Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

750 Μουσουλμάνοι θα εγκατασταθούν σε γερμανικό χωριό 102 κατοίκων…






«Η Γερμανία το 2020 θα έχει 20 εκατομμύρια μουσουλμάνους- τέλος στον γερμανικό εθνικισμό»
Νοέμβριος 1, 2015.
Το γερμανικό χωριό Σούμτα που βρίσκεται στην Ανατολική Γερμανία και το οποίο έχει 102 κατοίκους θα φιλοξενήσει 750 μετανάστες μουσουλμανικής πίστης, σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times».

Αρχικά ο κοινοτάρχης, Christian Fabel, είχε εκλάβει την απόφαση των προϊσταμένων του ως αστείο, αλλά γρήγορα αποδείχθηκε ότι το αστείο ήταν ένα τραγικό γεγονός.
«Είναι αδιανόητο ένα τόσο μικρό, απομονωμένο χωριό να δεχθεί μετανάστες 10 φορές του πληθυσμού του», είπε η σύζυγος του κοινοτάρχη, η οποία, επίσης, δεν πίστευε στην ειδοποίηση για τον ερχομό των μεταναστών.
Αλλά τη Δευτέρα (αύριο) καταφθάνουν οι πρώτοι μετανάστες που θα φιλοξενηθούν σε άδεια οικήματα.
Στο χωριό αυτό δεν υπάρχουν, ούτε καταστήματα, ούτε σχολεία, ούτε αστυνομικό τμήμα και το αποχετευτικό σύστημα του δεν αντέχει για χίλιους κατοίκους.
«Δεν έχουμε τη στοιχειώδη υποδομή για τον αριθμό αυτών των ανθρώπων», παραπονέθηκε ο κοινοτάρχης.
Δημοσίευμα από την ίδια πηγή σημειώνει ότι σε μια πενταετία, δηλαδή το 2020, η Γερμανία θα έχει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια μουσουλμάνους, ένα ισχυρό ‘χαρτί’ κατά του γερμανικού εθνικισμού. 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/11/750-102.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters