Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

«1453»: Το ειδικό σχέδιο της Τουρκίας για τον Έβρο – Τι προβλέπει


Έλληνες στρατιώτες στα σύνορα στον Έβρο
Ο τουρκικός στρατός εφαρμόζει ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία «1453» - έτος άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Επιχείρηση με την κωδική ονομασία «1453» - έτος άλωσης της Κωνσταντινούπολης – πραγματοποιεί στην περιοχή του Έβρου η Τουρκία, εν μέσω του τεταμένου κλίματος στα ελληνοτουρκικά σύνορα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Hurriyet», οι τουρκικές δυνάμεις εφαρμόζουν ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο στην περιοχή, το οποίο φέρει την ονομασία «1452».


Το επίμαχο σχέδιο περιλαμβάνει πτήσεις και εναέριες περιπολίες από μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τύπου «Bayraktar TB2», με στόχο την αποτροπή ενδεχόμενων επαναπροωθήσεων εκ μέρους των ελληνικών αρχών.
Τα τουρκικά drone, συγκεκριμένα, εντοπίζουν το σημείο, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι επαναπροωθήσεις, και άμεσα ενημερώνουν τις επίγειες τουρκικές δυνάμεις, οι οποίες αναλαμβάνουν – στη συνέχεια – το έργο της αποτροπής των ελληνικών κινήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνοτουρκική μεθόριος βρίσκεται στα «κόκκινα» από τις 28 Φεβρουαρίου του 2020, όταν ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται μετανάστες και πρόσφυγες, με στόχο να διέλθουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη.


Η ελληνική κυβέρνηση, από την πρώτη στιγμή, έκλεισε τα σύνορα, μην επιτρέποντας τη διέλευση των μεταναστευτικών ροών. Μάλιστα, κατά περιόδους, δεν λείπουν και οι στιγμές έντασης, με δακρυγόνα, πετροπόλεμο, χημικά, φωτιές, ακόμη και απόπειρες καταστροφής του φράκτη.
Η τουρκική κυβέρνηση δε, κάνει λόγο για «νεκρούς πρόσφυγες από ελληνικά πυρά», κάτι το οποίο έχει κατηγορηματικά διαψεύσει η Αθήνα.

https://sputniknews.gr

https://greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters