Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

H Ιουδαϊκή Κατοχή της Ελλαδος

ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1896 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ . ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΑΝ. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΚΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ..
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ . ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ , ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ , ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗΔΕΣ , ΜΠΕΝΗΔΕΣ , ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΤΗΝ ΧΗΤΡΑ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΖΕΙ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΒΡΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΥΤΡΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ;
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
http://amphiktyon.blogspot.gr/2013/11/h.html?zx=e8d3f02778cf8a31 

του Σπύρου Χατζάρα
Ο τουρκικός στρατός μπήκε στη Σμύρνη στις 27 Αυγούστου 1922 και αμέσως άρχισαν να σημαδεύουν μεκόκκινη μπογιά τατουρκικά και εβραϊκά κτίρια. Μετά έβαλαν τη φωτιά που κατέκαψε όλη την πόλη
εκτός από την μουσουλμανική και την εβραϊκή συνοικία. Ο Νουρεντίν Πασά, μετέφερε την εντολή του Κεμάλ: «Κάθε στρατιώτης είναι υποχρεωμένος να σκοτώσει τέσσερις-πέντε Έλληνες ». Στις 30 Αυγούστου άρχισε η τετραήμερη σφαγή της Σμύρνης. Το ερώτημα είναι τι έκαναν οι «φίλοι μας», Εβραίοι της Σμύρνης. Έβλεπαν; Χειροκροτούσαν; Βοήθαγαν τους Τσέτες ; Πόσους Έλληνες έσωσαν;
Από τα 2.500.000 Ελλήνων της Μικράς Ασίας το 1.000.000 σφαγιάστηκε στο Ελληνικό Ολοκαύτωμα του 1922.


-Στις 30 Απριλίου 1821, διορίστηκε από τον Σουλτάνο σαν βεζίρης ο ντονμές (εξισλαμισμενος Εβραίος) Χασί Σαλίχ πασάς, που διέταξε τη σφαγή των Ελλήνων στις Κυδωνίες. Στις 2-3 Ιουνίου σφάχτηκαν οι 18000 από τις 30000 των Ελλήνων που ζούσαν εκει , προς οικονομικό όφελος των Εβραίων της Σμύρνης, που χειροκροτούσαν τους Τούρκους.

- Από το 1821 ως τα 1825, σφαγιάστηκαν 8.000 χριστιανοί στη Θεσσαλονίκη. Η ισχυρή Εβραϊκή κοινότητα τι έκανε; Έβλεπε; Χειροκροτούσε; Βοήθαγε τη σφαγή; Πόσους Έλληνες έσωσαν οι συναγωγές; Πάντως στη σφαγή της Χίου πήραν μέρος και οι ένοπλοι Εβραίοι της Σμύρνης, όπως και στη Ολοκαύτωμα της Νάουσας, όπου μετείχαν 600 εβραίοι από τη Θεσσαλονίκη.

-Οι σφαγές και οι λεηλασίες σε βάρος των Ελλήνων, που ακλούθησαν τα Ορλωφικά, επεκτάθηκαν σε όλο τον ελληνικό χώρο, προκαλώντας ένα γιγαντιαίο κύμα φυγής και προσφυγιάς. Συνολικά πάνω από 250.000 άνθρωποι ξενιτεύτηκαν. Από την Πελοπόννησο κατέφυγαν στη Μ. Ασία πάνω από 40.000 Μοραΐτες. Οι Εβραίοι τι έκαναν;

Δάνειζαν στους έλληνες που απέμειναν, με τόκο 40%, και έβαζαν τους αλβανούς να βασανίζουν όσους αργούσαν να πληρώσουν.
Ιστορικά η αγάπη για την Ελλάδα και τους Έλληνες των Εβραίων είναι δεδομένη. Μάρτυρες τόσο ο Κοσμάς ο Αιτωλός, όσο και ο Γρηγόριος ο Πέμπτος. -Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εβραϊκή Κοινότητα του Βόλου προσέφερε 1000 δραχμές στον Έπαρχο για τον «πολεμικό αγώνα» το 1940 , και πως η εβραϊκή τράπεζα Union της Θεσσαλονίκης προσέφερε 200.000, γεγονός που μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον άγιο Πέτρο και το περίφημο,

« δώσε του το χιλιάρικο του και στείλε τον στον διάολο».*
Δεν μπήκα φυσικάστον κόπο να θυμηθώ μερικά από τα καλά που έκαναν σε εμάς τους Έλληνες, οι φίλοι μας οι Εβραίοι, για να συμβάλω στον ξεπερασμένο και χρεοκοπημένο «αντισημιτισμό», που καλλιεργούν οι ίδιοι για να καλύπτουν τα κατά καιρούς εγκλήματα τους, πίσω από ανθρωποθυσίες που οι ίδιοι διέταξαν. Το έκανα για να θυμίσω σε ορισμένους «φουριόζους» πελάτες της Συναγωγής που μας ρωτούν «τι έκαναν οι Έλληνες για να σώσουν τους Εβραίους στην Κατοχή». Και δεν ρωτούν τι έκαναν οι Ροζενστάιν που ήταν συνεργάτες των Γερμανών. Και δεν ρωτούν τι έκανε ο δικούς τους μαυραγορίτης θεσσαλονικιός Γεώργιος Σημίτης. Αλλά αυτή είναι η υποκρισία των χαχαμίκων.

Ένας από αυτούς τους «πελάτες» του ΚΙΣ στο επίσημο δελτίο του, θυμήθηκε με το πρόσχημα του «αντισημιτισμού» ότι ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, «στις 20 Δεκεμβρίου 2010, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή είπε, μεταξύ πολλών άλλων, επί λέξει και τα εξής: Ο Αδόλφος Χίτλερ όργανο του παγκόσμιου σιωνισμού ήταν και χρηματοδοτήθηκε από την περίφημη οικογένεια Ρότσιλντ». Και αμέσως μετά ο υποκριτής αρθογράφος ξεσπάθωσε λέγοντας ότι, «αν ο πρόεδρος μιας ορεινής κοινότητας τριάντα κατοίκων είχε ξεστομίσει τέτοια κουβέντα, θα είχε πάει σπίτι του.(σε ορισμένες μάλιστα χώρες και στη φυλακή). Ο μητροπολίτης Πειραιώς, όμως, όχι μόνο δεν πήγε σπίτι του, ούτε πουθενά αλλού, παρά αντίθετα πήγαν σε αυτόν την ημέρα των Θεοφανείων..»
Αυτό είναι το συμπέρασμα . Όποιος τολμήσει να μιλήσει για τα εγκλήματα των Ρότσιλντ πρέπει να πάει στη φυλακή. Απαγορεύεται να μιλάς για αυτούς και να λες την αλήθεια. Η αλήθεια για τους παγκόσμιους τοκογλύφους είναι αντισημιτισμός, που πρέπει να τιμωρείται. Για το λόγο αυτό , για την προστασία των «ταλμουδιστών», και για να «καταπολεμήσουν τις εκδηλώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας», ο Παγκόσμιος Φασισμός και η Χούντα των τοκογλύφων φέρνει τον νέο ΑΝ.509 «περί εχθροπάθειας», που θα ανοίξει τα ξερονήσια για τους εθνικιστές. Η ντόπια ελίτ των εργολάβων και των «Προβοπουλαίων» θα μας φορτώσει με το ζόρι τον νόμο για την «εχθροπάθεια» και θα μας επιβάλει να λέμε ακόμη και ιδιωτικά ότι τα εγκλήματα των Εβραίων κατά των Ελλήνων ήσαν πράξεις φιλίας και αγάπης στο πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης , που θα έλεγε και ο αριστερός Δραγατσάκης.

Για αυτό επιμένω ότι. Η Ελλάδα δεν είναι δική μας. Βρίσκεται ακόμα υπό την Κατοχή της Κοινοπραξίας της Ύδρας.

Ταλμουδιστές και λωποδύτες υπό τους Ρότσιλντ.
Και μια χώρα γεμάτη τέτοιους ρουφιάνους δεν έχει κανένα μέλλον. 

*Πέθανε ένας Εβραίος και πήγε στον Παράδεισο και χτύπησε την πόρτα για να μπεί. Άνοιξε ο άγιος Πέτρος και τον ρώτησε. Τί ζητάς εσύ εδώ. Δεν βοήθησες ποτέ σου τους φτωχούς. Μόνο το χρήμα σκεφτόσουν.
-Να πάς στην κόλαση, του είπε , και έκλεισε την πόρτα.
Ο Εβραίος κάθισε στο κεφαλόσκαλο και άρχισε να κλαίει και να φωνάζει.
-Και το χιλιάρικο που έδωσα στον αντικαρκινικό έρανο γιατί το ξεχνάτε. Δεν είμαι άνθρωπος και εγώ;
Οπότε μετά από μια ώρα ο άγιος Πέτρος ,αφού βαρέθηκε να τον ακούει ,φώναξε τον αρχάγγελο Γαβριήλ και του είπε.
-Γαβρίλη, έξω είναι ένας εβραίος που έδωσε στον αντικαρκινικό έρανο ένα χιλιάρικο. Δώσε το του πίσω και στείλτε τον στον διάολο.
greek-observatory.blogspot.com
 http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/10/h.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters