Κυριακή 22 Απριλίου 2018

H τράπεζα Rothschild και ο κεραυνοβόλος έρωτας του Ερντογάν για τον Τσίπρα Τον βρίσκει νέο και δυναμικό

 
Μερικά 24ωρα πριν ο Ταγίπ Ερντογάν ανακοινώσει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες η τουρκική λίρα βουτούσε στο κενό έναντι του δολαρίου και του ευρώ. Είχε διαμορφωθεί σε ιστορικό χαμηλό των 4,1550 έναντι του δολαρίου, καταγράφοντας απώλειες 8,5% από την αρχή του έτους, έναντι των 4,1166 λιρών. Έναντι του ευρώ, υποχωρούσε στο χαμηλό ρεκόρ των 5,1435 λιρών.




Λίγο μετά ο Tayyip Erdogan θα ανακοίνωνε την πρόωρη προσφυγή, μια κίνηση που δυτικά ΜΜΕ την χαρακτήρισαν κίνηση πανικού. Είναι ο ίδιος ο πρόεδρος Ερντογάν ο οποίος το βράδι του Σαββάτου 21 Απριλίου μιλώντας στο NTV θα έπλεκε το εγκώμιο του Τσίπρα ενώ θα έκανε λόγο για την ανάγκη να υπάρχει ειρήνη με την Ελλάδα. Κι όλο αυτό ενώ ο Σύριζα οδεύει σε συντριβή όπως δείχνει η δημοσκόπηση της Metron. Αιφνιδίως εμφανίζεται μια βοήθεια από τον “θανάσιμο” εχθρό, τον Τούρκο Πρόεδρο Recep Tayyip Erdogan o οποίως μιλώντας στο NTV το βράδυ του Σαββάτου θα πει:

-Χρειαζόμαστε ειρήνη με την Ελλάδα!!!

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, είναι απαραίτητη η ειρήνη με την Ελλάδα, καθώς και ότι ο ίδιος δεν θέλει άλλες εντάσεις.

“Χρειαζόμαστε ειρήνη τώρα. Εξάλλου, η ειρήνη μαζί σας, δεν είναι όπως καμία άλλη”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος. Xαρακτήρισε μάλιστα τον Τσίπρα “δυναμικό νέο”!

(Αναφερόμενος δε στον Έλληνα πρωθυπουργό, δήλωσε πως “ο νέος δυναμικός Α. Τσίπρας, επιθυμεί να κάνει ένα νέο βήμα. Στην τελευταία μου επίσκεψη διαπίστωσα παρόμοιο πνεύμα και από τον Έλληνα πρόεδρο“.)

Πλάκα μας κάνει ή μήπως ο Τσίπρας στην πρόσφατη συνομιλία με τον Τούρκο πρωθυπουργό συμφώνησε να διευκολύνει την MIT να πάρει πίσω τους 8;

Τι είναι αυτό που προκάλεσε την αιφνίδια μετάλλαξη του Ταγίπ Ερντογάν;

Οι λάτρεις των θεωριών συνομωσίας πιστεύουν ότι πίσω από τα εγκώμια του Σουλτάνου στον “δυναμικό Τσίπρα” βρίσκεται η περίφημη τράπεζα Rothschild που ανέλαβε να βγάλει την ψωροκώσταινα στις αγορές και δεν έχει ουδεμία διάθεση να επιτρέψει στον Σουλτάνο να χαλάσει το πάρτυ. Η κα Anne-Laure Kiechel για λογαριασμό της τράπεζας Rothschild είναι σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους στην περίφημη έξοδο. Εάν ο Τούρκος σουλτάνος δεν θέλει να δει την τουρκική λίρα να γίνεται θρύψαλα θα πρέπει να σταματήσει να δημιουργεί συνθήκες πολεμικής εμπλοκής με την Ελλάδα!



Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του Τούρκου προέδρου στην διάρκεια της οποίας έπλεξε το εγχώμιο του Τσίπρα και έκανε λόγο για την σημασία της ειρήνης με την Ελλάδα>



 Στο μεταξύ η πιο πρόσφατη εμφάνιση της κας Anne-Laure Kiechel, (σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους εκπροσωπώντας την τράπεζα Rothschild) ήταν στην πρώτη εκδήλωση του νεοιδρυθέντος Εμπορικού Επιμελητηρίου Ισραήλ-Ελλάδας, υπό τον επιχειρηματία κ. Σάμπυ Μιωνή, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Τελ Αβίβ.



Αλέξης Χαρίτσης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Σάμπυ Μιωνής, Πρόεδρος του Ισραηλινο- Ελληνικού Επιμελητηρίου, Νίκος Παππάς, ΥπουργόςΨηφιακής Πολιτικής, Γιώργος Τσίπρας, επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Κώστας Μπίκας,Έλληνας Πρέσβης στο Ισραήλ)



Κώστας Μπίκας, Έλληνας Πρέσβης στο Ισραήλ, Anne-Laure Kiechel ,σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους εκπροσωπώντας την τράπεζα Rothschild, Σάμπυ Μιωνής, Πρόεδρος του Ισραηλινο- Ελληνικού Επιμελητηρίου




Νίκος Παππάς,Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής – Ayoob Kara, Minister of

Communications



Αλέξης Χαρίτσης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, ΝίκοςΠαππάς, Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Yuval Steinitz, Minister of National Infrastructure, Energy and Water Resources, Γιώργος Τσίπρας, επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Σάμπυ Μιωνής, Πρόεδρος του Ισραηλινο- Ελληνικού Επιμελητηρίου




Αλέξης Χαρίτσης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, ΝίκοςΠαππάς, Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Yuval Steinitz, Minister of National Infrastructure, Energy and Water Resources

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters