Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Αυτή είναι μια δημόσια ανακοίνωση από το Q + Anon.

Ενημέρωση INTEL (Real News) μέσω email - Coronavirus (COVID-19) Πανδημία - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ - "ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ"
.
56,000 αμερικανικά στρατεύματα βρίσκονται στην Ευρώπη μαζικά συλλαμβάνοντας την Cabal
Έκανε επιδρομή στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στο Μανχάταν.
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει στην Αμερική και οι αριθμοί σύλληψης αναμένεται να χτυπήσουν 540,000. (εκατομμύρια παγκοσμίως)
Συνελήφθη ο παιδεραστής John Podesta.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft παραιτήθηκε.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Disney παραιτήθηκε.
CEO του Tinder... Μεντεσέ... OkCupid... Match... όλα παραιτήθηκαν.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hulu παραιτήθηκε.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MedMen παραιτήθηκε.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της L brands όπως η Victoria Secret Bath & Body Wor
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Salesforce παραιτήθηκε.
Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Harley Davidson.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IBM παραιτήθηκε.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της T Mobile παραιτείται.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LinkedIn παραιτείται.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mastercard παραιτείται.
Τα χρηματιστήρια καταρρέουν.
Οι αγορές κρυπτογραφίας καταρρέουν.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟ
Ο Q δημοσίευσε σήμερα δηλώνοντας ότι είναι "ώρα για πάμε".
"Rig for Red" σημαίνει τα στρατεύματα μετάβαση στα κόκκινα φώτα στα αξιοθέατα και τον εξοπλισμό τους ακριβώς πριν επιτεθούν στον εχθρό. (για να μην τους δει ο εχθρός να έρχονται)
Αυτό σημαίνει μαζικές συλλήψεις και γνωρίζουμε ότι αυτό θα συμβεί σε όλο τον κόσμο, οπότε χρειάζονταν "κάλυψη" για να περιορίσουν τα ταξίδια και να προετοιμαστούν οι άνθρωποι να έχουν διακοπή στις προμήθειες ενώ συμβαίνουν οικονομική επαναφορά και οι συλλήψεις. Ο Πρόεδρος Τραμπ προσπαθεί να πει στους Αμερικανούς να είναι προετοιμασμένοι με το πρόσχημα πανδημίας.
Το χρηματιστήριο πρέπει να προσαρμοστεί προς τα κάτω για να κάνει μια πλήρη επαναφορά και να μας μεταφέρει σε ένα χρυσό νόμισμα και να απαλλαγούμε από την Fed. Το χρηματιστήριο έχει φουσκώσει εσφαλμένα εδώ και λίγο καιρό.
Ο ΙΟΣ είναι η τέλεια "κρίση" για να δουλέψει πολύ. Τα ταξίδια πιθανότατα θα κλείσουν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και ίσως όλα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια να κλείσουν ώστε τα παιδιά να είναι ασφαλή με τους γονείς τους όταν γίνουν οι συλ Θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμη και περίοδο γάμου για να καταστείλουμε τις ευκαιρίες για λεηλασίες και ταραχές.
Κρατώντας τους ανθρώπους μακριά από μεγάλα πλήθη ελαχιστοποιεί ψεύτικες σημαίες, μαζικούς πυροβολισμούς ή άλλα καταστροφικά γεγονότα. Δεν μπορώ να πυροβολήσω στο σχολείο αν τα παιδιά δεν είναι στο σχολείο.
Έχοντας την κρίση του ΙΟΥ επιτρέπει στον Πρόεδρο να κλείσει τα σύνορά μας ώστε η Εσωτερική Ασφάλεια και ο στρατός μας να επικεντρωθούν στην
Ο Πρόεδρος είπε ότι όλα με το βιογραφικό θα τελειώσουν τον Απρίλιο. Το είπε γιατί ξέρει 'είναι ψεύτικο' και σκοπεύουν να αναλάβουν δράση τον Μάρτιο... Και μέχρι τον Απρίλιο θα ενημερωθεί το αμερικανικό κοινό για το τι έχει συμβεί και γιατί.
Η Ινδία είχε μια " γεμάτη γιορτή όταν επισκέφθηκε ο Πρόεδρος. Είναι επειδή έχει κάνει συμφωνία με την Ινδία για να αρχίσει να παράγει πολλά από τα πράγματα που είχαμε την Κίνα να παράγει (φθηνά) και θα βοηθήσει την Ινδία πολύ. Πολλοί πιστεύουν ότι ο ηγέτης της Κίνας είναι στο κόλπο με τον Τραμπ.
Όταν ο Τραμπ επισκέφθηκε την Κίνα, μεταφέρθηκε στην Απαγορευμένη Πόλη και αυτό δεν έχει γίνει ποτέ με άλλον παγκόσμιο ηγέτη. (πιθανόν να έχει πλήρη ιδιωτική ζωή στο σχεδιασμό) και η Κίνα έχει ένα βαθύ κράτος. Συνεργάζονται με τους κακούς ηθοποιούς της CIA και του Deep State. (Κλίντον, Μπιντενς, Ρόμνεϊ, Φάινστάιν και άλλοι)
Ο Doug Collins, ο Matt Gaetz, ο Ted Cruz, ο Mike Pence, ο Mike Pompeo και ο Mark Meadows υποτίθεται ότι εκτέθηκαν Ποιος καλύτερος τρόπος να εξηγήσεις την επερχόμενη απουσία τους στην Ουάσινγκτον από την καραντίνα στα σπίτια Ο Q μας είπε ήδη όταν γίνουν οι μαζικές συλλήψεις, ο Πρόεδρος θα είναι ασφαλής εκτός χώρας.
Το AF1 μπορεί να πετάει συνεχώς (εάν χρειαστεί) επειδή μπορεί να ανεφοδιαστεί στον αέρα. Ο Πρόεδρος Τραμπ παίρνει τα σημερινά και μελλοντικά μέλη του υπουργικού συμβουλίου μαζί του στο AF1 για να τους κρατήσει μακριά από τον κίνδυνο. (δεν θα ειδοποιήσει κανέναν ότι τους παίρνει όλους μαζί του)
Ήδη ανακοίνωσε ότι ο Μαρκ Μέντοους θα είναι ο νέος του Επιτελάρχης.
Τα "κέντρα καραντίνας" έχουν στηθεί όλα σε περιοχές όπου η συγκέντρωση σφραγισμένων κατηγορητηρίων είναι η υψηλότερη. Αυτό εξηγεί γιατί υπάρχει "συρματόπλεγμα λοξό προς τα μέσα" σε ένα κέντρο καραντίνας που φαίνεται σε ένα βίντεο. Αυτά θα είναι 'κέντρα κράτησης για τους πολλούς εγκληματίες και προδότες'. Μπορεί ακόμη και να δημιουργηθούν ως φυλακές με τον καθαρό αριθμό τους.
Η GITMO είχε αναβάθμιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που ολοκληρώθηκε. Ένας νέος επικεφαλής δικαστής στάλθηκε στο GITMO. Υπήρχε μεγάλη ποσότητα των στρατευμάτων μας που στάλθηκαν στο GITMO για 2 χρόνια αποστολή το περασμένο καλοκαίρι. Ξοδεύτηκαν εκατομμύρια για την αναβάθμιση των κτιρίων της Δικαιοσύνης και των δικηγόρων στο GITMO και μιας άλλης στρατιωτικής βάσης στις ΗΠΑ.
Πιστεύεται ότι ο Τραμπ, ο στρατηγός Kelly και ο στρατηγός Μάτις δεν είναι σε άσχημους όρους. Μπορεί όλα να είναι μια πράξη να τους βγάλουμε από την Ουάσιγκτον και να τους επιτρέψουμε να πετάξουν κάτω από το ραντάρ ώστε να μπορούν να είναι στο GITMO και στις άλλες βάσεις για να ετοιμαστούν τα πάντα για τα στρατιωτικά δικαστήρια
Το ίδιο ισχύει και για τις συνεδρίες. Τα ξέρει όλα επειδή ήταν AG ενώ οι έρευνες συνέβαιναν και σφραγίστηκαν κατηγορίες. Πιθανότατα αποσύρθηκε από την έρευνα της Ρωσίας για να μπορέσει να επικεντρωθεί στις υπόλοιπες έρευνες και σφράγισε κατηγορίες. Υποτίθεται ότι έφυγε με κακούς όρους με τον Πρόεδρο, αλλά πιθανόν να δουλεύει υπό το ραντάρ από τότε που έφυγε από την Ουάσιγκτον για να τα ετοιμάσει όλα.
Ο Τραμπ έχει αντικαταστήσει πολλούς από τους δικαστές του Ομπάμα και άλλους που δεν θα έκαναν το σωστό όταν συμβαίνουν οι μαζικές συλλήψεις. Αυτό πήρε πολύ χρόνο για να επιβεβαιωθούν και να τοποθετηθούν στρατηγικά εκεί που θα χρειαστούν. Έχει την πλειοψηφία του Σκότου.
Ο δικαστής Ρόμπερτς είναι σε μεγάλο κίνδυνο. Είτε θα αντικατασταθεί από άλλη Συντηρητική Δικαιοσύνη... είτε θα του δοθεί συμφωνία. (Να συνεργαστούμε με την δικαιοσύνη που αποδίδεται στους εγκληματίες και προδότες της κυβέρνησής μας)
Υπήρξαν πολλές μετακινήσεις Εθνοφρουράς και στρατιωτικού εξοπλισμού υπό το πρόσχημα κράτους έκτακτης ανάγκης για το βιογραφικό. Μπαίνουν στη θέση τους για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση οποιασδήποτε αστικής αναταραχής που μπορεί να συμβεί για τις συλλήψεις ομάδων. (όπως ο ΑΝΤΙΦΑ)
Το διαδίκτυο (τουλάχιστον όλα τα social media) πιθανότατα θα σκοτεινιάσει. (γι ' αυτό μην πανικοβάλλεστε) Δεν θα είναι για πάντα. Δοκίμασαν να κατεβάσουν συγκεκριμένες πλατφόρμες και υπηρεσία κινητών κάνα δυο φορές. Οι δορυφόροι της CIA έχουν κλείσει, οπότε τυφλώθηκαν.
Η Gina Haspel ήταν στην τελευταία διεύθυνση SOTU χαμογελώντας αυτί με αυτί. Οι διευθυντές της CIA σπάνια, αν ποτέ, παρακολουθούν διευθύνσεις SOTU.
Η Βασίλισσα της Αγγλίας κλειδώθηκε έξω από το κάστρο του Γουίντσορ για λίγο την Παρασκευή για πρώτη φορά. Ήταν ένας δείκτης για να πω στους ακόλουθους Q ότι ήρθε η ώρα.
Μια ανάρτηση Q από τον Σεπτέμβριο του 2018 διαβάστε:
Κάστρο Κλείδωμα.
Q Q Q Q
Στη συνέχεια, διάβασε:
Πανικός στο Ηνωμένο Βασίλειο
Πανικός στην Ουάσιγκτον
Πανικός στο Ηνωμένο Βασίλειο
Πανικός στην Ουάσιγκτον
Q Q Q Q
Π πατριώτες
Α ρε
N ow
Ι Ι Κ Α Ν
C ontrol στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ουάσιγκτον
" Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται. Τίποτα " - Q
Ο Τραμπ φόρεσε φωτεινή κίτρινη γραβάτα στην Ινδία και σήμερα στη συνέντευξη τύπου του βιογραφ Μας λέει ότι δεν υπάρχει ιός γιατί έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με τη ναυτική σημαία που αντιπροσωπεύει το σκάφος δεν έχει μολυσμένους ανθρώπους επί του σκάφους. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ. Κάθε κράτος που αναφέρει τις περισσότερες περιπτώσεις και τους θανάτους είναι όλα τα Άσυλο που διοικούνται από Δημοκράτες κακούς ηθοποιούς σε μια προσπάθεια να πάρουν χρηματοδότηση για τον ιό από τότε που ο Τραμπ έχει κόψει οποιαδήποτε ομοσπονδιακά κονδύλια για τα Άσυλα
Το βλέπεις τώρα;
Ο Τραμπ και ο Πενς πετάνε παντού, παρακολουθούν ομαδικές εκδηλώσεις, αγκαλιάζουν ανθρώπους, χειραψίες. Δεν ανησυχούν επειδή ο Cvirus είναι ψεύτικος.
- Να είστε έτοιμοι για στρατιωτικό νόμο
- Να είστε έτοιμοι να κλείσουν τα σχολεία
- Να είστε έτοιμοι να περιοριστούν τα ταξίδια
- Να είστε έτοιμοι να πέσει το ίντερνετ
- Να είστε έτοιμοι με προμήθειες για να περάσετε μέχρι να τελειώσετε
- Να είστε έτοιμοι να πείτε σε όλους πανικοβάλλονται όταν συμβεί ότι είναι όλα προγραμματισμένα
Ανώνυμοι
ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters