Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΜΣΕΝ-ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!



Στη Ιαπωνία το 1967 η εταιρεία Nippon ανέπτυξε σε όλη την χώρα ένα δίκτυο τηλεφωνίας σε συχνότητες στην περιοχή των 800 Mεγαχέρτζ (MHz).

Το 1969 η εταιρεία Bell Systems παρείχε δίκτυο κινητών επικοινωνιών στο ευρύ κοινό ,που λειτουργούσε σε συχνότητες στα 450 MHz και με δυνατότητα πραγματοποίησης μεταπομπών (HANDOVERS) για πρώτη φορά.

Το 1970 , η FCC καταχώρησε 75 MHz στην ζώνη από 800 MHz ως 900 MHz για την χρήση των συστημάτων υψηλής χωρητικότητας .

Το 1973 η εταιρεία Motorola παρουσίασε το πρώτο κινητό τηλέφωνο που μπορούσε να κρατηθεί με το ένα χέρι.

Τα δίκτυα 3ης γενιάς λειτουργούν σε υψηλότερα συχνότητες από τα GSM (2100 MHz συγκριτικά με το 900/1800 MHz του GSM και έτσι τα ραδιοκύματα που εκπέμπουν καλύπτουν συγκριτικά μικρότερες αποστάσεις στο χώρο.

Αυτά τα πρότυπα ισχύουν σε μεγάλο βαθμό και ως τις μέρες μας, για τους κατόχους κινητών τηλεφώνων (cellular) και αυτά τα κινητά τηλέφωνα εκπέμπουν σε ένα εύρος ραδιοσυχνοτήτων που κυμαίνονται σε όσα MHz λειτουργεί η γενιά της κυψέλης του παρόχου!.

ΟΙ ΚΑΤΑΚΟΠΟΙ ... ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ !!!

Κάθε μυστική υπηρεσία διαθέτει τμήμα Κατασκοπείας για να ελέγχει τους "εχθρούς" της πατρίδας της! Η ίδια μυστική υπηρεσία διαθέτει και τμήμα αντικατασκοπείας με σκοπό να μην μπορούν οι "εχθροί" σου να κατασκοπεύουν τη χώρα σου! Επίσης, υπάρχει και μια τρίτη υπηρεσία που ελέγχει αν λειτουργούν σωστά οι άλλες δύο και δεν έχουν διαβρωθεί ! Σε πολλές χώρες, υπάρχει επιπλέον της υπηρεσίας κατασκοπίας που υπάγεται σε πολιτική εποπτεία και ακόμη μία που λειτουργεί για λογαριασμό του Εθνικού Στρατού!

Στην Ελλάδα εκτός της ΕΥΠ που έχουμε και τους ... ατσίδες που είναι εκεί μέσα (οι οποίοι μάλιστα συνδικαλίζονται κιόλας λες και πρόκειται για υπαλλήλους ΔΕΚΟ), έχουν δηλώσει μόνιμη παρουσία, πάνω από είκοσι μυστικές υπηρεσίες σύμμαχων χωρών ! Και είτε διαθέτουν ολάκερα γραφεία με προσωπικό, (βλέπε CIA) είτε σταθμάρχες (βλ. Μοσάντ) είτε έχουν μια πιο διακριτική παρουσία, σε γνώση πάντα και σε συνεννόηση με την εκάστοτε Κυβέρνηση!!!

Συνεπώς, έχουμε 20 υπηρεσίες με τουλάχιστον 40 κλάδους(!) (είναι αρκετά παραπάνω από 40), που βρίσκονται στην Ελλάδα και μπορούν να κατασκοπεύουν ... ελεύθερα , στόχους που κινούνται στην Ελληνική Επικράτεια και κάθε ένας από αυτούς μπορεί να κατέχει (εντελώς) ελεύθερα ένα "βαλιτσάκι" που μπορεί να "διεισδύσει" στα εύρη των εκπομπών κινητής τηλεφωνίας! Αν δεν το έχει, μπορεί να το αγοράσει ελεύθερα από την εγχώρια αγορά ή να το ενοικιάσει κιόλας!!!

Φυσικά υπάρχουν και οι ... "παράνομοι" κατάσκοποι που λειτουργούν εν αγνοία της πολιτείας (λέμε τώρα)!!!

Παράλληλα, (κι εδώ είναι το πιο εξοργιστικό στο σκεπτικό μου) κάποιες χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία , η Ιταλία ,η Γερμανία και η Τουρκία που διαθέτουν κατασκοπευτικούς δορυφόρους στην περιοχή, μπορούν να κατασκοπεύουν 24 ώρες το 24ωρο, όποιον γουστάρουν χωρίς να τους παίρνει μυρουδιά κανένας! Μάλιστα, μπορούν να καταγράφουν σε όλο το φάσμα εκπομπών GSM (κινητών) και να ανιχνεύουν ραδικυμματα στον αέρα στις συχνότητες που σας περιέγραψα πιο πάνω ! Με δυνατότητα εντοπισμού ταυτόχρονα ως και 2.000 στόχων σε μια περιοχή που την ορίζουν με ακρίβεια μέσα από τον ίδιο δορυφόρο και ακολουθά τόσο τον αριθμό της κάρτας SIM όσο και το ΙΜΕΙ της συσκευής του τηλεφώνου!!!

Ειδικά όταν πρόκειται για πολίτες άλλων χωρών και όχι Ελληνες Κυβερνητικούς, τότε τα πράγματα είναι πιο απλά μιας και δεν χρειάζεται άδεια από κανέναν αλλά ούτε και μαθαίνει κανένας ότι γίνεται παρακολούθηση!!!!

Συνεπώς, εσείς τώρα τι πιστεύετε αλήθεια;

Οτι την υποκλοπή την έκανε η ΕΥΠ για λογαριασμό του Τσίπρα... (Φαντάζομαι να αντιλαμβάνεστε ότι κάτι τέτοιο θα το γνώριζαν ήδη δεκάδες ή κι εκατοντάδες άτομα που εργάζονται στις υπηρεσίες που σας προανέφερα)!

Η την υποκλοπή τελικά, την έκανε κάποιος κατασκοπευτικός κλάδος των ΗΠΑ ή της Ρωσίας, δορυφορικά και κατέγραψε άφοβα την συνομιλία και την έδωσε στα WikiLeaks;

Οποιος δεν κατάλαβε ότι η Μέρκελ, ο Ομπάμα και το ΔΝΤ αποφάσισαν να τερματίσουν την παρουσία του Ταμείου στην Ελλάδα, είτε είναι ηλίθιος είτε είναι ... ξάδερφος του Τσίπρα!

Δεν εξηγείται αλλιώς!!!

ΥΓ
Στο μεταξύ, στο Μπανανιστάν... συζητάμε αν ήταν νόμιμη ή όχι η παρακολούθηση του Τόμσεν ενώ ο Τόμσεν γνώριζε καλά ότι καταγράφουν τη συνομιλία του με την Βελκουλέσκου! Οπως γνώριζε ότι στην Ελλάδα, ως επικυρίαρχος, δεν θα έχει καμιά απολύτως ποινική συνέπεια! Κι όποιος κατάλαβε... κατάλαβε!

Ελπίζω να βοήθησα σε αυτό!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters