Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ετοιμάζονται για απαγόρευση κυκλοφορίας των Ελλήνων αλλά μεταφέρουν χιλιάδες παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα!

Η χώρα καταρρέει οικονομικά και κοινωνικά λόγω του κορωνοϊού και του γενικού «lockdown» στο οποίο αναμένεται να προστεθεί και απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών και στην κυβέρνηση έκριναν σωστό να μεταφέρουν εκατοντάδες παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα!
Δύο επιβατικά πλοία της εταιρίας Sea Jets ναύλωσε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με σκοπό τη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων από τα νησιά προς την ηπειρωτική Ελλάδα.

Πρόκειται για τα πλοία Aqua Blue και Superjet, τα οποία θα μεταφέρουν μετανάστες και πρόσφυγες από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, της Δωδεκανήσου, αλλά και της Κέας, σύμφωνα με το cyclades24.gr
Εν ολίγοις τι έχουμε εδώ; Οι Έλληνες δεν θα μπορούν να περπατούν ελεύθερα στην χώρα τους και θα είναι έγκλειστοι, ενώ χιλιάδες αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες θα μπορούν πλέον να κάνουν «βόλτες» στην ελληνική επικράτεια και μάλλον «μόνιμες».
Τα δρομολόγια ήδη ξεκίνησαν από το βράδυ της Πέμπτης.
Συγκεκριμένα, έως και την Κυριακή 22 Μαρτίου πρόκειται να εκτελεστούν τα παρακάτω δρομολόγια:
Λαύριο – Σάμος – Χίος – Λέσβος – Καβάλα (Aqua Blue)
Καστελόριζο – Ρόδος – Σύμη – Κως – Ραφήνα (Superjet)
Ραφήνα – Λέρος – Κάλυμνος – Κως – Ραφήνα (Superjet)
Οι παράνομοι μετανάστες οι οποίοι πρόσφατα έφτασαν στην Κέα, θα απομακρυνθούν με δρομολόγιο προς το λιμάνι της Καβάλας.
Το πλοίο και η ημερομηνία του δρομολογίου θα καθορισθούν τις επόμενες ημέρες, μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των μεταναστών και όλα τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία διαδικαστικά στάδια για τη μεταφορά τους.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters