Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

Οι Rothschilds βύθισαν τον Τιτανικό για να φτιάξουν την Fed;


Μία θεωρία συνωμοσία που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, συνδέει τους Rothschilds με την βύθιση του Τιτανικού, με στόχο την δημιουργία της Federal Reserve, της γνωστής και ως Fed ή αλλιώς της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ.

Την Παρασκευή κυκλοφόρησε στο twitter η ασπρόμαυρη φωτογραφία τριών ανδρών, επιβατών του Τιτανικού στο παρθενικό, πρώτο και τελευταίο του ταξίδι.
titanic_2.JPG


Σύμφωνα με την περιγραφή που ακολουθεί την φωτογραφία, οι τρεις άνδρες ονομάζονται Benjamin Guggenheim, Isa Strauss (το πραγματικό του όνομα ήταν Isidor Straus), και David Astor και ήταν τρεις εκατομμυριούχοι της εποχή που πέθαναν στο ναυάγιο του Τιτανικού.

Η τραγική ιστορία των τριών αρχών αρχίζει να μπερδεύεται και να περνά στην σφαίρα της συνωμοσίας, όταν κάτω από τα τρία ονόματα αναφέρεται πως οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες ήταν αντίθετοι στην δημιουργία της Fed με την Κεντρική Αμερικανική Τράπεζα, να ανοίγει τελικά το 1913, ένα χρόνο μετά τον χαμό τους το 1912.

Σύμφωνα με έρευνα του Bussiness Insider στο διαδίκτυο, σε διάφορα σάιτ φιλοξενείται η έκδοση εκείνη της ιστορίας, που εμπλέκει το ναυάγιο με την δημιουργία της Fed.

Mάλιστα σε βίντεο στο YouTube σημειώνεται η ύπαρξη βιβλίου, το οποίο, όπως σημειώνεται, δημοσιεύτηκε 14 χρόνια πριν την βύθιση του Τιτανικού, όμως περιέγραφε ακριβώς την καταστροφή.

Σύμφωνα με το βίντεο, έως τον Απρίλιο του 1912 όλες οι αντίθετες πλευρές στην δημιουργία της Fed είχαν "εξαφανιστεί" ενώ τον Δεκέμβριο του 1913 γεννήθηκε η Federal Reserve.

Άλλη θεωρία συνωμοσίας εμπλέκει το Τάγμα των Ιησουιτών με την βύθιση του Τιτανικού, ενώ άλλη αναφέρει ότι ο J.P. Morgan, κανόνισε να είναι πάνω στο πλοίο οι τρεις άνδρες, ο χαμός των οποίων, όπως υποστηρίζει η θεωρία, οδήγησε στην δημιουργία της Fed.

Ο Morgan, το όνομα του οποίου πήρε η διάσημη έως τις μέρες μας τράπεζα που ίδρυσε, κατείχε την International Mercantile Marine, η οποία είχε την White Star Line, η οποία με την σειρά της κατείχε τον Τιτανικό.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters