχουν ασθενική μνήμη, να θυμίσουμε ότι στις αρχές Ιουλίου του 1931 ιδρύθηκε η «Οργάνωσις Ελλήνων Εθνικιστών» (ΟΕΕ), τα μέλη της οποίας φορούσαν μαύρες στολές (μελανοχίτωνες) και κίτρινα περιβραχιόνια με τον βυζαντινό αετό, ενώ χαιρετούσαν τον αρχηγό τους «ρωμαϊστί» (φασιστικά δηλαδή). 

Η ΟΕΕ είχε τα κεντρικά της γραφεία στο ιδιόκτητο Μέγαρον Γιάνναρου στην πλατεία Συντάγματος (Όθωνος και Φιλελλήνων 1), το οποίο ως κέντρο των Ελλήνων Εθνικιστών επονομάζονταν και «Φαιός Οίκος». Την διοίκηση ασκούσε το εικοσαμελές Μεγάλο Συμβούλιο, κατά τα πρότυπα του Μεγάλου Φασιστικού Συμβουλίου του Μουσολίνι. 

Στην δωδεκαμελή ιδρυτική επιτροπή της ΟΕΕ συμμετείχαν γνωστά ονόματα της αθηναϊκής κοινωνίας, μεταξύ των οποίων ο μετέπειτα υπουργός Λάμπρος Ευταξίας και ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής, πατέρας του επίσης δημοσιογράφου και μετέπειτα υπουργού του Πασόκ Γιάννη Καψή, και παππούς των επίσης γνωστών σήμερα δημοσιογράφων Παντελή και Μανώλη Καψή, ο οποίος έδινε και τον αντικοινοβουλευτικό τόνο του κινήματος, μέσα από το έργο του «Ο Γεώργιος Κονδύλης εν πολέμω και εν ειρήνη», που εκδόθηκε το 1934, και στο οποίο τόνιζε ότι: 

«Ο κοινοβουλευτισμός είναι μια αστεία υπόθεσις, ένα νόθον κατασκεύασμα. Δια των εκλογών ουδέποτε εκδηλούται το γνήσιον φρόνημα ενός λαού. Η ψήφος του ή εξαγοράζεται από τους δυνάμενους να την αγοράσουν ή υποκλέπτεται από τους κατεργαρέους». Για όσους ενδιαφέρονται για περισσότερα, υπάρχει και το προσφάτως εκδοθέν βιβλίο του ιστορικού Ιάκωβου Χονδροματίδη: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ», με υπότιτλο: «Οι Φασιστικές και Εθνικοσοσιαλιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου (1927 - 1936)».

Καλόν είναι πράγματι να μην χαρίζουμε το παρελθόν μας, αλλά να το τιμούμε και να τιμούμε και όσους το σέβονται. Άλλωστε, απ' ότι φαίνεται, το παρελθόν έχει ακόμα μέλλον".

Χρίστος Γούδης-υπ.δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα με τον Ηλία Κασιδιάρη
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/25154
http://sklantzithres.blogspot.gr/2013/03/video_27.html
http://www.xanianews.gr/2013/03/video_26.html
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4720.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ" ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΑΙΩΝ-. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!


Ντοκουμέντο: Αγγελόπουλος- Σημίτης: Η μετεξέλιξη της μειοδοσίας

http://www.makeleio.gr/

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/blog-post_1584.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters