Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Λέτε, το πειραματόζωο να αντιδράσει και να διακοπεί το πείραμα;


Γράφει ο Μάγια

Κι άλλο αίμα θέλουν τα «βαμπίρ» της Τρόικας. Σύγχρονο Νταχάου φαντάζεται την Ελλάδα το Δ΄ Ράιχ μετά την επικείμενη νέα λεηλασία των εισοδημάτων των Ελλήνων, τη νέα οικονομική και κοινωνική σταύρωση του λαού μας.

Οι τρεις σωματοφύλακες του Μνημονιακού εφιάλτη αναβάλλουν την ανακοίνωση προειλημμένων αποφάσεων, ώστε να διαχειριστούν επικοινωνιακά την πολιτική αφερεγγυότητά τους, καθώς πολιτεύονται εκτός προεκλογικών δεσμεύσεων και εκτός προγραμματικών δηλώσεων.

Πλανώνται πλάνην οικτράν αν πιστεύουν ότι με τέτοιου είδους τερτίπια θα εξαπατήσουν εκ νέου τους πολίτες. Τα σκληρά μέτρα που έρχονται θα τους φέρουν ακόμη περισσότερο
αντιμέτωπους με την κοινωνία.

Ηδη, ένα πολύ μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού ακροβατεί ανάμεσα στην επιβίωσή του και την απόλυτη καταστροφή. Τα περιθώρια αντοχής των Ελλήνων έχουν εξαντληθεί και ο περισσότερος κόσμος προσπαθεί να εξασφαλίσει τα προς το ζην μέσα σε μια εφιαλτική καθημερινότητα, που δεν αφήνει απολύτως κανένα περιθώριο ελπίδας και αισιοδοξίας.

«Όταν … οι δικαστές, που ‘ναι εκπαιδευμένοι να διατηρούν την ψυχραιμία και την νηφαλιότητα τους, φτάνουν σ’ αυτό το εκρηκτικό σημείο (με τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους), η κυβέρνηση θα πρέπει να ανησυχεί για την κοινωνική αναταραχή που έρχεται», δήλωσε η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Βασιλική Θάνου.

Λέτε; Λέτε, το πειραματόζωο να αντιδράσει και να διακοπεί το πείραμα;


http://kostasxan.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8995.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters