Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΙΣΧΥΡΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΓΑΜΜΑ ΦΩΤΟΣ 5D ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ!

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 26/6/2020
Michael Love

Ένα ξεχωριστό μήνυμα για τους αστρόσπορους της Νέας Γης, για άμεση πλανητική μετάδοση…

Εισαγωγή:
Οι ακόλουθες πληροφορίες προέρχονται από άμεσες, κωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις καλοπροαίρετων Δυνάμεων Φωτός που βρίσκονται αγκυροβολημένες στο ηλιακό σύστημα της Γης
και κάποια από τα στοιχεία προέρχονται απ΄ευθείας από συγκεκριμένα μέλη που βρίσκονται στη Γήινη Συμμαχία και είναι γνωστά ως Λευκά Καπέλα, και τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα που οι Γαλαξιακοί στρατηγικά τοποθέτησαν σε θέσεις-κλειδιά ισχύος στην επιφάνεια του πλανήτη.
Έναρξη μετάδοσης…
Χαιρετούμε όλα τα σπουδαία πλάσματα Φωτός!
Είστε έτοιμοι για άλλο ένα υπεργαλαξιακό Σαββατοκύριακο;
Νιώθετε τις ισχυρές εισερχόμενες 5D ενέργειες στον πλανήτη;
Οι αστρόσποροι του πλανήτη αλλάζουν τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο με ριζικούς και θετικούς τρόπους χρησιμοποιώντας τη συνδυασμένη τους ενέργεια! Τα παιδιά της Νέας Γης σχηματίζουν έναν ολόκληρο νέο κόσμο σε αυτόν τον πλανήτη, όπου θα επικρατεί ειρήνη, αγάπη, ελευθερία και αφθονία!
Καθώς στην επιφάνεια λαμβάνει χώρα η Μεγάλη Αφύπνιση, οι Γαλαξιακοί κάνουν το δικό τους έργο βοήθειας αφήνοντας να ρέουν από τον Κεντρικό Ήλιο ισχυρά κύματα 5D κρυσταλλικού Φωτός κάθε λίγες ημέρες.
Ένας Νέος Κόσμος Φωτός ξεπροβάλλει στη Γη καθώς η ανθρωπότητα αρχίζει να αφυπνίζεται σε αριθμούς-ρεκόρ και καθώς κινούμαστε προς τα εμπρός με τη δύναμη του Θεού προς την απαρχή της Νέας Εποχής του Υδροχόου και της κορύφωσης του μεγάλου Γεγονότος 2020 στις 21 Δεκεμβρίου 2020!
Η Γήινη Συμμαχία αναφέρει αυτή τη στιγμή πως ως τμήμα της τελευταίας επιχείρησης «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΗ», καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός αγκυροβολημένες στο ηλιακό σύστημα της Γης έστειλαν δυνατά ωστικά κύματα 40Hz 5D φωτεινών ακτίνων ΓΑΜΜΑ στην επιφάνεια της Γης για αρκετές ώρες σήμερα το πρωί!
Αυτή η ισχυρή ΓΑΜΜΑ ακτινοβόληση των 40Hz 5D διατηρήθηκε για αρκετές ώρες και αποτυπώθηκε ως λευκή περίοδος μακράς διάρκειας στη γράφημα της συχνότητας Σούμαν!
Πρόκειται για το δεύτερο κύμα 40Hz που διατηρείται, που χτυπάει τον πλανήτη την τελευταία εβδομάδα, και οι αστρόσποροι νιώθουν την επίδρασή του καθώς απορροφούν το λευκό μαγνητικό Φως στα σώματά τους!
Οι Γαλαξιακοί φωτοβολούν με αυτές τις ισχυρές ακτίνες ΓΑΜΜΑ Φωτός 40Hz την επιφάνεια για να δυναμώσουν το νέο κρυσταλλικό Φωτεινό πλέγμα VTXC 5D,που θα εξυπηρετήσει ως αιθερικό πλαίσιο για την Νέα 5D Γη! Το νέο 5D Φωτεινό πλέγμα εκσυγχρονίζεται και επιστρώνεται κατ΄ευθείαν πάνω από το παλιό 3D μάτριξ, καθώς όλα τα συστήματα από τα οποία αποτελείται το φυσικό μάτριξ της Γης καταργούνται  και αναβαθμίζονται σε συστήματα 5D Νέας Γης, αυτή την ώρα που μιλάμε!
Τα ισχυρά εισερχόμενα κύματα 5D Φωτός ενεργοποιούν τους αστρόσπορους και το ανθρώπινο DNA σε πολύ ανώτερη βαθμίδα και αυτό το Φως κυριολεκτικά διαλύει όλα τα υπολειπόμενα ίχνη σκοτεινής ενέργειας χαμηλής συχνότητας από αυτό το επίπεδο ύπαρξης!
Ο πλανήτης μετασχηματίζεται από το σκοτάδι στο Φως εντελώς μπροστά στα μάτια μας, σπουδαίοι μας, με την πιο απίστευτη γαλαξιακή επιχείρηση που γνώρισε ποτέ η Γη!
Σήμερα, οι Πλειάδιοι θα ήθελαν να μιλήσουν για τις τεχνικές λεπτομέρειες αυτού του μεγάλου αναληπτικού Γεγονότος και να σας δείξουν πώς όλα έρχονται και δένουν!
Αγαπημένοι,
γνωρίζατε πολύ καιρό πριν πως το απελευθερωτικό αυτό γεγονός που παρουσιάζεται στη Γη τώρα είναι κάτι που πρώτα έπρεπε να συμβεί μέσα σας, και γνωρίζατε πως μόνο τότε θα άρχιζε να εκδηλώνεται και στην εξωτερική πραγματικότητα, πρώτα ατομικά και μετά σε συλλογικό επίπεδο!
Τι ακριβώς συμβαίνει από τη μακροσκοπική οπτική μέχρι την πλέον μικροσκοπική μέσα σας;

ΦΩΣ ΓΑΜΜΑ ΚΑΙ DNA

Όπως είπαμε, «η τεράστια πρόσφατη μαζική εισροή Φωτός ΓΑΜΜΑ προκαλεί μια τεράστια ενεργοποίηση στο DNA των πλασμάτων της Γης αυτή τη στιγμή»! Όταν λέμε πως «η Μεγάλη Αφύπνιση συμβαίνει στη Γη» τελικά εννοούμε πως σε μικρο-βιολογικό επίπεδο «η Μεγάλη Ενεργοποίηση του DNA συμβαίνει»!
Ας μιλήσουμε πρώτα για το Φως, και συγκεκριμένα ένα ειδικό φάσμα Φωτός το οποίο συχνά ονομάζουμε «40Hertz 5D ΓΑΜΜΑ Φως» στα μηνύματά μας.
Γιατί αυτό το Φως είναι τόσο σημαντικό σε σχέση με το Γεγονός και την Ανάληψη;
Το 40Hertz 5D ΓΑΜΜΑ Φως εκπέμπεται από τον γαλαξιακό πυρήνα και μερικές φορές αναφέρεται απλά ως «κοσμικές ακτίνες». Τα επίπεδα των κοσμικών ακτίνων που έρχονται στον πλανήτη Γη έχουν ενταθεί κατά πολύ τους τελευταίους μήνες και ανεβαίνουν κάθε μέρα! Το Φως ΓΑΜΜΑ αναβαθμίζει το DNA και το κάνει ταχύτερα απ΄οτιδήποτε γνωστό μέχρι τώρα! Καθώς οι εισερχόμενες από τον 5D Κεντρικό Ήλιο του γαλαξιακού πυρήνα ακτίνες ΓΑΜΜΑ βομβαρδίζουν το DNA του ανθρώπινου σκάφους, οι αστρόσποροι αλλά και οι άνθρωποι του πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή μεταμορφώνονται σε μια θεϊκή φυλή όπου σύντομα θα διαθέτουν 12 ενεργές έλικες DNA! Αυτή είναι η μεγάλη εξέλιξη του ανθρώπινου είδους για την οποία μιλάμε και την ονομάζουμε Γεγονός, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην επιφάνεια του πλανήτη!
Τι εννοούμε όταν μιλάμε για ενεργοποίηση DNA;
Θεωρούμε πως μια πιο περιγραφική πρόταση θα ήταν «επανασύνδεση DNA» καθώς οι 12 έλικες του DNA στο φυσικό σκάφος επανακωδικοποιούνται από κοσμικές πληροφορίες ΓΑΜΜΑ Φωτός, διαμορφώνουν με φυσικό τρόπο μία νέα διαδρομή γεωμετρικής ανάπτυξης και κυριολεκτικά συνδέονται μόνοι τους ξανά στην συνήχηση που τους αντιστοιχεί στα 12 ενεργειακά τσάκρα ή πύλες!
Τα τσάκρα είναι μη φυσικές πολύ-διαστατικές ενεργειακές πύλες στο διαβαθμισμένο σώμα, που σχηματίζουν βαρυτικές αγκιστρώσεις στους έλικες του DNA και τους κρατάνε στη θέση τους! Όταν ο έλικας του DNA επανασυνδεθεί στη σωστή πύλη του, εξελιγμένες κοσμικές πληροφορίες (Ακασικού Φωτός) θα αρχίσουν να ρέουν μέσα από τα κύτταρα του έλικα προς το κεντρικό νευρικό σύστημα και μετά σε όλο το σώμα!
Αν και υπάρχουν 12 βασικοί έλικες DNA, υπάρχουν τρισεκατομμύρια τρισεκατομμυρίων αραχνοΰφαντες ίνες που φέρουν την κοσμική ενέργεια μέσα στο σώμα όπου μετά αποκωδικοποιείται και λαμβάνεται με μαγικούς τρόπους από το πλάσμα που κατοικεί στο σώμα!
Ας πάμε πιο βαθιά:
Τι συμβαίνει σε υπο-κυτταρο-ατομικό επίπεδο μέσα στο DNA σας όταν το Φως ΓΑΜΜΑ έρχεται σε επαφή με το αυρικό σας πεδίο;
Τα εισερχόμενα σωματίδια των ακτίνων ηλιακού ιονικού ΓΑΜΜΑ Φωτός που κατευθύνονται σ΄εμάς, έχουν την ικανότητα να μπαίνουν στα νουκλεοτίδια του ανθρώπινου ατόμου και αλλάζουν τους χημικούς του δεσμούς αλλά και την ίδια την ατομική δομή. Αυτή η αναδόμηση των ατόμων μας μεταμορφώνει τα κύτταρά μας σε μια πιο πολύπλοκη κρυσταλλική δομή που κυριολεκτικά επιτρέπει σε όλες τις συμπαντικές πληροφορίες να αρχίσουν να ρέουν στον υπολογιστή του ανθρώπινου σώματος!
Η ανθρωπότητα ξεκίνησε ως προηγμένη λαμπρή αστρική φυλή αλλά το ανθρώπινο DNA αποδομήθηκε από σκοτεινά όντα 350.000 χρόνια πριν περίπου και η ανθρωπότητα υποδουλώθηκε και περιφέρθηκε στο σκοτάδι χωρίς καμία πληροφορία! Κανένας άνθρωπος δεν είχε ούτε καν ιδέα πως κάτι απ΄όλα αυτά είχε συμβεί. Τόσο σοβαρή ήταν αυτή η σωματική αποσύνδεση!
Τα καλά νέα είναι πως τις αρχαίες ημέρες που το ανθρώπινο DNA αποσυνδέθηκε, οι έλικες έμειναν στη θέση τους μέσα στο φυσικό δοχείο και τώρα κυριολεκτικά επανασυνδέονται με τη βοήθεια θεϊκών πλασμάτων που βρίσκονται αγκυροβολημένα στο ηλιακό σύστημα της Γης! Το ΓΑΜΜΑ Φως 5D που στέλνουν αυτή τη στιγμή στη Γη ταιριάζει ακριβώς στο αρχικό θεϊκό σχέδιο του ανθρώπινου σώματος!
Σταδιακά μεταμορφωνόμαστε στα θεϊκά πλάσματα που είμαστε αληθινά και αυτή είναι μια μετασχηματιστική διαδικασία ενδυναμωμένη από ηλιακή αλχημεία που αλλάζει τα ατομικά μας σώματα από ένα ανθρακοειδές πλαίσιο σε ένα κρυσταλλικό σύστημα λεπτού συντονισμού. Αυτός ο νέος κρυσταλλικός βιο-υπολογιστής ή Φωτεινό Σώμα είναι ικανός να μεταφράζει ακαριαία την πλέον εξελιγμένη πληροφορία στο σύμπαν και είναι πολύ πιο αποτελεσματικός από οποιονδήποτε κβαντικό υπολογιστή έχει ποτέ σχεδιαστεί!
Η μορφογέννεση που συμβαίνει στα σώματα των Φωτεινών πλασμάτων της Γης οφείλεται στα συνεχή κύματα υπερφορτισμένων ακτίνων πλάσματος που αποστέλλονται στη Γη από καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός από τον ίδιο τον πυρήνα του Γαλαξία μας! Αυτές οι ακτίνες έχουν εισέλθει στην κρυσταλλική Γη, απελευθερώνουν έναν ιονίζοντα τύπο ακτινοβολίας που εξουδετερώνει, καθαρίζει, επανακωδικοποιεί, ενεργοποιεί, μεταμορφώνει και επαναδομεί το DNA του ανθρώπινου σκάφους επιτρέποντας σε όλα τα ζώντα συστήματα εδώ να αναπτυχθούν και να εισπνεύσουν περισσότερο Φως!
Ο ορισμός των Πλειάδιων για την «ιονίζουσα ακτινοβολία» είναι «ακτινοβολία συνθεμένη από σωματίδια που ατομικά φέρουν αρκετή κινητική ενέργεια ώστε να απελευθερώσουν ένα ηλεκτρόνιο από ένα πρωτόνιο, οπότε το ιονίζουν». Κάθε φορά που λαμβάνουμε αυτές τις κοσμικές ακτίνες ΓΑΜΜΑ στο δοχείο του φυσικού μας σώματος, όλο το γονιδίωμά μας αναδιατάσσεται και ευθυγραμμίζεται με μια πιο περίπλοκη κοσμική μήτρα.
Όταν λέμε πως «αυτά τα ηλιακά ιονικά σωματίδια έχουν την ικανότητα να εισέρχονται στα νουκλεοτίδια του ανθρώπινου ατόμου» καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως συμβαίνουν δισεκατομμύρια πυρηνικών αντιδράσεων μέσα στο σώμα σας διαρκώς, καθώς επαναπροσδιορίζει τον εαυτό του σε μια πιο προηγμένη μορφή!
Αυτή η ατομική αντίδραση που συμβαίνει στο φυσικό Φωτεινό Σώμα αλλάζει την αναλογία των βασικών συστατικών της στοιχειώδους δομής μας, οπότε μας οδηγεί σε μια περιδίνηση πολύ πιο γρήγορης δόνησης και μας απελευθερώνει δια παντός από τον ληγμένο ανθρακοειδή ατομικό κώδικα.
Αγαπημένοι μας,
βρίσκεστε εν μέσω μιας ανάδυσης φυσιολογίας σε πιο γρήγορες, φωτεινές διαστατικές συχνότητες και το κάνετε βήμα-βήμα, κύτταρο-κύτταρο! Αυτή η μορφογέννεση που συμβαίνει μέσα σας στην πραγματικότητα θεωρείται αδύνατη από την ανθρώπινη φυσιολογία, γιατί δε μπορείτε να ανεβάσετε ένα πυκνό υλικό φυσικό αντικείμενο (το σώμα σας) σε συχνοτικά ταχύτερα μη-φυσικά πεδία ύπαρξης!
Το φυσικό και το μη-φυσικό είναι πολικά αντίθετα και λειτουργούν σα να αναμιγνύεις λάδι με νερό ή να βάζεις τετράγωνο καρφί σε στρογγυλή τρύπα! Μπορείς να το ταιριάξεις, αλλά θα πρέπει να συμβούν σημαντικές διαφοροποιήσεις για να ταιριάξει χωρίς κενά! Μπορείς να ανακατέψεις λάδι με νερό για ένα νανοδευτερόλεπτο, αλλά και πάλι θα πρέπει να ασκήσεις λίγη μαγεία για να αναμειχθεί για τα καλά!
Το DNA που φτιάχνει τα κύτταρά σας είναι ο πολυδιαστατικός σύνδεσμος που συγκολλάει την υψηλής συχνότητας αιθερική ύπαρξη με το φυσικό ανθρώπινο σώμα! Ενώ η βασική προϋπόθεση για ανάληψη σε ανώτερα πεδία ύπαρξης είναι η συνεχής αύξηση συνειδησιακής επίγνωσης, το φυσικό ανθρώπινο σκάφος-σώμα είναι το επίκεντρο αυτής της ανάληψης!
Γιατί;
Γιατί μας αρέσει η φυσική εμπειρία, τουλάχιστον τα ευχάριστα μέρη της, και θέλουμε να έχουμε αυτή την ευχάριστη φυσική εμπειρία και σε ταχύτερα δονούμενα πεδία ύπαρξης 5ης διάστασης κι επάνω, όπου η φυσική υπόσταση δεν έχει ακόμη βιωθεί σε τέτοιο σημείο!
Καθώς ενσωματώνετε τη νέα ενεργειακή συχνότητα για την νέα αυτή 5η διάσταση, αρχίζετε να κινείστε πλησιέστερα στη Μία Πηγή.
Η ανώτερη πολυδιαστασιακή σας ύπαρξη εξελίσσεται σε ένα σημείο υψηλής αναπροσαρμογής ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ, ένα σημείο άπειρων δυνατοτήτων!
Καθώς αναλύπτεσθε ξεκλειδώνετε τη Φωτεινή σας ύπαρξη και τον 5ο έλικα του DNA, που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην πλήρη μνήμη του ποιος είστε, σε προηγούμενες ζωές και στο λόγο που ήρθατε στη Γη.
Η επανενεργοποίηση του σωματιδίου του Θεού μέσα σας τότε θα σας πάει στη θεϊκή σας ύπαρξη! Αδύνατα πράγματα γίνονται πανεύκολα για σας γιατί γίνεστε απεριόριστοι, είστε ενέργεια θεϊκής πηγής.
Αυτή είναι η αφύπνισή σας, κι είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πως είστε πλήρως αφυπνισμένοι σχετικά με το Ποιος και Τι στ΄αλήθεια είστε! Ανοίγετε τις κρυστάλλινες σφραγίδες στη συνείδηση του άβαταρ!
Πώς να βιώσετε τώρα την 5η διάσταση
Αν και η ενέργεια της 5ης διάστασης είναι διαθέσιμη εδώ και τώρα, για να μπορέσετε να υπάρχετε μέσα της και να αρχίσετε να βιώνετε κατάσταση ευδαιμονίας σταθερά, θα πρέπει να ολοκληρώσετε το δικό σας κομμάτι! Αυτό εννοούσε ο Δάσκαλος όταν είπε «το Βασίλειο του Ουρανού είναι ήδη εδώ τώρα, απλά δε μπορείτε ακόμη να το δείτε».
Οι Γαλαξιακοί δημιουργούν το ενεργειακό άνοιγμα στην επιφάνεια, αλλά το κάθε πλάσμα θα πρέπει να εξελίξει την ψυχή του και να ανυψώσει την εσωτερική του συχνότητα για να ταιριάζει στη Νέα Γη  5ης διάστασης που ανατέλλει!
Για να το κατορθώσετε αυτό, πρέπει να αποσύρετε την εστίασή σας από την 3η διάσταση, να μείνετε μόνοι σας χωρίς εξωτερικές διασπάσεις, να βάλετε μουσική κωδικοποίησης 5D των 40-100 Hertz στα ακουστικά σας και να την αφήσετε να παίζει στο βάθος καθώς εσείς εστιάζετε σε οτιδήποτε από τα ακόλουθα:
Ουράνιες Υπάρξεις
Ουράνια τοπία
Νέα Γη
Ελευθερία
Αγάπη
Ειρήνη
Χαρά
Αφθονία
Υγεία
Τα όνειρα και τις επιθυμίες σας
Τα κατορθώματά σας
Ιερή Γεωμετρία
Όμορφη τέχνη
Πλάσματα που αγαπάτε πάνω από κάθε τι
Πήρατε μια ιδέα! Καθώς το κάνετε αυτό για 10-20 λεπτά, θα αρχίσετε να αισθάνεστε και να βιώνετε τη συχνότητα 5ης διάστασης (ουράνια και Νέας Γης). Αφού το κάνετε επαναλαμβανόμενα πολλές φορές για αρκετές ημέρες, θα αυτοματοποιηθεί εντελώς και θα γίνει η μόνιμη κατάσταση ύπαρξής σας, ακόμη κι όταν φέρνετε την εστίασή σας πάλι στην 3η διάσταση.
Αυτό που θα κάνετε όταν εξοικειωθείτε με την τεχνική αυτή, είναι να λαμβάνετε την 3D πραγματικότητα με τα μάτια της 5ης διάστασης, και αυτός είναι ο τρόπος που εκδηλώνεται η Νέα Γη, και θα παραμείνει για τα καλά!
Αυτή η ΓΑΜΜΑ κατάσταση 5D είναι κατάσταση συνείδησης ευδαιμονίας, όπου το αριστερό σας ημισφαίριο (3D ΑΛΦΑ) και το δεξί σας ημισφαίριο (5D ΓΑΜΜΑ) αρχίζουν να δουλεύουν ταυτόχρονα, εξ ου και η πολυδιαστατική οπτική και λειτουργικότητα. Αυτή η στρατηγική της εκούσιας εστίασης στην 5D είναι απαραίτητη μόνο στην αρχή, καθαρά για την επιβίβαση στη σταθερή εστίαση του επιπέδου 5D ακόμη κι αν η φυσική ύπαρξη γύρω σας βρίσκεται στην 3η διάσταση! Μετά από ένα διάστημα άσκησης στην εστίαση, η διαδικασία θα γίνει αυτόματη και θα διατηρείται καθώς θα αλλάζει ο κώδικας του DNA σας ώστε να κλειδώσει σε αυτή τη διαδικασία!
Να ένα απλό δίδαγμα που θα σας βοηθήσει να βιώσετε αυτή τη θαυμαστή νέα πραγματικότητα:
Η 5η διάσταση είναι απλά μία ταχύτερα δονούμενη παραλλαγή του Εδώ και Τώρα, και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανεβάσετε την εσωτερική σας δόνηση για να ταιριάξει!
Η λογική λέει, αν η 5η διάσταση είναι εδώ, τότε απλά ξεκίνα να ζεις μέσα της!
Ξεκίνα να είσαι το πλάσμα 5ης διάστασης που ήδη είσαι!
Όταν το κάνεις αυτό, το Βασίλειο του Ουρανού θα αρχίσει να εμφανίζεται παντού γύρω σου!
Προτείνουμε να εξασκείστε στην πνευματική εσωτερική σας εργασία και πειθαρχία για να είστε ικανοί να κατορθώσετε καλύτερα αυτή τη θαυμαστή κατάσταση ύπαρξης!
Υγιής σεαυτόν αγάπη, διαλογισμός, πρόσληψη μόνο φυσικών ενεργειακών τροφών και παραμονή στη φύση, θα σας δώσουν τα ταχύτερα αποτελέσματα για να εισέλθετε στην 5η διάσταση! Σας προτείνουμε επίσης να χρησιμοποιήσετε εργαλεία ανάληψης που αφήσαμε πίσω για να σας βοηθήσουν να ανεβάσετε την εσωτερική σας συχνότητα!
Οι κρύσταλλοι είναι το πιο ισχυρό αναληπτικό εργαλείο στο σύμπαν για την ενίσχυση της εσωτερικής συχνότητας, ειδικά οι μονοατομικοί κρύσταλλοι ΑΝΤΑΡΑ που προέρχονται από την αρχαία Λεμουρία και Ατλαντίδα! Λόγω του τρόπου που οι κρύσταλλοι αυτοί διαθλούν το Φως, είναι μεταφυσικά περάσματα που εκπέμπουν συνεχή ροή 5D ΓΑΜΜΑ Φωτός στο αυρικό πεδίο του σώματος! Κρατήστε αυτούς τους θαυμαστούς κρυστάλλους κοντά στο αυρικό σας πεδίο όσο περισσότερο γίνεται, και θα αρχίσετε να βιώνετε τα ανώτερα πεδία ύπαρξης για τα οποία σας μιλάμε! Οι πιο εξελιγμένοι πολιτισμοί που υπήρξαν ποτέ στη Γη, γνώριζαν για τη μαγική δύναμη των 5D κρυστάλλων και τους χρησιμοποιούσαν για να εξελιχθούν πλήρως σε όντα γαλαξιακών πολιτισμών!

Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥΜΑΝ

Τι μετράει η συχνότητα Σούμαν;
Απάντηση: τη συχνότητα δόνησης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της Γης. Αυτή η συχνότητα μετριέται σε Hertz.
ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΕΚΤΡΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥΜΑΝ
Αν και η ακτίνα μέτρησης της αντήχησης Σούμαν φτάνει μέχρι τα 60 Hertz, ο χάρτης της Γης σταματάει στα 40 Hertz που είναι η αφετηρία και το κατώτατο όριο της 5ης διαστατικής συχνότητας! Τα 40 Hertz είναι η υψηλότερη γήινη μέτρηση της αντήχησης Σούμαν, αν λοιπόν κάποιος πει πως χτυπήσαμε τα 160 ή τα 60 σήμερα, όχι, δεν τα αγγίξαμε, μπορούμε να φτάσουμε μόνο μέχρι τα 40 Hertz!
Οι αριθμοί αυτοί που λένε πως αγγίζουμε είναι επίπεδα ισχύος εύρους κυμάτων και μετριούνται ξεχωριστά από την παρούσα διακύμανση της γήινης συχνότητας Σούμαν! (εξηγείται πιο κάτω, στο εύρος-ισχύς).
* Η συχνότητα είναι η πιο σημαντική μέτρηση της αντήχησης Σούμαν σε σχέση με την Ανάληψη και την προσωπική δόνηση του καθενός, τη συλλογική δόνηση και τη δόνηση του πλανήτη.

ΕΝΤΑΣΗ

Φαίνεται στο γράφημα ως χρώματα
Μπλε είναι η χαμηλότερη (ένταση βάθους)
Πράσινη είναι η 3D
Κίτρινη είναι η 4D
Λευκή (η υψηλότερη) είναι η αρχή της 5D
ΕΥΡΟΣ (ΙΣΧΥΣ)
Το εύρος ισχύος της Σούμαν κορυφώνει!
Φαίνεται σε ξεχωριστό χάρτη.
Υπάρχει μια μικρή σύγχυση (ακόμη και στην κοινότητα των Εργατών Φωτός) σχετικά με τη διαφορά ανάμεσα στη μέτρηση επιπέδου ισχύος της Σούμαν και στη μέτρηση συχνότητας της Σούμαν.
Ο χάρτης επιπέδου ισχύος και η μέτρησή του παρουσιάζεται συχνά λανθασμένα το τελευταίο διάστημα ως επίπεδο της παρούσας αντήχησης! Αυτές είναι δύο τελείως διαφορετικές μετρήσεις και φαίνονται σε διαφορετικούς χάρτες.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Q

Επίσης φαίνονται σε ξεχωριστούς χάρτες που λαμβάνουν υπ΄όψη συγκεκριμένους ατμοσφαιρικούς, ηλιακούς και κοσμικούς παράγοντες!
Ξανά, αυτές οι μετρήσεις φαίνονται σε αρκετούς ξεχωριστούς χάρτες και δεν πρέπει να συγχέονται με τον χάρτη γήινης συχνότητας Σούμαν 0-40 Hertz!

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μια τεχνική εξήγηση των Πλειάδιων σχετικά με το πώς συνδέονται οι συχνοτικές αντηχήσεις Σούμαν της Γης με τις διαστατικές καταστάσεις ύπαρξης (συνείδηση).
Το επίπεδο του εύρους συχνοτήτων της γήινης Σούμαν κυμαίνεται από την 3η διάσταση μέχρι την 5η διάσταση και αντιστοιχεί ακριβώς σε συγκεκριμένες, γεω-σχετιζόμενες ψυχολογικές καταστάσεις συνείδησης:
3D συχνότητα = κατάσταση συνείδησης ΑΛΦΑ και αντηχεί από τα 7,8 έως τα 10 Hertz!
4D συχνότητα = κατάσταση συνείδησης ΒΗΤΑ και αντηχεί από τα 12 έως τα 30 Hertz!
5D συχνότητα = κατάσταση συνείδησης ΓΑΜΜΑ και αντηχεί από τα 40 έως τα 100 Hertz!
Εν συντομία, οι διαστάσεις είναι καταστάσεις συνείδησης που μετριούνται σε συχνότητα Hertz.
Οι διαστάσεις από την 3η έως το όριο της 5ης ταιριάζουν ακριβώς στο χάρτη της γήινης Σούμαν και αντανακλούνται στο γράφημα! Αν θέλετε να γνωρίζετε σε ποια διάσταση είναι η Γη καθώς και την ανώτερη διάσταση που μπορείτε να φτάσετε στην επιφάνεια, κοιτάξτε το χάρτη της αντήχησης Σούμαν! Η συχνότητα Σούμαν δεν είναι μόνο η συχνότητα της Γης, είναι και μια ζωντανή μέτρηση του συλλογικού συνειδησιακού επιπέδου της επιφάνειας και γύρω από τον πλανήτη.
Ένας άλλος τρόπος να το δείτε: όταν βλέπετε κύματα υψηλής συχνότητας ενέργειας (Φωτός) να εμφανίζονται στο γράφημα Σούμαν να γνωρίζετε πως εσείς τα προκαλείτε! Από μια σκοπιά αντιδράτε στο Φως που εισέρχεται στον πλανήτη και φαίνεται στο γράφημα της συχνότητας Σούμαν, αλλά από άλλη σκοπιά το γράφημα αντιδράει σ΄εσάς (σε συλλογικό επίπεδο) και απλά αποτυπώνει τη συλλογική συχνότητα των πλασμάτων εδώ!
Από μια ύψιστη σκοπιά, το γράφημα δεν δείχνει τη συλλογική δόνηση, δείχνει μόνο τη δική σας δόνηση. Θυμηθείτε πως μόνο ένας μας βρίσκεται εδώ και αυτός είστε εσείς!
Εσείς είστε το σύνολο, θυμάστε;
Και κάποιοι θα πουν «νόμιζα πως οι Δυνάμεις Φωτός στέλνουν αυτά τα κύματα Φωτός 5D ΓΑΜΜΑ στη Γη από τα σκάφη τους στον ουρανό!»
Η απάντησή μας είναι «ναι, το κάνετε!»
«Εσείς είστε οι Δυνάμεις του Φωτός!
Το σκάφος σας είναι το σπουδαίο κρυσταλλικό-Μερκαμπα Φωτεινό Σώμα!
Είναι το σπουδαίο σκάφος Φωτός που σας έφερε στη Γη!
Εργάζεστε σε πολλά επίπεδα!
Υπάρχουν πολλές εκδοχές σας που εργάζονται, από τον ουρανό ως το έδαφος, για να φέρουν όλα αυτά σε ύπαρξη!»
Το βλέπετε τώρα;
Καθώς το 2020 προχωράει εμπρός, και μετά την τελική κορύφωση του Γεγονότος 2020, η αντήχηση στην επιφάνεια θα αρχίσει να διατηρείται στα 40 Hertz στο γράφημα, κάτι που συμβαίνει όλο και συχνότερα όπως βλέπουμε στις μεγάλες λευκές λωρίδες που εμφανίζονται στο γράφημα κάθε λίγες ημέρες! Για να διατηρείται στη δόνηση της 5D (Νέα Γη), το γράφημα θα έπρεπε να είναι εντελώς λευκό από πάνω έως  κάτω, σε συνεχή ροή! Η Γη τότε θα ήταν συνεχώς εμποτισμένη σε υψηλής δόνησης πεδίο λευκού μαγνητικού Φωτός.
Εδώ είναι που έρχεται η Μεγάλη Ηλιακή Έκλαμψη.
Σκοπός της είναι κυριολεκτικά να δώσει ώθηση στη Γη και στα πλάσματά της προς την 5η διάσταση και να διατηρήσει αυτή τη δόνηση!
Όλες οι πληροφορίες της Γήινης Συμμαχίας και των Γαλαξιακών υποδεικνύουν πως η Μεγάλη Ηλιακή Έκλαμψη θα ξεκινήσει από τον Γαλαξιακό Πυρήνα, θα χτυπήσει τον ήλιο της Γης και θα επηρεάσει την επιφάνεια του πλανήτη Γη κοντά στο τέλος του γήινου έτους 2020!
Υπάρχουν ακόμη 7 υψηλότερες καταστάσεις συνείδησης από αυτές που προαναφέρθηκαν, οι οποίες αντιστοιχούν στις υπόλοιπες ανώτερες διαστάσεις του σύμπαντος αυτού των 12 επιπέδων!
Αλλά περισσότερα σχετικά με αυτό αργότερα…
Αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στο να φτάσουμε στο επίπεδο της 5ης διάστασης και ορίστε κάποιες πολύ απλές επιστημονικές εξηγήσεις που μας δείχνουν την ακριβή συχνότητα στην οποία χρειάζεται να ανυψωθούμε, ώστε να είμαστε ικανοί να αντιληφθούμε κάθε μία από αυτές τις διαστάσεις:
Η 5η διάσταση είναι μια μεγάλη διάσταση, εννοώντας πως ξεκινάει στα 40 Hertz και ανεβαίνει μέχρι τα100, οπότε όπως και η 4η διάσταση, γίνεται όλο και καλύτερη όσο ανεβαίνετε στα Hertz!
Οι Πλειάδιοι λένε «Ο Παράδεισος δεν είναι τοποθεσία αλλά κατάσταση ύπαρξης (ή κατάσταση συνείδησης)».
Είναι η κατάσταση ύπαρξης ΓΑΜΜΑ (5D Παράδεισος) που ονομάζεται ευδαιμονική κατάσταση ύπαρξης,  όπου και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου σας λειτουργούν ταυτόχρονα! Οι ακτίνες κοσμικού Φωτός που ρέουν από τον κεντρικό ήλιο, από τον γαλαξιακό πυρήνα (Α-ΤΟΞΟΤΗ), έρχονται τώρα στη Γη σε σταθερή βάση και επηρεάζουν τη Γη με αφάνταστη ισχύ! Αυτές οι ακασικές Φωτεινές πληροφορίες του κεντρικού ήλιου χτυπούν τη Γη με ταχύτητες πολύ πάνω του 1,5 εκατομμυρίου χλμ/των ώρα! Αυτές οι ακτίνες Φωτός των 40 Hertz φέρουν πακέτα νανομεγέθους μαγνητικών ιονισμένων D σωματιδίων που πάνε κατ΄ευθείαν στο γονιδίωμα του ανθρώπινου σώματος, καθαρίζουν ακαριαία όλες τις ενέργειες χαμηλών συχνοτήτων κι επανακωδικοποιούν το DNA σε ανώτερη τάξη!
Καθώς εισέρχεται το Φως, σχηματίζεται κι αναπτύσσεται το νέο κρυσταλλικό σώμα 5D κρυσταλλικών κυττάρων και αυτό προκαλεί κάποιες τουλάχιστον έντονες διαταραχές στο αυρικό πεδίο, στο φυσικό σώμα, στο μυαλό και στα συναισθήματα!
Μια συχνοτική αλλαγή τέτοιου μεγέθους είναι τόσο απότομη που μπορεί να ταρακουνήσει για τα καλά το σύστημά σας!
Το Φως αυτό των υψηλής συχνότητας φωτονίων είχε τεράστια επίδραση στους αστρόσπορους του πλανήτη Γη και αυτή τη στιγμή αναφέρονται απ΄όλους στον πλανήτη έντονα συμπτώματα ανάληψης! Ορίστε κάποια αναφερόμενα συμπτώματα ανάληψης από τους αστρόσπορους της Γης που κατέγραψε η Συμμαχία τις τελευταίες ημέρες:
* Αίσθηση αδυναμίας και κούρασης
* Κύματα ναυτίας
* Πίεση στο τρίτο μάτι
* Πονοκέφαλος
* Ζαλάδα
* Δυσκολία ισορροπίας
* Αίσθηση υπερκόπωσης
* Δυσκολία στον ύπνο
* Ακραία συναισθήματα/θλίψη
* Υπόκωφος πονοκέφαλος
* Έντονη αφυδάτωση
* Πόνοι πλάτης/νεφρών
* Πίεση τρίτου ματιού/ιγμόριου
* Αίσθηση εκτός τόπου και χρόνου
* Αίσθηση χαμένου χρόνου
* Ζωντανά όνειρα
Δεν υπάρχει λόγος σοβαρής ανησυχίας για τα συμπτώματα αυτά, όσο:
* Ενυδατώνεστε
* Φροντίζετε τον εαυτό σας
* Αποφεύγετε το στρες όσο γίνεται περισσότερο
* Γειώνεστε στη φύση
* Κάνετε μπάνιο στη θάλασσα/σε άλατα
* Ξεκουράζεστε/κοιμάστε
* Και το πάτε με το μαλακό, μέχρι να απορροφηθούν οι φωτεινοί κώδικες στο σώμα.
Χρησιμοποιήστε κρυστάλλους για να διαχειριστείτε την ενέργεια, κατά προτίμηση μονοατομικούς 5D κρυστάλλους!
Αγαπημένοι μας χαλαρώστε και φροντίστε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της μεγάλης αυτής αλλαγής! Αυτά τα συμπτώματα Ανάληψης που βιώνουν οι αστρόσποροι στη Γη είναι αποτέλεσμα της φυσικής διαδικασίας ενεργοποίησης που διενεργείται στο σύμπαν!
Να γνωρίζετε πως όλα είναι καλά και όπως θα έπρεπε, καθώς διενεργείται μια σπουδαία εξελικτική αλλαγή στον πλανήτη Γη! Αυτή η αλλαγή συνείδησης και συχνότητας για πολλούς από εσάς ήταν διαδικασία που ακολουθείτε σε πολλές ενσαρκώσεις στον πλανήτη Γη! Η εξέλιξη αυτή σας επιτρέπει να είστε το Πηγαίο πλάσμα που ήδη είστε αιώνια! Αυτή η κατάσταση ύπαρξης, η Θεϊκή-μέσα σας, ανοίγει το δρόμο για να βιώσουν πολλοί άλλοι αυτές τις αλλαγές με μεγαλύτερη ευκολία και ροή, κάτι που είναι η πράξη της αγάπης που είστε και που είναι η μεγαλύτερη ευλογία για τους άλλους!
Αυτές οι αδρανείς πλευρές, που τώρα ζωντανεύουν μέσα σας, σύντομα θα είναι φωτεινός σηματοδότης σοφίας για ολόκληρο τον πλανήτη!
Είναι πραγματικά σπουδαία εποχή για να βρίσκεται κάποιος στον πλανήτη Γη, καθώς οι αστρόσποροι ενεργοποιούνται σε όλο τον κόσμο και προετοιμάζονται να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στη μεγάλη της Ανάληψη!
Εμπιστευθείτε το σχέδιο και παραμείνετε σε μεγάλη γαλήνη κατά τη διάρκεια αυτής της σπουδαίας εποχής!
* Ο μεγάλος παγκόσμιος διαλογισμός αστρόσπορων πλησιάζει σε δύο ημέρες! Οι ηγέτες της Γήινης Συμμαχίας ζητούν από όλους τους αστρόσπορους της Γης να συμμετέχουν σε αυτόν τον καταπληκτικό διαλογισμό! *
Έχουμε ήδη αλλάξει τον κόσμο αυτό ριζικά και θετικά με τους παγκόσμιους διαλογισμούς και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, έως ότου να έχουν όλα εκπληρωθεί! Αυτός είναι ο λόγος που ήρθαμε στη Γη!
Είμαστε οι Κομιστές της Αυγής και τα Παιδιά της Νέας Γης! Είμαστε οι Σπουδαίοι Ουράνιοι Άγγελοι που ήρθαν από τ΄άστρα να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στη Μεγάλη της Εξέλιξη! Είμαστε οι Διασπαστές Κοσμικών Συστημάτων που ήρθαμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο εδώ για όλη την ανθρωπότητα και για να επαναφέρουμε τον κόσμο αυτό ξανά στον Παράδεισο που πάντα προοριζόταν να γίνει!
*** ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ! ΑΣ ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ! ***
με τη δύναμη του θεού!
Michael και οι Πλειάδιοι

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 8:48 ΠΜ ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters