Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Η ΕΛΙΤ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ

Benjamin Fulford – Asks Will it Be World War or World Government ...BENJAMIN FULFORD 13/4/2020

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό… Ο πλανήτης Γη βρίσκεται εν μέσω Εξέγερσης Σκλάβων!
Ζούμε εποχές για τις οποίες θα διαβάζουν σε χιλιάδες χρόνια από τώρα. Είμαστε μάρτυρες της ανατροπής ενός αρχαίου συστήματος ελέγχου, στο οποίο εμπλέκονται φόνοι, ψέματα και δωροδοκίες.
Οι ομάδες αιμομικτικών οικογενειών που ελέγχουν αυτό το σύστημα της Βαβυλώνιας σκλαβιάς χρέους ονομάζονται Χαζάρικη Μαφία… ή πιο απλά Καμπάλ. Το επίκεντρο της εξέγερσης αυτής είναι οι ΗΠΑ.
Αν και εκτοξεύονται τριγύρω τεράστια σύννεφα παραπληροφόρησης απ’ όλες τις πλευρές, ας προσπαθήσουμε να συνοψίσουμε το τι συμβαίνει. Το συμβάν που πυροδότησε την κατάσταση ήταν η χρεωκοπία της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΗΠΑ που ανήκει στην Καμπάλ στις 16 Φεβρουαρίου 2020, μια ημερομηνία που θα μείνει στην ιστορία. Οι Κινέζοι, στην ουσία, είπαν στην Καμπάλ πως δεν θα δέχονταν πλέον τα πιστοποιητικά χρέους τους. Αντ’ αυτού, είπαν πως από εδώ και στο εξής οι πληρωμές απαιτείται να γίνονται σε χρυσό ή σε άλλες μονάδες που υπάρχουν πραγματικά.
Η Καμπάλ, αναμένοντας κάτι τέτοιο, προσπάθησε να υποχρεώσει τους Κινέζους σε υποταγή με μια αποτυχημένη επίθεση βιολογικών όπλων και με μια πιο επιτυχημένη ηλεκτρομαγνητική επίθεση από το δίκτυο 5G και τους δορυφόρους. Αυτή η επίθεση πιθανώς προκάλεσε εκατομμύρια θυμάτων στη Wuhan της Κίνας, σύμφωνα με πηγές της CIA που επισκέφθηκαν μυστικά τη Wuhan μετά την επίθεση.
Εντωμεταξύ, η χρεωκοπία της Εταιρίας ΗΠΑ πυροδότησε έναν ακήρυχτο εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ που εξακολουθεί να μαίνεται. Ορίστε πώς βλέπει την κατάσταση η βρετανική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙ6:
“Δείχνει να είναι η αποκατάσταση της Πρώτης Ομόσπονδης Δημοκρατίας υπέρ του δεύτερου μυστικού (Μασονικού) παράνομου συντάγματος. Τα εχέγγυα υποδεικνύουν πως ο CEO της Αποικιακής Εταιρίας της Περιοχής της Κολούμπια έχει ορκιστεί στο σωστό σύνταγμα. Ένας εμφύλιος πόλεμος βρίσκεται στον ορίζοντα εκεί.”
Αυτός είναι ο λόγος που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δε χρησιμοποιεί πλέον την προεδρική σφραγίδα.
Οι πηγές από το Πεντάγωνο λένε: “Ο στρατιωτικός νόμος είναι πλήρης, καθώς και οι 50 πολιτείες βρίσκονται σε ανακήρυξη καταστροφής, η Ομάδα Συντονισμένων Ειδικών Επιχειρήσεων (JSOC) έχει λάβει εντολές προέλασης και ο Τραμπ ανακηρύσσει τον εαυτό του Πρόεδρο περιόδου πολέμου.” Αυτός είναι ο λόγος που κινητοποιήθηκαν ένα εκατομμύριο έφεδροι.
“Φαίνεται να έχουν προφυλακιστεί ή να κρατούνται κατ΄οίκον  τα αρχιμαντρόσκυλα του Χόλιγουντ, της Γουόλ Στριτ, της Σίλικον Βάλεϊ και άλλοι” λένε οι πηγές.
Την ίδια ώρα αρκετές Πολιτείες των ΗΠΑ, κυρίως η Καλιφόρνια, αυτοανακηρύχθηκαν ανεξάρτητες από την κυβέρνηση της Ουάσινγκτον DC. Ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ είπε πως “ως εθνο-πολιτεία” η Καλιφόρνια θα αποκτούσε τις ιατρικές προμήθειες που απέτυχε να παρέχει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και θα μπορούσε ακόμη και να “εξάγει κάποιες από αυτές τις προμήθειες σε πολιτείες που τις χρειάζονται”.
Δύο διαφορετικές επαφές μου που διαμένουν στην Καλιφόρνια ανέφεραν πως είδαν τανκς στους δρόμους τους εκεί. Σημειώνονται επίσης πολλοί μη-φυσικοί σεισμοί, που εντοπίζονται γύρω στη βάση της Περιοχής 51 (Area 51) στη Νεβάδα και στις υπόγειες στρατιωτικές βάσεις της Καλιφόρνια.
Οι πηγές από το Πεντάγωνο αναφέρουν πως “τα τούνελ της Καμπάλ απλώνονται από το Μεξικό μέχρι τον Καναδά, άρα ο πόλεμος που ανακηρύχτηκε στα μεξικανικά Καρτέλ ήταν για να σταματήσει τη ροή των ναρκωτικών, των όπλων, των παιδιών, των τρομοκρατών και των χρημάτων”.
Λαμβάνει χώρα επίσης μια καταστολή στο Ισραήλ απ΄ό,τι αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου, που σημειώνουν πως “το Ισραήλ κάτω από την καραντίνα του Εβραϊκού Πάσχα πιθανώς να διευκολύνει τη συγκέντρωση των εγκληματιών πολέμου και των τρομοκρατών”.
Η σφαγή στο Ισραήλ φαίνεται να ξεκίνησε με τον «θάνατο από κορονοϊό» του πρώην Επικεφαλής Ραββίνου Eliyahu Bakshi-Doron, ο οποίος ζήτησε τη θανάτωση των Εβραίων που έρχονται σε γάμο με μη-Εβραίους.



Ο πόλεμος αυτός σε καμία περίπτωση δεν έχει τελειώσει και η ελίτ αντεπιτίθεται σθεναρά. Αυτό φαίνεται, για παράδειγμα, από την έκκληση για μαζικό εμβολιασμό με κάτι που πιθανότατα θα είναι ένα κοκτέιλ τοξικών ουσιών που θα περιέχει μικροτσίπ, λένε πηγές από τη CIA.
Η Καμπάλ δολοφόνησε την κόρη και την εγγονή (ΣτΜ: εγγονός) του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ (Robert F. Kennedy Jr.) σε μια κίνηση εκδίκησης για την προειδοποίηση σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων της, λένε οι πηγές από την ΜΙ6. Ο Κένεντι λέει:
“Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία των (Μπιλ και Μελίντα) Γκέιτς για μια ολέθρια επιδημία οξείας άτονης παράλυσης τύπου non-polio (NPAFP) που παρέλυσε πάνω από 490.000 παιδιά.”



Επίσης, σαν σημάδι του για ποιον πραγματικά δουλεύει, ο Καναδός Πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό είπε την Πέμπτη πως “οι Καναδοί δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στη ζωή όπως την ήξεραν πριν την επιδημία του κορονοϊού μέχρι να είναι έτοιμο κάποιο εμβόλιο.” Ο Τζάστιν, γιος του Φιντέλ Κάστρο, σχεδόν σίγουρα δολοφόνησε τον αδερφό του, τον αληθινό γιο του Πιερ Τρουντό, με σκοπό να γίνει Πρωθυπουργός.
Η ελίτ χρησιμοποιεί επίσης την ψεύτικη πανδημία και την καραντίνα για να υποχρεώσει τον πληθυσμό να παραδώσει τα ανθρώπινα δικαιώματά του. Ως αποτέλεσμα, “αντί να διεκδικούν  τώρα οι εργαζόμενοι μισθολογική ανάκτηση, ωράριο και εργασιακά δικαιώματα, διαμαρτύρονται αναζητώντας την ευκαιρία απλά να εργαστούν, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η ελίτ έχει τα «οικονομικά μέσα» για κάτι τέτοιο, διότι λάμβανε τρισεκατομμύρια δολάρια για να κάνει ακριβώς αυτό”, σημειώνει ο συγγραφέας Χοακίν Φλόρες (Joaquin Flores).



  Η ενημερωτική ιστοσελίδα Stamford Advocate σημειώνει πως οι ελευθερίες περιορίζονται δραστικά:
“Ενώ οι ηγέτες όλου του κόσμου πολεμούν τη διάδοση του ιού, συσσωρεύουν σαρωτικά νέες δυνάμεις. Ως νομοθετική εξουσία ή διευρυμένες αρμοδιότητες στο όνομα της κοινωνικής απομάκρυνσης, πολλοί κανόνες που ορίζουν τη δημοκρατία – εκλογές, διαβουλεύσεις και διάλογος, έλεγχοι και ισορροπίες – έχουν τεθεί σε αορίστου χρόνου αναμονή… Η Γαλλία και η Βολιβία έχουν αναβάλει τις εκλογές. Το Περού έδωσε στον πρόεδρό του νέα απεριόριστη νομοθετική εξουσία. Το Ισραήλ εντατικοποίησε κάθετα την έκταση της γενικής παρακολούθησης.”
Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αφυπνίζονται και βλέπουν πως ο κορονοϊός που χρησιμοποιείται για να περιορίσει τις ελευθερίες σε όλο τον κόσμο – είναι ψεύτικος. Ο Δρ Σκοτ Γιένσεν (Dr. Skott Jensen), ένας Ρεπουμπλικανός Πολιτειακός Γερουσιαστής από τη Μινεσότα, για παράδειγμα, λέει πως οι γιατροί έχουν διαταγή από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να κατονομάζουν όλους τους θανάτους ως θανάτους από τον «κορονοϊό».



Ένας γιατρός της CIA μας έστειλε το ακόλουθο:
“Ο Κορονοϊός προήλθε από την πόλη της Wuhan στην Κίνα και τώρα έχει φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αλλά αυτός ο ιός δεν έχει φτάσει το Πεκίνο, την πρωτεύουσα της Κίνας, και στην οικονομική-πρωτεύουσα Σανγκάη δίπλα στη Wuhan, γιατί…;
Το Πεκίνο είναι η πόλη που ζουν όλοι η ηγέτες της Κίνας. Η στρατιωτική ηγεσία ζει εκεί, αυτοί που έχουν τη δύναμη στην Κίνα ζουν εκεί και δεν υπάρχει «κλείσιμο» (lock-down) στο Πεκίνο! Είναι ανοιχτό! Ο κορονοϊός δεν έχει επίδραση εκεί…! *Γιατί…;”
Όπως σημειώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, το εργαστήριο του βιολογικού όπλου στο επίκεντρο του «κορονοϊού», ανήκει στο Ίδρυμα Σόρος, που είναι προμετωπίδα του Ρόθτσιλντ. Ενημερώσαμε τους Κινέζους πως η προέλευση του κορονοϊού εντοπίστηκε στις εγκαταστάσεις τους στην οδό «Gaoxin 666» στη Wuhan της Κίνας.
Το γεγονός ότι αυτή η πληροφορία δε βρίσκεται στην πρώτη σελίδα των κινεζικών εφημερίδων λέει πολλά.
Ο λόγος, προφανώς, είναι πως υπήρξαν μυστικές επικοινωνίες την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ των Ρόθτσιλντ και των Κινέζων, σύμφωνα με πηγές από την Ασιατική Μυστική Κοινωνία (Asian Secret Society). Οι Ρόθτσιλντ είπαν πως έχουν συσκευές στη Ρωσία που στοχεύουν την Κίνα. Οι Κινέζοι απάντησαν λέγοντας ότι αν υποστούν και άλλο πλήγμα, θα αντεπιτεθούν αφανίζοντας  την Ελβετία και το Ισραήλ. Αντί για πόλεμο, προσφέρθηκαν να πουλήσουν στους Ρόθτσιλντ 1.000 τόνους χρυσού και περιμένουν ακόμη επίσημη απάντηση. Οι Ασιάτες ξεκαθάρισαν πως η παρούσα κατάσταση δε μπορεί να λυθεί με βία, μόνο με συνεργασία. Ο Κινέζος πρέσβης στις ΗΠΑ Cui Tiankai λέει:
“Ας εργαστούμε όλοι μαζί για να ανταποκριθούμε σε αυτή την παγκόσμια κρίση, να σώσουμε ανθρώπινες ζωές, να σώσουμε το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας και να σώσουμε το μέλλον της παγκόσμιας κοινότητας. Αυτό είναι το ύψιστο καθήκον μας.”
Ο Cui κάνει έκκληση για “ένα νέο και αποτελεσματικό παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα… βασισμένο σε αμοιβαίο σεβασμό και… πλήρη αναγνώριση της πολυπολιτισμικότητας.”
Τα Ηνωμένα Έθνη το λιγότερο που θα κάνουν θα είναι να αναδομηθούν ριζικά κάτω από ένα βελτιωμένο κυβερνητικό σύστημα. Αυτή τη στιγμή έχουν ξεμείνει από κονδύλια. “Καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν χρήματα καθ΄οδόν, αν και δεν έχουν επισήμως εισπραχθεί”, είπε την περασμένη εβδομάδα ο Stéphane Dujarric, εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.
Οι Ασιάτες και αυτοί λαμβάνουν πλέον ισχυρότερα μέτρα λόγω της τρομολαγνείας του κορονοϊού. Αυτός είναι ο λόγος που “Τουλάχιστον 266 άνθρωποι έχουν συλληφθεί σε 10 ασιατικές χώρες για ανάρτηση πληροφοριών σχετικών με τον κορονοϊό, από την Ταϊλάνδη έως την Ινδία και τη Μογγολία, σύμφωνα με αναφορές του Συνδέσμου Ελεύθερου Τύπου (AFP) με βάση την Ιταλία.”
Η Ασιατική Μυστική Κοινωνία (Asian Secret Society) λέει πως τα μέλη της τώρα συμπεραίνουν ότι ο κορονοϊός είναι ψεύτικος. Ωστόσο, οι ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις 5G είναι η αληθινή απειλή, οπότε αυτό και αντιμετωπίζουν. Όσοι από εσάς ακόμη δεν κατανοείτε πως η απειλή 5G δεν είναι «ψευτο-ειδήσεις», παρακαλώ δείτε αυτό το άρθρο που υποστηρίζεται από 100 περίπου επιστημονικές μνείες:
Οι πηγές από την ΜΙ6 αναφέρουν:
“Βλέπουμε το όλο αυτό θέμα ως υβριδική εχθροπραξία ενάντια στις εθνοπολιτείες του κόσμου, «καταρρίπτοντας» λοιπόν τον Πρωθυπουργό – εκτελεστικό ηγέτη της Μεγάλης Βρετανίας, οι υπόλοιποι ηγέτες του κόσμου θα πρέπει να κινητοποιηθούν, πράγμα που κάνουν τώρα, κ.λπ.”
Με άλλα λόγια, ίσως προσομοίωσαν τη μόλυνση του Τζόνσον από κορονοϊό, ώστε επιτυχώς να τρομάξουν άλλους ηγέτες κρατών και να τους ωθήσουν σε δράση.
Στην Ιαπωνία, ο στρατός ετοιμάζεται να αναλάβει δράση ενάντια στο δόλια τοποθετημένο καθεστώς του σκλάβου Πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε, επειδή προωθεί τη 5G και προκαλεί κατάρρευση στην οικονομία μέσω της ψεύτικης πανδημίας, λένε ιαπωνικές πηγές από την προσφιλή στον Αυτοκράτορα δεξιά πτέρυγα.
Εντωμεταξύ, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αφυπνίζονται σχετικά με την ψευδή πανδημία, υπάρχουν ενδείξεις του προγράμματος ολογραμμάτων Μπλε Ακτίνα (Blue Beam) σε όλο τον κόσμο. Πάρα κάτω θα δείτε παραδείγματα από την Ινδονησία, το Ισραήλ και διάφορες περιοχές των ΗΠΑ. Κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά γιατί μπορεί να υπάρξει σόου – σύντομα – στον ουρανό πάνω και από εσάς. Αυτό είναι ένα μικρό μέρος από το ψεύτικο πάρτι του Τέλους των Καιρών που οργανώνεται και υλοποιείται, συμφωνούν πολλαπλές πηγές.









Σημειώνουμε επίσης πως το κλείσιμο των περισσότερων μη-απαραίτητων εμπορικών δραστηριοτήτων είναι ήδη ευλογία για τη φύση. Μπόρεσα να τραβήξω την ακόλουθη φωτογραφία στο τοπικό μου πάρκο:


bird-300x225.jpg

Στόχος είναι να έχουμε έναν κόσμο γεμάτο αρμονία με τη φύση, όπου ο καθένας θα έχει ένα υγιές κι ευτυχισμένο επίπεδο διαβίωσης. Αυτός ο πλανήτης μπορεί να γίνει ένας παράδεισος που προορίζεται για όλους, περιλαμβάνοντας αθάνατο πνεύμα για όσους το επιθυμούν. Να θυμάστε πως ακόμη κι αν η ανθρωπότητα νικά αυτή τη στιγμή, η μάχη για τον πλανήτη Γη δεν έχει τελειώσει. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε το ρόλο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters