Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Τους ξεσκεπάζουμε όλους! Μέρος δεύτερο – Απαντήσεις, κυρία Αγγελοπούλου;

ΤΖΩΡΑΣ 3 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής
Στο πρώτο μέρος των αποκαλύψεών μας (διαβάστε εδω), είχαμε τονίσει την στενή σχέση του παγκόσμιου πολιτικού διευθυντηρίου που κυβερνά τον πλανήτη, με την μεταφυσική, τον σατανισμό, τις Βαβυλώνιες θεότητες, τις ανθρωποθυσίες, τα όργια, το ίδρυμα Κλίντον, τον Έπστιν, τον Μπιλ Γκέιτς και το χρονικό βάθος αυτού του δικτύου ανθρώπων, που ξεκινά από τον Άλιστερ Κράουλι και τον Ρον Χάμπαρντ.

Τις ταραχές που υποκινούνται στις ΗΠΑ από το σύστημα Σόρος – Γκέιτς – Κλίντον, πρέπει να τις δούμε όχι μόνο πολιτικά, αλλά και κάτω από το δικό τους πρίσμα σε σημειολογικό επίπεδο. Βάζουν τους αστυνομικούς, τους βουλευτές του Δημοκρατικού κόμματος και τους κομματικούς οπαδούς, να γονατίσουν ενώπιον της Αντίφα και των Black Lives Matter, υποτίθεται ως ένδειξη σεβασμού στο κίνημά τους και ως πράξη κατάθεσης αντιρατσιστικών διαπιστευτηρίων, στην πραγματικότητα, όμως, ο συμβολισμός της πράξης, έχει αμιγώς μεταφυσικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά!
Δεν αντέχουν αυτοί οι άνθρωποι, να μην εντάξουν τον μεταφυσικό συμβολισμό, σε κάθε πολιτική τους ενέργεια. Δεν είμαστε μόνο εμείς, που κάνουμε αυτές τις διαπιστώσεις και που γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι συμβαίνει μέσα στα σπλάχνα της Ουάσινγκτον, αλλά ανοίγουν και άλλα στόματα πλέον, που βλέπουν και γνωρίζουν τι συμβαίνει στις στοές και τα λαγούμια του Ουασινγκτόνιου πολιτικού καθεστώτος. Ο εκδότης του διάσημου και έγκυρου The Federalist, Ben Domenech, σε δύο συνεχόμενα άρθρα του λέει, πως ο όλος συμβολισμός του γονατίσματος μπροστά στην ηγεσία αυτών των ανθρώπων, είναι ουσιαστικά, μία σημειολογική υποταγή στους Θεούς της Βαβυλώνας προς «άφεση» αμαρτιών και υπακοής! Είναι απόλυτα ξεκάθαρος στο μήνυμά του, όπου μας λέει, ξεχάστε ουσιαστικά την πολιτική και κοιτάξτε την μεταφυσική πλευρά αυτής της ιστορίας των εξεγέρσεων και του γονατίσματος.
Ο Ben Domenech, δεν είναι κανένα παιδάκι, ούτε κανένα δημοσιογραφάκι Ελληνική κοπής και ποιότητας. Όλη του η οικογένεια και ο ίδιος, είναι μέσα στο σύστημα από την εποχή Μπους. Γνωρίζει καλά τι λέει και σε ποιους το λέει. Όταν λοιπόν, σχετίζει και αποκαλύπτει την μεταφυσική σχέση του συστήματος Κλίντον – Σόρος – Γκέιτς – Έπστιν, με Βαβυλώνιες θεότητες, που εισήγαγε ο σατανιστης Άλιστερ Κράουλι στο Αμερικανικό πολιτικό σύστημα και την συνδέει με τις πρόσφατες εξεγέρσεις και την υποταγή του Δημοκρατικού κόμματος, δεν το λέει τυχαία, να είστε βέβαιοι γι’ αυτό!
Θα φωτίσουμε και άλλες πτυχές του συστήματος Κλίντον – Έπστιν – Γκέιτς, που το βάθος του σε μέγεθος δικτύου, ισχύος και νοσηρότητας, ξεπερνά κάθε φαντασία και λογική. Θα καταλάβετε στον απόλυτο βαθμό, ότι όχι μόνο υπάρχει ένα παγκόσμιο διευθυντήριο που κυβερνά τις τύχες εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, αλλά και ότι ουσιαστικά η δημοκρατία που έχουν εγκαθιδρύσει στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι απλά μία ψευδαίσθηση, μία αυταπάτη! Είναι, ένα άρρωστο ψυχικά και πνευματικά σύστημα, που δεν λογοδοτεί σε κανέναν, δεν αναφέρεται σε κανέναν, χρησιμοποιεί και καταστρέφει τις κοινωνίες όποτε θέλει και όπως θέλει. Η φύση αυτού του διευθυντηρίου, δεν είναι πολιτική και ιδεολογική, με την κλασική έννοια. Είναι βαθύτατα μεταφυσική, αντιχριστιανική, αντι-ιουδαϊκή και μισανθρωπική.
Μην σας ξεγελάνε οι κομματικές ταμπάλες και τα ιδεολογικά καπνογόνα, που χρησιμοποιούν για να καλύψουν την πραγματική τους υπόσταση. Θεωρούν, μύγες και σκνίπες τους ανθρώπους και ως γνωστόν, τα έντομα, διότι έτσι μας βλέπουν, πηγαίνουν αυτοκαταστροφικά πάνω στον κομματικό και ψευδοϊδεολογικό λαμπτήρα που ανάβει το σύστημα.
Ας αρχίσουμε να ξεδιπλώνουμε το νήμα, το οποίο θα μας οδηγήσει στους Μινώταυρους.
Η Ρέιτσελ Τσάντλερ, (Ray Chander), επαγγελματίας φωτογράφος, είναι γόνος γνωστής οικογενείας, που δημιούργησε τους Los Angeles Times, μία από τις ισχυρότερες εφημερίδες στις ΗΠΑ. Μεγαλωμένη στα καλύτερα σχολεία, με ζωή όλο πάρτι και επαφές με σχεδόν ολόκληρο το Χόλιγουντ και το διεθνές τζετ σετ!
Η κοπέλα αυτή, ήταν ερωμένη του Μπιλ Κλίντον, κακοποιημένη, όπως λένε οι φήμες και προμηθευτής μικρών κοριτσιών στο νησί του Έπστιν.Το θύμα, ως συνήθως, γίνεται ο πιο φρικτός θύτης. Η Ρέι Τσάντλερ, είναι κολλητή της αρχι-ιέρειας σατανίστριας και φίλης του Γκέιτς, Μαρίνας Αμπράμοβιτς. Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς, πέραν των σατανιστικων τελετών που έκανε και ήθελε να τις εισάγει στην κοινωνία, ως τέχνη, προσπάθησε να αποφορτίσει ηθικά και να νομιμοποιήσει πολιτισμικά στον κοσμο, την ιδέα του κανιβαλισμού!!!
Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από τους λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Τσάντλερ, έχοντας υπόψη, ότι αυτές, τις είχε δημόσια και πριν αναλάβει την Προεδρία, ο Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό το σύστημα, ήταν στο νομικό και ηθικό απυρόβλητο, δεν το ακουμπούσε κανένας και ήταν βέβαιο, ότι η Χίλαρι Κλίντον θα κέρδιζε τις εκλογές του 2016 και αυτοί, θα συνέχιζαν να κάνουν αυτά που έκαναν. Θα σας λυθούν πολλές απορίες σχετικά με το μίσος που τρέφει το Χόλιγουντ για τον Πρόεδρο Τραμπ, αλλά και για το μίσος που εκπέμπουν στο πρόσωπό του τα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης. Για σκεφτείτε λίγο, για ποιον πραγματικά λόγο τον μισούν…
Η Τσάντλερ, χρησιμοποιούσε την επαγγελματική φωτογράφιση για να στρατολογεί ανήλικα κοριτσάκια για το νησί του Έπστιν. Το πρακτορείο, στο οποίο εργάζονταν, ήταν, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ολόκληρη φωλιά, ένα τεράστιο δίκτυο «φωτογράφων», που έβρισκαν ανήλικα κοριτσάκια από το πρώην Ανατολικό μπλοκ. Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά, ότι δε χρησισμοποιούσαν τα ανήλικα μόνο για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους διαστροφές. Τα παιδάκια, είχαν υποστεί βίαιη κακοποίηση και φρικτά βασανιστήρια.
Δείτε προσεκτικά, τις φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας στο νησί του Έπνστιν, εικόνες, στις οποίες είχε πρόσβαση η Τσάντλερ και ανέβαζε χωρίς ντροπή και φόβο στις σελίδες της!

Bill Clinton
με μπλερ
με μαχαίρι
παιδιά
που τρώει

Στο ίδιο πρακτορείο – φωλιά, εργάζονταν και μία άλλη φωτογράφος, η Michal Chelbin, η οποία είχε και αυτή το «καλλιτεχνικό» βίτσιο να φωτογραφίζει ανήλικα παιδιά, σε πόζες, οι οποίες δεν είναι απλά διαφήμιση της παιδοφιλίας, αλλά ο ορισμός της διαστροφής. Δείτε τις φωτογραφίες:

με γέρο
που το έχει ένας αγκαλιά
αυτοκίνητο
που το κρατάει κάποιος στο δρόμο στα χέρια του
στο κρεβάτι
με μαγιό μπροστά σε αυτοκίνητο
με φόρεμα και ένας γέρος
με λυγισμένα πόδια
2 αγόρια
σε κουρτίνα
αγκαλιά
με 4 μαύρους
μπαλαρίνα

Πάμε τώρα πιο βαθιά, να δούμε τι συνδέει ένα πρόδρομο δίκτυο κακοποίησης γυναικών, σατανισμού και παιδοφιλίας, με τους Κλίντον (και πάλι), με το νησί του Έπστιν, με το διεθνές τζετ σετ, αλλά και με τον κύριο Γκέιτς, που όποια πέτρα δικτύου παιδοφιλίας και σατανισμού να σηκώσουμε, τον βρίσκουμε από κάτω!
Ας δούμε την υπόθεση της NXIVM. Αυτή η οργάνωση, αυτοπροσδιορίζονταν, ως εταιρεία πολυεπίπδου μάρκετινγκ και αυτοβελτίωσης των ανθρώπων. Τα μέλη της, όπως η ηθοποιός Allison Mack, γνωστή από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Smallville και ο ιδρυτής της, Keith Allen Raniere, συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της παιδοφιλίας, της απάτης, του εμπορίου λευκής σαρκός και της κακοποίησης γυναικών. Είχαν καταφέρει, όπως ο Έπστιν, να συνδέσουν διάσημες προσωπικότητες στο δίκτυό τους, από την κόρη του Μεξικανού Προέδρου της Δημοκρατίας, μέχρι και τον επιχειρηματία Sir Richard Charles Nicholas Branson, της γνωστής εταιρείας. Ουσιαστικά, είχαν φτιάξει μία παραθρησκευτική οργάνωση, μία μυστική κοινωνία, όπως ακριβώς έκανε ο Έπστιν, όπου διά της φοβερής πλύσης εγκεφάλου και υπνωτισμού, χρησιμοποιούσαν τα θύματά τους για να ικανοποιήσουν τις διαστροφές τους και να συγκεντρώσουν αμύθητα ποσά!
Τρία από τα μέλη της οργάνωσης, ήταν ταυτόχρονα και μέλη του ιδρύματος Κλίντον! Ο Richard Branson, όπως έκανε και ο Μπιλ Γκέιτς, αρνήθηκε ότι συμμετείχε στην οργάνωση αυτή. Τι κι αν τα μέλη της οργάνωσης, είχαν επισκεφθεί πολλές φορές το ιδιωτικό νησί του; Μαντέψτε τώρα, που βρίσκεται το ιδιωτικό νησί του Μπράνσον. Στο βόρειο τμήμα του νησιωτικού συμπλέγματος, που βρίσκεται ακριβώς και το νησί του Έπστιν! Το ένα, βρίσκεται στο βόρειο άκρο του και το άλλο, στο νότιο! Η αρχική ιδέα, ενός νησιού, απομονωμένου από το κόσμο, που θα λειτουργεί ως καταφύγιο πλουσίων και τόπος των εσωτερικών «αναζητήσεων», ξεκίνησε από τον Branson και τα μέλη της NXIVM, πριν το κοπιάρει και το γιγαντώσει ο Έπστιν.
Ο ιδρυτής της NXIVM, Keith Raniere, είναι ένας πάρα πολύ ευφυής άνθρωπος, σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες. Τον συνέρπαζαν, η σαιεντολογία και ο εγκεφαλικός νευρολογικός προγραμματισμός των ανθρώπων. Ο ίδιος, είναι και επαγγελματικά, εξαιρετικός προγραμματιστής υπολογιστών. Πάλι εδώ, θα δούμε την παρουσία του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος φαίνεται, ότι είχε επαφές και συνεργασία με τον Raniere, η οποία κατέληξε στα αστικά δικαστήρια στο τέλος!
Βλέπουμε λοιπόν, από την έρευνά μας μέχρι τώρα, ότι έχουμε συγκοινωνούντα δοχεία επί συγκοινωνούντων δοχείων, από πολιτικούς, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, ηθοποιούς, τραγουδιστές και ανθρώπους του Τύπου. Παιδόφιλους, σατανιστές και απατεώνες, που απολάμβαναν όχι μόνο νομικής ασυλίας, αλλά πολιτικής και κοινωνικής επιβράβευσης από το παγκόσμιο σύστημα. Άνθρωποι, που δεν μπορούσε να τους ακουμπήσει κανείς, δεν μπορούσε να μιλήσει κανείς για τη δράση τους, μέχρι που ήρθε στην Προεδρία ο Ντόναλντ Τραμπ και άνοιξε το καπάκι του παγκόσμιου βόθρου.
Η κυρία Αγγελοπούλου, ήταν μεγάλη χρηματοδότρια του ιδρύματος Κλίντον. Ήταν η γυναίκα που έφερε τον Αλέξη Τσίπρα κοντά στο ίδρυμα Κλίντον και τον Μπιλ Κλίντον. Πρέπει να μας δώσει απαντήσεις. Γνώριζε ή δε γνώριζε το σκοτεινό παρασκήνιο αυτών των σιχαμένων ανθρώπων; Εάν γνώριζε, τότε γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη και δεν έχει απαρνηθεί την σχέση της με αυτό το ίδρυμα;
Το Ελληνικό πολιτικό προσωπικό, μετά τις αντιδράσεις της κοινωνίας για τα αίσχη της επιτροπής της κυρίας Αγγελοπούλου, πήγε σύσσωμο να υποβάλει τα σέβη του και την στήριξή του στο πρόσωπό της. Το πολιτικό προσωπικό της χώρας, γονάτισε σε μία κυρία, η οποία συμπεριφέρεται, ως η πολιτική αρχιέρεια του ιδρύματος Κλίντον στην Ελλάδα. Με ποιο ηθικό ανάστημα, με ποια εξουσιοδότηση από τον Ελληνικό λαό και με ποια κοινωνική νομιμοποίηση, έχει αναλάβει τη διοργάνωση της επετείου των 200 χρόνων από την Εθνικη παλιγγενεσία; Ποια είναι τα ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια της κυρίας Αγγελοπούλου, για να αναλάβει αυτή τη μεγάλη ευθύνη; Με ποιο δικαίωμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, της ανέθεσε τη διεύθυνση αυτής της τόσο σημαντικής επετείου; Τι θέλουν να συμβολίσουν και σε ποιους, βάζοντας το πρόσωπο της κυρίας Αγγελοπούλου, στην κορυφή της επιτροπής; Ρώτησαν τον Ελληνικό λαό ή την ακαδημαϊκή κοινότητα; Τι νομίζουν, ότι η επέτειος είναι κομματικός τους event ή κάποιο πάρτι της οικογένειας Μητσοτάκη;
Γιατί στην επιτροπή της, βρίσκουμε άνθρωπο, πρώην συνεργάτη του Μπιλ Γκέιτς; Ποια η σκοπιμότητα και ποιος ο συμβολισμός αυτής της συμμετοχής στην επιτροπή; Ποια είναι η κυρία Αγγελοπούλου, που βρήκε χρόνο και τις ιστορικές «πηγές», για να ασχοληθεί με τον Καραϊσκάκη και την ζωή του, αλλά δε βρήκε καθόλου χρόνο και πηγές για να ασχοληθεί με το ίδρυμα Κλίντον, στο οποίο σπαταλά τα εκατομμύρια του συζύγου της; Δεν την νοιάζει που πήγαν τόσα εκατομμύρια που έδωσε; Δεν την ενδιαφέρει, ως γυναίκα, να διερευνήσει την σχέση Έπστιν – Κλίντον και τα βασανιστήρια που υπέστησαν γυναίκες και μικρά κοριτσάκια; Γιατί τόση υποκρισία εκ μέρους της;
Να απομακρυνθεί άμεσα, αυτή η άσχετη, μη νομιμοποιημένη και εθνικά επικίνδυνη προσωπικότητα, από την επιτροπή. Δεν είναι αίτημα, είναι απαίτηση του Ελληνικού λαού. Εμείς, θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις, που θα συμπεριλαμβάνουν το γεωπολιτικό στοιχείο, αλλά και την εμπλοκή Ελληνικού πολιτικού προσωπικού, σε αυτή την βρώμικη ιστορία. Θα το φτάσουμε, μέχρι το τέλος…

1 σχόλιο:

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

Για κάτσε να δούμε ,θα ΕΛΘΗ το ερπετό Αμπράμοβιτς στις 8 Ιουλίου στην Ελλάδα ;
Αυτό που θα πάθη το τέταρτο κέντρο εξουσίας τους ,όμοιο του δεν έχει ματαγινει !.
Μην παραξενευτειτε ,μην απορησετε για τίποτα.
Όλοι οι κατεργάρηδες δεν έχουν πάγκο πια.
Από συλλήψεις και εκτελέσεις ,μέχρι κεραυνοβολημενους στην μέση του δρόμου.
ΚΑΜΜΙΑ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΗ ΠΟΥΘΕΝΆ ,ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΟΛΕΣ ΘΑ ΕΞΑΥΛΩΝΟΝΤΑΙ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ,ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ ,ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΠΆΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ.
ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ ,ΕΙΤΕ ΑΠΌ ΟΥΡΆΝΙΟ .
ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ,ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.
ΝΤΑΝ !!! ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΞΑΥΛΩΣΗ.
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters