Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ε, όχι και να ζητούν την Ακρόπολη! Γράφει ο NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Εδώ και πάρα πολλούς μήνες, ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, αν και όχι με θετικό τρόπο. Ο Πρωθυπουργός δέχεται βομβαρδισμό αιτημάτων για συνεντεύξεις σε ξένα ΜΜΕ, ως ο πολιτικός που ηγείται μιας χώρας στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Κάθε συνέντευξη την οποία παραχωρεί ωστόσο, βγάζει και μια, μικρή ή μεγαλύτερη είδηση. Όπως για παράδειγμα το περιεχόμενο όσων είπε στην ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera», όπου εμφανίστηκε στα όρια της αγανάκτησης, για τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται στην Ελλάδα, προκειμένου να προσφέρει ως εγγύηση για τα δάνεια, ακόμη και… μνημεία ή νησιά. «Θέλω να αναφερθώ σε ένα σημείο, που είναι πολύ ευαίσθητο για μας. Το να μας ζητούν ένα νησί ή ένα μνημείο ως εγγύηση, είναι σχεδόν προσβολή. Ο κόσμος περιμένει ότι ο λόγος και οι πράξεις μας θα αποτελέσουν επαρκή εγγύηση», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, στα πρόθυρα της αγανάκτησης για δημοσιεύματα ξένων ΜΜΕ, που ζητούν από την Ελλάδα να υποθηκεύσει ακόμη και την Ακρόπολη…
Ο Πρωθυπουργός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι οι ιδιωτικοποιήσεις θα αποτελέσουν πλέον την αιχμή του δόρατος της πολιτικής της Κυβέρνησης, στην προσπάθειά της να βρεθούν χρήματα, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να καταφέρει η Ελλάδα να επιστρέψει στις αγορές το 2012, έστω και μερικώς.
Εκεί πάντως που ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν κατηγορηματικός, ήταν για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, ή εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Δυο «όχι», χωρίς πολλές περιστροφές.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/05/n_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters