Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ο ΕΜΙΡΗΣ ΕΦΥΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ... Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ, Η ΚΑΚΟΜΟΡΙΑ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ

Από τις αρχές Οκτωβρίου 2009, αμέσως μετά την υφαρπαγή της ψήφου και την ανάληψη της εξουσίας από τη συμμορία του Τζέφρι Παπανδρέου, η οικογένεια των ΜΠΕΝάκηδων του ….ΚΑΤΑΡ, παρεμβαίνει αδιάκοπα και παράνομα στη πολιτικοοικονομική ζωή του τόπου, ανούσια, απλά και μόνο για να στηρίξει φραστικά το διεφθαρμένο και σάπιο καθεστώς, αποκομίζοντας οικονομικά οφέλη.
Μέχρι πριν από λίγους μήνες, τη βρόμικη δουλειά για δήθεν επενδύσεις του Εμίρη ΜΠΕΝ του Κατάρ στη χώρα μας, την είχε αναθέσει ο Τζέφρι Παπανδρέου, στον πρώην υπουργό της χούντας του, τον Παμπούκη και στον αδελφό του Νίκο Παπανδρέου. Το να δέχεται και να φωτογραφίζεται σκυθρωπά με τον γιαλαντζί επενδυτή Μπεν του Κατάρ και να ανακοινώνει βλακωδέστατα «ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ», απ’ όσα θυμάμαι, έγινε για πρώτη φορά και εύχομαι μη σώσει να το ξανακάνει.
Από αυτόν τον τρισάθλιο ΚΑΤΑΡαμένο δίαυλο, έχουν ανακοινωθεί κατά καιρούς πολλές ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΤΑΡαμένες «επενδύσεις» μαϊμού, τυλιγμένες με μαύρο σελοφάν δηλώσεων προθέσεως!!!! Η αρχή έγινε με την «επένδυση» στο λιμάνι Αστακού. Ακολούθησαν τα ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, για να δώσουν τη θέση τους σε επενδύσεις στο πρώην διεθνές αεροδρόμιο Ελληνικού. Τέλος, προ μηνός περίπου μας τα έπρηξαν, για ….πρόθεση της «οικογένειας» των ΜΠΕΝάκηδων του Κατάρ, να συμμετάσχει σαν κύριος μέτοχος, στη τράπεζα που θα προκύψει, από την φημολογηθείσα συγχώνευση της ALPHA BANK με την EUROBANK και ενώ ο βασικός μέτοχος της EUROBANK, ο Λάτσης, δεν έχει πει τίποτα απολύτως για το ….ιστορικό γεγονός!!!! Και για τη περίσταση αυτή, σας εμφάνισα τις δύο τράπεζες με αναπηρικά μπαστούνια σε προγενέστερη ανάρτηση!!!
Αυτά τα παραμύθια έβγαιναν στην επιφάνεια, κάθε φορά που μεγάλοι ξένοι, πραγματικοί βιομηχανικοί-αναπτυξιακοί επενδυτές, αποκαλούσαν τον εκάστοτε «Έλληνα» πρωθυπουργό ψεύτη και κλέφτη, όταν δέχονταν οχλήσεις, για να ενδιαφερθούν και να επενδύσουν στην Ελλάδα. Τις αμέσως προηγούμενες μέρες, γίναμε θεατές και ακροατές, του δημόσιου διασυρμού του Τζέφρι Παπανδρέου, από τον πρόεδρο των Γερμανών Βιομηχάνων. 
Στη συγκεκριμένη σύναξη, φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι ξένοι, δεν έχουν «προσωπικά» μαζί μας ως λαό, αλλά ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ δεν εμπιστεύονται τα συγκεκριμένα άπληστα και διεφθαρμένα πολιτικά καθεστώτα και τους πολιτικούς αρχηγούς που τα εκφράζουν: Του Καραμανλή πριν, του Παπανδρέου σήμερα και του πιθανού, απίθανου Σαμαρά αύριο!!!...

Λίγες μέρες μετά τη τσαλακωμένη επιστροφή του Γκαγκά από τη συγκέντρωση των Γερμανών βιομηχάνων, ξαναφύτρωσε το γαϊδουράγκαθο του ΚΑΤΑΡαμένου επενδυτή, για δήθεν …»νέες επενδύσεις» ύψους 1,2 δις € που δήθεν θα γίνουν μοχλός εκκίνησης για να γίνουμε ….επενδυτικός παράδεισος. Έτσι απλά. Σαν παράσταση Καραγκιόζη άνευ μπερντέ. Και μιλάει ο αδίστακτος για υπογραφή συμφωνίας της χώρας μας με τη χώρα του Κατάρ!!!
ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ??? ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ??? ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ???
ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙ ΔΑΡΜΕΝΟ, ΒΓΕΣ ΡΕ ΓΚΑΓΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΖΙΦΡΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ!!!
Καθαρά και ξάστερα, να αποδείξεις, ότι πράγματι υπάρχει επενδυτική συμφωνία και όχι η διαφαινόμενη απλή δήλωση προθέσεων, που έχει γίνει καμιά δεκαριά φορές από τον ΜΠΕΝ, εμίρη του Κατάρ!!!!
Τι είδε ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ στη Γκαγκάδικη φιέστα με τα κατεβασμένα μούτρα??? Μηδέν παντού και σε απεριόριστη ποσότητα. Μηδέν με το τσουβάλι.
Δεν πρόκειται ούτε καν για επίσημη συμμετοχή του Κατάρ (για ακόμα μια φορά) σαν χώρα, σε κάποιο επενδυτικό κονσόρτσιουμ. Τι συνέβηκε???
Σύμφωνα ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ο Εμίρης του Κατάρ Χαμάντ Μπεν Χαλίφα Αλ Θάνι ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ως ιδιοκτήτης της ΑΕ Qatar Holding, αγόρασε από την AKTOR CONSTRUCTION INTERNATIONAL LTD (100% θυγατρική της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ), μέρος του ποσοστού της στην EUROPEAN GOLDFIELDS ΑΕ, που εκμεταλλεύεται τα μεταλλεία της Χαλκιδικής. Έχουμε δηλαδή, μια απλή μεταβίβαση ποσοστού μετοχών, από έναν μέτοχο της EUROPEAN GOLDFIELDS (που εκμεταλλεύεται τον χρυσό ορυχείων Χαλκιδικής), ΣΕ έναν νεοεισερχόμενο μέτοχο, ΧΩΡΙΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ της EUROPEAN GOLDFIELDS ΑΕ!!!
ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΝΕΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ, ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 1.500 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!! ΑΠΛΑ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΧΕΡΙΑ – ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Από αυτή την απλή και συνηθισμένη ιδιωτική συναλλαγή, αγοραπωλησίας μετοχών (επαναλαμβάνω καμία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου = μηδέν επένδυση), ο ΚΑΤΑΡαμένος εμίρης ΜΠΕΝ δια της ιδιόκτητης εταιρείας του, ΑΕ Qatar Holding, γίνεται κάτοχος, των μόλις 13.000.000 μετοχών ή του 7,07% του μετοχικού κεφαλαίου (έναντι 130.000.000 C $) της EUROPEAN GOLDFIELDS ΑΕ, ενώ αντίστοιχα το ποσοστό της AKTOR CONSTRUCTION INTERNATIONAL LTD στην EUROPEAN GOLDFIELDS ΑΕ, περιορίζεται στο 12,2%!!!! Οι σάλτσες περί δήθεν «δικαιώματος προαίρεσης» του εμίρη, να αγοράσει αργότερα ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, άλλες 9.373.390 μετοχές με 13 C $ ανά μετοχή, είναι σαν τις προφορικές δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος (για τουρισμό, για αποκρατικοποιήσεις, για ναυτιλία κλπ), που στο παρελθόν αποδείχθηκαν πολλαπλές τρύπες στο νερό!!!! ΕΠΙΠΛΕΟΝ να μη ξεχνάμε, ότι στο παρελθόν, όχι μόνο εξαγορές ποσοστού επιχειρήσεων, αλλά και το 100% δήθεν συμφωνημένων εξαγορών ή/και συγχωνεύσεων έχουν αποδειχθεί μούφες και μετά από λίγους μήνες, όλα επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση σαν να μη συνέβη τίποτα και ….ζήσανε αυτοί καλά κι’ εμείς χειρότερα με τον ….επενδυτή μας ανά χείρας για τον επόμενο. ΟΠΟΤΕ, ας ξανακρατήσουμε μικρό καλάθι για τις προθέσεις του ΚΑΤΑΡαμένου εμίρη.
Για τα υπόλοιπα το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται, με την επίσης πρόθεση τόσο των νέων (άνευ αύξησης μετοχικού κεφαλαίου) μετόχων, όσο και των παλαιών, ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ EUROPEAN GOLDFIELDS ΑΕ!!!
Τι πετυχαίνουν με τον υπερδανεισμό της εταιρείας από τους αλλοδαπούς ή υπεράκτιους μετόχους της???
Την αέναη νομιμοφανή εξαγωγή κεφαλαίων, προς εξόφληση των δανείων των ….μετόχων-ιδιοκτητών της εταιρείας. Αυτή τη λαμογιά, αν τη συνδυάσουν με υπερτιμολογίσεις εισαγόμενων αγορών και με υποτιμολογήσεις των εξαγωγών μέσου διαύλου υπεράκτιων εταιρειών, τότε καταλήγουμε στο ασφαλές συμπέρασμα, ότι η πατρίς ως ρημαγμένη χώρα, θα πάρει και εδώ, το παπάρι του ….εμίρη!!! και κάθε πολιτικού σπόνσορα του εσωτερικού πολιτικού μας βίου.
Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ!!!
 
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/10/blog-post_6692.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters